Cure moje drage
Dok poruku citate ovu i godinu cekate novu iz mog srca primite zelju - docekajte je u veselju. Nek Vam je zivot pun srece, zdravlja, snova i PLUSICAA i nek Vam je SRETNA GODINA NOVA !! 🎄🎁🎅🏻🎈✨🎉💥 hihihihi
Velika pusaaa od menee !!
SVIMA VAMA MOJE DRAGE CURE ŽELIM SVE ONO NAJLIPŠE DA VAM SE OSTVARI U NOVOJ GODINI,PUNO ZDRAVLJA,SRIĆE I VESELJA....KAKO VAMA TAKO I VAŠIM OBITELJIMA.... PUSE SVIMAAA...
SVIM TRUDILICAMA OD SRCA ŽELIM SRETNU NOVU 2016. GODINU.
NEKA STE SRETNE I ZDRAVE!!!
DA SE SVE OSTVARIMO U MAJČINSTVU U GODINI KOJA NAM DOLAZI!!!
curke želim vam sve najbolje u novoj godini i naravno što više plusica!!!
ja ulazim u novu godinu sa iscekivanjem plusa jer sam danas trebala dobiti (zeznulo me ovulacijsko krvarenje ali postoji nada) a za sada nisam!!test radim prekosutra ako ne dobijem do tada!!
nadam se da ce svima 2016. biti puno bolja nego ova godina!! šaljem vam puse
Rozica drago mi je da su nalazi ko suza! :)
Sjuskica razumjem te za brisanje svih aplikacija....i sama sam sve obustavila zadnjih 3 tjedna i osjecam se puno bolje a vidim da je i muz opusten!
Zabice super ti je termin...u sred ljeta bas super!
Drage cure neka vam je Sretna Nova Godina, da u 2016 sve vas po jedna mala dusa izabere za mamu! A zelim vam i puuuno zdravlja, ljubavi i mira!
url=https://lilypie.com]
Cure, hvala svakoj na čestitkama za kućicu..
Svima Vama zelim obilje zdravlja i blagoslova u novoj godini, nadam se da ste u dobrom društvu!
Ja sam, bogec, sama, mm mora raditi, od takvih je službi, al i ja sam u ugodnom društvu s Klapom Intrade na telki, cijeli stan ori!
Uzivajteee mi! **
Drage moje, od srca vam želim sretnu i blagoslovljenu novu godinu, naaajviše zdravlja, pa će onda bit i svega ostalog
Tina0110
Sortiraj odgovore
Najstariji