Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozica2810
    31. Prosinac 2015. 16:11

Cure moje drage 

Dok poruku citate ovu i godinu cekate novu iz mog srca primite zelju - docekajte je u veselju. Nek Vam je zivot pun srece, zdravlja, snova i PLUSICAA i nek Vam je SRETNA GODINA NOVA !! 🎄🎁🎅🏻🎈✨🎉💥 hihihihi

Velika pusaaa od menee !! 

jaca16
    31. Prosinac 2015. 16:34

SVIMA VAMA MOJE DRAGE CURE ŽELIM SVE ONO NAJLIPŠE DA VAM SE OSTVARI U NOVOJ GODINI,PUNO ZDRAVLJA,SRIĆE I VESELJA....KAKO VAMA TAKO I VAŠIM OBITELJIMA.... PUSE SVIMAAA...

mimica24
    31. Prosinac 2015. 17:27

SVIM TRUDILICAMA OD SRCA ŽELIM SRETNU NOVU 2016. GODINU.
    NEKA STE SRETNE I ZDRAVE!!!
    DA SE SVE OSTVARIMO U MAJČINSTVU U GODINI KOJA NAM DOLAZI!!!

bebinjo
    31. Prosinac 2015. 19:43

curke želim vam sve najbolje u novoj godini i naravno što više plusica!!!
    ja ulazim u novu godinu sa iscekivanjem plusa jer sam danas trebala dobiti (zeznulo me ovulacijsko krvarenje ali postoji nada) a za sada nisam!!test radim prekosutra ako ne dobijem do tada!!
    nadam se da ce svima 2016. biti puno bolja nego ova godina!! šaljem vam puse

Mallla
    31. Prosinac 2015. 20:18

Rozica drago mi je da su nalazi ko suza! :)
    Sjuskica razumjem te za brisanje svih aplikacija....i sama sam sve obustavila zadnjih 3 tjedna i osjecam se puno bolje a vidim da je i muz opusten!

Zabice super ti je termin...u sred ljeta bas super!

Drage cure neka vam je Sretna Nova Godina, da u 2016 sve vas po jedna mala dusa izabere za mamu! A zelim vam i puuuno zdravlja, ljubavi i mira! 

url=https://lilypie.com]

leonaaa
    31. Prosinac 2015. 20:19

Cure, hvala svakoj na čestitkama za kućicu.. 
    Svima Vama zelim obilje zdravlja i blagoslova u novoj godini, nadam se da ste u dobrom društvu! 
    Ja sam, bogec, sama, mm mora raditi, od takvih je službi, al i ja sam u ugodnom društvu s Klapom Intrade na telki, cijeli stan ori! 
    Uzivajteee mi! **

Tina0110
    01. Siječanj 2016. 12:30

Drage moje, od srca vam želim sretnu i blagoslovljenu novu godinu, naaajviše zdravlja, pa će onda bit i svega ostalog

Tina0110

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.