Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Siječanj 2016. 16:48

Hejjjj Paula....kad mi je dosa pogled na tvoje ime odma osmjeh, pa odavno te nismo culi. Da rekla si da ces sve ispratit...al vidis mene se nemoze lako rjesit...ja cekam da ti otputujes. Onda najvise sto mogu je u ovoj godini ti pozelit da budes novopecena mama :)
    Imanx navijam da se to kod tebe javlja rana trudnoca! ;)

Zabice ako baka kaze curica onda cekamo vidit jel baka u pravu... ;) 

Kakvo je kod vas vrime?
    Kod mene oblacno i hladno!

Simptoma nekih ozbiljnih nemam!

Malo sam prehladena i skupila sam upalicu mokracnih kanala pa pijem hektolitre caja. Sise me malko bole...kad sjedam osjetim pritisak....i hladno mi je stalno! A da vam ne pricam kako sam se udebljala....kod mene nastupa hitna redukcija hrane :)

url=https://lilypie.com]

ImanX
    03. Siječanj 2016. 12:56

uh to bi bilo super, mada sumnjam, nekako nemam osećaj da je to... nemam nikakve simtome, bole me jajnici i cicke, malo mi je mučno, ali mislim da nije TA mučnina. Juče sam čak bila u iskušenju da kupim test, onako dva zapakirana, da jedan iskoristim danas, a drugi ako izostane M, ali sam odustala jer znam da nema smisla :) Čak sam i sanjala sinoć da sam radila test, nikad još nisam napravila test, jer ne želim prije izostanka M, ali sve mi je teže čekati :/

Kod nas u Slavoniji sneg, vetar, zima... Ako nisi vozač, prava idila :)

Uh kad bih se barem ja malo udebljala, stojim na 52-53kile non-stop, a visina je 168cm... čak ni ovi praznici ne pomažu debljanju :/ a dobro, biće i to valjda nekad :)

leonaaa
    03. Siječanj 2016. 13:02

MajaSocka, i na mene se kile lijepe, al nije da je od zraka, nego od finog papanja.. rekla sam da ću od sutra na dijetu... vidiš, Imanx- zapravo si sretnica! 
    Moje M još nema... danas je već 42. dan... opet sam ujutro napravila test, nema + niti da mikroskopom idem gledati... 
    Osjećam se frustrirano... 
    Neka vama bude ovo bolja nedjelja nego meni...

Paula5
    03. Siječanj 2016. 15:00

Hej curke!
    Aaaaa drage moje hvala vam, kako ste me lijepo pozdravile!
    Prijavljujem 23.dc, 8.dpo. simptoma nikakvih. Jedan kinez jutros popisan -. Ja sam poznata kao freekusa za trakice, spustila mi se rezerva na 10+12, sutra narucujem nove..
    Znam da ti testovi do dana M nisu vjerodostojni, ali eto mene to opusta... ne znam.. volim te trakice..malo sam ocoravila trazeci sjenu, al dobro...
    Kad Vecka obnovi listu vidjet cu tko je u kojoj fazi. Meni iducih 5-6 dana neizvjesnost.
    Cure saljem vam puno poljubaca i cekam s vama!!

• Maja08
    03. Siječanj 2016. 16:01

Bok,drage sve :)
    Molim vas za inf.ako koja ima iskustva. Ukratko... :) 
    Vec dulje pokusavam trudnocu i nista. Gin.mi je rekla ovaj ciklus kada dobijem M da se odmah narucim na pregled kroz par dana,znaci cim mi M prode da vidi dali postoje polipi. Jer mi se zadnjih mj.desevaca da cak i po 5-6dana prije menge,imam tamno smedi iscjedak i to dosta.. Navodno to zna doci od polipa. Dali je koja imala iskustva s tim,dali su oni smetali nekome pri zacecu? Rekla je i da krecemo onda s obradom, brisevi,hormoni... Gdje se to obavlja,koliko se cekaju nalazi,sto ako mi nesta od toga nije dobro? Molim vas ako koja ima iskustva,jer mi je to sve veliki ? I jako sam vec jadna os silnog pokusavanja, cajeva, vitamina, trakica,temp...i svega. 
    Sorry na dugom postu, zahvaljujem se unaprijed na odg. i sve naj vam zelim u N.godini, svakoj po jednu bebicu,a onda uz to i sve ostalo :*

LuKi5
    03. Siječanj 2016. 17:05

Paula, napokon, bas sam se pitala gdje si. Nadam se da ce ti ova 2016. donijeti vise taj dugoocekivani plus. Kako si mi ti? Ja sam evo ok. Znojim se vise nego po ljeti, valunzi, onako standard, covjek bi reka da sam u menopauzi. Odusevljena sam cinjenicom da po prvi put u zivotu imam PMS hahaha pa otprilike znam, evo je vjestica  
    Kako je krenulo proci ce jos koja godina za moj povratak u aktivne trudilice. Kronicnese bolesti lijepe na mene ko muhe na govance :P Oslabila sam skroz, cak se sad za blagdane nisam uspila ugojiti, a stvarno sam tamanila sto smijem I sto ne smijem. Kakvo je tebi stanje sa zdravljem? Si bila na kakvim kontrolama? Kako ti je stitnjaca? 

Maja08, jesi li radila mozda kontrolu hormona, smeckarenje moze biti I posljedica niskog progesterona, polip bi ti vec vidila na UZV-u. Meni ti je redovito to smeckarenje I imam nizak progesteron tako da, kazem ti, ne mora znaciti da je rijec o polipu, a ako I je, polip sam po sebi nije opasan, ako je nuzno rijesiti ga se onda ga se rijesava operacijom.

14.06.2014. L ♥

• Maja08
    03. Siječanj 2016. 17:29

Nisam,sada ce me slati na kontrolu hormona. Pijes nesta za progesteron,to se isto da srediti jel? Polip nije sada vidjela jer mi je vec bio drugi dio ciklusa, pa je rekla da dodem odmah po zavrsetku M,jer se samo tada moze dobro vidjeti preko uzv..

Mallla
    03. Siječanj 2016. 19:24

Imanx zavidim malko na snjegu...ja kad ga vidim budem euforicna ko malo djete...a kad napada onda se igram s djecom iz kvarta u snjegu....to je zato sto nam rjetko pada snjeg. Danas cili dan kiša i hladno!
    Vidis neko muci muku s viskom kila neko s manjkom...svjedok sam da ni jedno ni drugo nije lakse ili teze....prije sam bila mrsavica i jela sve i svasta i ni grama dobit...a onda kad sam presla 20tu kila ko luda....jedem sve i svasta nije od zraka.... visoka 177 a kila 78 trenutno - osobni rekord!

Ja isto mislim da ovaj mj opet nista od mene....6og trebam dobit! Sise bile, jajnici žicaju, dakle nista novo!

Leona koliko su ti inace ciklusi? Nesto te odlucila zafrkavat M!?

Paula fige drzim visoko u zraku.... ;) Bas mi je drago da si nam ponovo tu :)

Maja08 koliko se dugo trudite? Savjetovala bi ti da ne trcis pred rudo sa zakljuccima, bolje da sve pretrage napravis pa znas na cemu si i ako postoji prepreka onda se ona moze i rjesiti. Brisevi ti se vade kod ginekologice, a hormoni preko krvi dakle u laboratoriju! Nemam nekih iskustava s polipima, al sam u fazi da trebam i ja obaviti preglede redovne ali i izjasnit se da je proslo 6mj truda....

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.