Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sjuskica30
    30. Prosinac 2015. 14:01

Cure mislim da mi ovulacija ovaj mjesec kasni...inače mi uvijek bude 15-i dan...temperatura još uvijek šara...jutros je bila 36,3 (znači niska) i sad sam bila na wc-u i mislim da sam ulovila pik...
    Šta kažete??

miska
    30. Prosinac 2015. 14:12

Luki ja vec od samog pocetka T, u biti dok jos nisam ni znala da sam trudna na preporuku gin koristim estima ge progesteron dvaput dnevno vaginalno ( to je isto sto i utrogestan na hr trzistu samo je utrogestan slabiji) tako da i dalje moram koristit dok bude potrebno. Ja se nadam da je vec na odlasku jer sam ovaj tjedan stvarno vecinom prelezala iako mi nije bilo izreceno strogo mirovanje! A vidim da jako puno trudnica dobije hematom pa se minimalno sekiram, znam da ce sve biti ok 

Sjuskica imas pik tako da sad akcija akcija, i nek urodi plodom 

zabica25
    30. Prosinac 2015. 14:39

LUKI, situacija ista. Mučnine ali sad bez povraćanja. Nadam se da se polako smiruje. Tjera me na povraćanje, ali ne mogu. Čak sam i apetita dobila. 
    Netko me pitao kad je termin: 8.8.2016. Datum mi se baš sviđa. To je trebao biti dan našeg vjenčanja, ali smo onda shvatili da je slobodan 18.7. kad mi je rođendan pa smo odlučili za to :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Veja
    30. Prosinac 2015. 18:40

Ĺuki, evo vec je mozak na pasi, ne radim ipak ni sutra 
    Nisam pila klomifen, svojevoljno, bas sam zeljela ovaj mjesec odmor od tableta, pa cu vidjet sta slijedeci mjesec donosi.
    Novu cemo vjerojatno proslaviti na Vlasicu, jos kad bi snije pao, kud bolje  mogu mislit kako je zivahan i razigran, neka neka kad ce ako nece sad, a  presladak je 

Sjuckice, u akciju  Nemoj promasit i sutra sretnoooo !!!

Chichita
    31. Prosinac 2015. 08:18

jutro....
    jeli sve spremno za najluđu noć u godini?
    kod mene ni ovaj mjesec neće biti ništa, jutros pravila test minus ko kuća ali još vještice nema na vidiku....ali što je tu je, opet se potvrdila ona moja koliko god mi šetali ciklusi tokom cijele godine Nova godina uvijek prođe u crvenom...čudo...
    ali nema odustajanja, možda mi je vrkuta malo poremetila cikluse ili jednostavno je božićni stres učinio svoje.tko će ga znati.
    odoh sada navalit na krafnu....

sjuskica30
    31. Prosinac 2015. 10:02

Cure moje,nek vam je sretna godina koja nam dolazi….
    Ja se do daljnjeg odjavljujem sa Klokanice....jučer nije bilo ništa od akcije jer je mom mužu to stres...pun mi je kufer više svega...rekla sam mu da se barem naredna dva mjeseca vraćamo kondomima...treba mi odmor...već se tri mjeseca borimo sa njegovom opterećenošću time da on mora sad napravit to dijete pa "mali" samo padne...i onda pokrijemo 2-3 dana plodnih pa se kao idiot svaki mjesec nadam da ću ostati trudna i čekam taj + kao ozebli sunce...to se čak počelo dešavati i kada zna da nisu plodni dani jer svaki put pomisli "AJME,ŠTA AKO MI SE DESI KAO I ZADNJI PUT?!?"
    Više ne mjerim temperaturu,obrisala sam sve aplikacije iz telefona...vraćam se onom starom dobrom običaju kad sam u kalendaru zaokruživala dane kad mi je trajala vještica,gdje nisam vidjela kad su plodni i neplodni dani...grafikoni od bazalne od zadnja četiri mjeseca sinoć su završili u kaminu....ostajem još jedino pri vrkuti jer mi je mjesečnica manje obilna i bolna od kad je pijem....

Tako da želim vam puno ++++++++++++++++ića u Novoj 2016.g. i da vas krene bolje nego što meni završava ova 2015-ta...godina koja bi trebala u zaborav.....

LJUBI VAS VAŠA sjuskica30

Do nekog ponovnog susreta!!!!

mimica24
    31. Prosinac 2015. 10:50

Curke,a jel se smije večeras bambusić koji popiti? Ne znam jesmo li što napravili,trebam dobiti za 5 dana,i kako bi to utjecalo na začeti život??? Bojim se,ali mjesecima na rođendanima i slavljima ne pijem upravo zbog straha.

Segy
    31. Prosinac 2015. 11:06

Drage moje trudilice, 

Zelim vam sve, sve najbolje u 2016-toj godini, da vam se ostvare sve vase zelje, da ugledate ono sta i ja cekam, to su nasi +...

Sjuskica- skroz te razumim, tocno je tako meni bilo jucer, jucer mi je bila najaca ovulacija i sad smo navecer legli malenu i krevet i mi smo isli u krevet, a u zraku visi da moramo spavati i nikako, jednostavno mom muzu se desila blokada, i nikako, tek negdi prije ponoci smo uspili, i to sve na brzinu da mu se nebi spustija od stresa :)
    I danas se cili dan zezamo kako me je jucer strucno "sredija" 😂😂😂
    I ja sam rekla da vise nece on znati kad su mi plodni dani.. 

ostalim curkama saljem veliku 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.