Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tanijatravan
    29. Prosinac 2015. 13:56

LuKi tebi ću samo  napisati jer nema se šta dodati uz sve šta si prošla i prolaziš

Kod nas isto zahladilo malo za razliku od prijašnjih dana. Sutra u kupovinu pića za doček, dogovorilo se nas 4 para + 1prijatelj da ćemo malo kod nas biti, malo peći kobasice i krumpire pa kasnije na trg na doček. Ove godine smo odlučili svi bez djece dočekati (makar bi ja najrađe doma pod dekicu :) Kod nas je Rozga u Poreču.

Kako ćete vi dočekati?

ImanX
    29. Prosinac 2015. 14:02

Pozdrav cure, nisam se dugo javljala, bila sam dosta u nekoj gužvi, pa sam konačno uhvatila malo vremena da se javim :) i ja sam počela s kombinacijom vrkuta-stolisnik, pijem 2-3 šolje na dan, zadnjih 8 dana, iako sam dva puta preskočila jer sam bila u gužvi i nisam bila kući, pretpostvaljam da to preskakanje nije baš preporučljivo? :/ M mi ne treba doći 9.1., držim nam svima fige, srećno cureee :* <3

miska
    29. Prosinac 2015. 14:06

Trudilice drage, samo da vas pozdravim, ohrabrim, cestitam Bozic i pozelim sto vise plusica u 2016. 
    Na brzinu sam proletila i vidim da nazalost plusica nije bilo, ali jedna ce ga sigurno uskoro ugledat i onda krecu jos bar 2 ili 3 

Ja sam se danas konacno malo "sastavila" ovo mi je bio najkriticniji tjedan! Od mucnina i povracanja sam toliko iscrpljena da nebi vjerovala da mi netko prica da je to moguce! Nema sto nisam probala i dumbir i mentol bombone i jedi malo, i jedi jos u krevetu ali nis ne pomaze! Jos mi je otkriven hematom na ultrazvuku pa moram sto vise mirovat da se sto prije povuce! Eh nikad na miru 
    Beba je dobro, vide se vec ruke i noge i pupcana i glavica naravno, ali je jos uvijek jako jako mala i skroz je cudo da se sve to tako vidi! 
    Meni jos uvijek nije doslo do glave da sam trudna jer se uglavnom osjecam bolesno, ali posto smo konacno nasima rekli za prinovu, oni me svi podsjete jer mi mob non stop zvoni! Ako tako nastave ja cu poludit jos ovih 7 mjeseci 

ImanX
    29. Prosinac 2015. 14:08

Miska, čestitam, kako me nije bilo, nisam ni imala priliku, a nisam ni pregledala toliko daleko unazad postove, pa nisam primetila tvoju divnu vest :)

ImanX
    29. Prosinac 2015. 14:32

Divno <3 nadam se da ćemo i mi uskoro biti te sreće :) zapravo, ovo nam je 4. ciklus da pokušavamo, i prvi put smo baš na dan kad je po kalendaru ovulacija, i dva dana prije, to do sada nismo, nekako nas uvek nešto spreči, tako da se nekako nadam da će biti nešto ovaj put :)

Veja
    29. Prosinac 2015. 15:48

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11.
    Mimica24 10.12.
    Darliv 21.12.
    Chichita 25.12.
    Obama2009 25.12.
    Leonaaa 26.12.
    Schinin 27.12.
    MajaSocka 06.01.
    Jaca16 06.01.
    ImanX 09.01.
    Sjuskica 10.01.
    Segy 13.01.
    Anchy 15.01.
    Vecka 18.01.
    Tanijatravan 27.01.
    JanaH. 28.01.

Miska, izdrži još malo, proći će i te mučnine, pa ćeš uživati

Tina0110
    29. Prosinac 2015. 16:06

kod mene danas ni kap krvi, ništaaa. simptoma bilo T, bilo M nema... ničega :(

Tina0110

Segy
    29. Prosinac 2015. 16:12

Dobar dan drage 😘

Da vsm javim da sam danas bilana pregledu, pravila sam uzv, sve je super i maternica i jajnici.
    Poslao me na cervik briseve i hormone, a mog muzica na spermiogram. Mi smo to sve obsvili prije prve trudnoce, sve je bilo ok, al posto je proslo 6 godina otkako sam rodila, sad cemo ponoviti za sigurnost.
    Propisao mi je folacin. Eto ja sam zadovoljna i nekako mirnija. Sad samo da i ovi nalazi budu ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.