Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    02. Siječanj 2016. 11:56

Vecka, dobar uvod u Novu, dan vise odmora. :)) Nekad je bolje tako pustit sve, pokusat se sto manje opterecivati I sto je vise moguce opustiti. Nadam se da si se lijepo provela na doceku, ovdje se pucalo na veliko. ZD u oblaku dima haha

miska, da da, ti su hematomi cesta pojava, eto, zelim da ti sto prije prode. 

Rozica, superza nalaze, samo neka tako I ostanu :) 

zabice, fora ti je termin hihi Ljetni paketic ;) Samo neka te mucnine stanu pa je sve lakse :)) 

14.06.2014. L ♥

ImanX
    02. Siječanj 2016. 13:25

Pozdrav cure, sretna nova i svakoj po jedan plusić :)

Ja se osećam totalno čudno, mada mislim da nije povezano s T... juče me tako boleo stomak da sam se grčila sva i bilo mi je baš muka, počelo je lagano na sredini, slično kao neka žgaravica (ne želudac, a ni dole)... onda je bilo sve jače i tek je za par sati popustilo, evo i sad me malo nešto steže... jajnici me bole svaki dan, od jutros još jače... nemam pojma šta je, al nadam se da neće dugo trajati :/

Paula5
    02. Siječanj 2016. 13:41

Pozdrav drage moje!
    Evo mene nakon cca 2 mj. Najveci razlog je sto me mob stalno izbacuje, a laptop je krepucnio. Na poslu sam tu i tamo skicnula, al rijetko. Prekjucer sam napisala roman i naravno ugasio se prije posalji..grrr...
    Pepita draga cestitke od srca!! Nadam se da ste dobro! Ogroman poljubac!!
    Cure zelim vam u ovoj godini puno zdravlja pa ce i plusici doci!!
    Cestitke svim trudilicama koje su preselile na drugi pdf!!
    Majo jesam ti rekla da cu ih sve otpratiti..
    Luki draga vidim da si i ti stalno ovdje, kako si ti? Kad bi mogla u trudilice? 
    Sorry cure ako nesto lupim jer nisam bas u toku..
    Sad cu poslati pa napisati jos ostatak jer se bojim da ne izbaci....

Paula5
    02. Siječanj 2016. 13:48

Vecka draga brisi me s onog zacelja i upisi za nedobit 09.01.
    Kod mene nista novo. Danas 22.dc ili 7dpo. Pik uhvatila 15.dc ujutro i mislim da je taj dan bila O. Pokrili 11,13,14 i 15 dc i sad sam u iscekivanju.  Ni ne znam koji mi je ciklus pokusavanj, od 09.mj prosle godine... al eto ne odustajem..
    Velika pusa mojim starim trudilicama, ni ne znam tko je ostao.. Maja, Vecka, Mimica.. tko jos?
    Naravno velika pusa svim curama i veselim se druzenju..
    Falile ste mi...

zabica25
    02. Siječanj 2016. 16:30

Paula, baš mi je drago da si se vratila. 
    LUKI, evo s mučninama sam pri kraju, sad se zdjelica širi pa me te kosti malo bole, ali ništa strašno :)
    Moja baka je uvjerena da nosim curicu, a vidjet ćemo

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Pepita2109
    02. Siječanj 2016. 16:34

Paula5 hvala ti puno, super smo, sve je dobro ispalo na kraju iako sam je se načekala skoro 2 tjedna od termina i to na kraju ipak bio izazvani porod koji je završio carskim ali super je :)  pusa i tebi :) nadam se da i ti napuštaš ovaj pdf kao trudilica već je vrijeme, dosta si ih ispratila sad je vrijeme da tebe ispratimo, a sigurna sam da se i ostale slažu ;)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mallla
    02. Siječanj 2016. 16:48

Hejjjj Paula....kad mi je dosa pogled na tvoje ime odma osmjeh, pa odavno te nismo culi. Da rekla si da ces sve ispratit...al vidis mene se nemoze lako rjesit...ja cekam da ti otputujes. Onda najvise sto mogu je u ovoj godini ti pozelit da budes novopecena mama :)
    Imanx navijam da se to kod tebe javlja rana trudnoca! ;)

Zabice ako baka kaze curica onda cekamo vidit jel baka u pravu... ;) 

Kakvo je kod vas vrime?
    Kod mene oblacno i hladno!

Simptoma nekih ozbiljnih nemam!

Malo sam prehladena i skupila sam upalicu mokracnih kanala pa pijem hektolitre caja. Sise me malko bole...kad sjedam osjetim pritisak....i hladno mi je stalno! A da vam ne pricam kako sam se udebljala....kod mene nastupa hitna redukcija hrane :)

url=https://lilypie.com]

ImanX
    03. Siječanj 2016. 12:56

uh to bi bilo super, mada sumnjam, nekako nemam osećaj da je to... nemam nikakve simtome, bole me jajnici i cicke, malo mi je mučno, ali mislim da nije TA mučnina. Juče sam čak bila u iskušenju da kupim test, onako dva zapakirana, da jedan iskoristim danas, a drugi ako izostane M, ali sam odustala jer znam da nema smisla :) Čak sam i sanjala sinoć da sam radila test, nikad još nisam napravila test, jer ne želim prije izostanka M, ali sve mi je teže čekati :/

Kod nas u Slavoniji sneg, vetar, zima... Ako nisi vozač, prava idila :)

Uh kad bih se barem ja malo udebljala, stojim na 52-53kile non-stop, a visina je 168cm... čak ni ovi praznici ne pomažu debljanju :/ a dobro, biće i to valjda nekad :)

leonaaa
    03. Siječanj 2016. 13:02

MajaSocka, i na mene se kile lijepe, al nije da je od zraka, nego od finog papanja.. rekla sam da ću od sutra na dijetu... vidiš, Imanx- zapravo si sretnica! 
    Moje M još nema... danas je već 42. dan... opet sam ujutro napravila test, nema + niti da mikroskopom idem gledati... 
    Osjećam se frustrirano... 
    Neka vama bude ovo bolja nedjelja nego meni...

Paula5
    03. Siječanj 2016. 15:00

Hej curke!
    Aaaaa drage moje hvala vam, kako ste me lijepo pozdravile!
    Prijavljujem 23.dc, 8.dpo. simptoma nikakvih. Jedan kinez jutros popisan -. Ja sam poznata kao freekusa za trakice, spustila mi se rezerva na 10+12, sutra narucujem nove..
    Znam da ti testovi do dana M nisu vjerodostojni, ali eto mene to opusta... ne znam.. volim te trakice..malo sam ocoravila trazeci sjenu, al dobro...
    Kad Vecka obnovi listu vidjet cu tko je u kojoj fazi. Meni iducih 5-6 dana neizvjesnost.
    Cure saljem vam puno poljubaca i cekam s vama!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI