![]()
![]()
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Mimica24 10.12.
Darliv 21.12.
Tanijatravan 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.
MajaSocka 06.01.
Jaca16 06.01.
Sjuskica 10.01.
Segy 13.01.
Anchy 15.01.
Vecka 18.01.
Jana 28.01.
Jana, blago tebi, meni jutros zaledilo auto, da nije bilo spreja za odmrzavanje, mogla bi sjesti kraj auta i plakati
Luki, ja super evo na poslu,ali ne mogu iščekati 31.12. da idem na godišnji odmoriti mozak malo Ja čekam snijeeeg, obožavam ga, ali kako je krenulo, nisam sigurna da će uskoro
Kako si ti? Kako napreduju tvoje terapije, iskreno svaki put kad pročitam tvoje postove s čime sve muku mučiš, divim ti se da sve to izdržiš i povrh svega toga toliko si pozitivna, skidam kapu!!
Obama, Chichita i ja držim fige !!
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Mimica24 10.12.
Darliv 21.12.
Tanijatravan 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.
MajaSocka 06.01.
Jaca16 06.01.
Sjuskica 10.01.
Segy 13.01.
Anchy 15.01.
Vecka 18.01.
Jana 28.01.
Hajde staviš meni novi datum 04.01.

Jana, blago tebi, meni jutros zaledilo auto, da nije bilo spreja za odmrzavanje, mogla bi sjesti kraj auta i plakati
Ooo bilo je kod nas oko nule, 1 ili dva stupnja, al ja ti nisam zimogrozna, auto mi u garaži tak da ne oblačim jaknu do vrtića ;)
Mi ćemo ove godine popodne na doček :)
prošle godine smo sasvim slučajno stali oko dva popdne u kafiću di inače zalazimo, i baš je bila super atmosfera, svi raspjevani, dobro raspoloženi, pijuskalo se lagano, došla nam ekipa, a sve spontano, i baš smo se dobro zabavili do sedam navečer (kad se kafić zatvara), tako da ove godine planiramo ponoviti :)
Zatim po klince i doma :)

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5

Cure moje ja sam pisala da je došla vještica ali znam da se nije stiglo sve popratiti, da da za badnjak došl, tako da nova za ne dobiti bi trebala biti 27.1.(ako stavimo moj prosječni siklus od 35dana), ali javim točan datum tek kad bude ovulacija. Jučer zadnji dan M pa sad opet maltretiranje muža hahaha 15.1.sam se naručila kod gin.da obavim sve briseve i papa test, tad će biti 23.dan ciklusa.
LuKi tebi ću samo napisati jer nema se šta dodati uz sve šta si prošla i prolaziš
Kod nas isto zahladilo malo za razliku od prijašnjih dana. Sutra u kupovinu pića za doček, dogovorilo se nas 4 para + 1prijatelj da ćemo malo kod nas biti, malo peći kobasice i krumpire pa kasnije na trg na doček. Ove godine smo odlučili svi bez djece dočekati (makar bi ja najrađe doma pod dekicu :) Kod nas je Rozga u Poreču.
Kako ćete vi dočekati?
Pozdrav cure, nisam se dugo javljala, bila sam dosta u nekoj gužvi, pa sam konačno uhvatila malo vremena da se javim :) i ja sam počela s kombinacijom vrkuta-stolisnik, pijem 2-3 šolje na dan, zadnjih 8 dana, iako sam dva puta preskočila jer sam bila u gužvi i nisam bila kući, pretpostvaljam da to preskakanje nije baš preporučljivo? :/ M mi ne treba doći 9.1., držim nam svima fige, srećno cureee :* <3

Trudilice drage, samo da vas pozdravim, ohrabrim, cestitam Bozic i pozelim sto vise plusica u 2016.
Na brzinu sam proletila i vidim da nazalost plusica nije bilo, ali jedna ce ga sigurno uskoro ugledat i onda krecu jos bar 2 ili 3
Ja sam se danas konacno malo "sastavila" ovo mi je bio najkriticniji tjedan! Od mucnina i povracanja sam toliko iscrpljena da nebi vjerovala da mi netko prica da je to moguce! Nema sto nisam probala i dumbir i mentol bombone i jedi malo, i jedi jos u krevetu ali nis ne pomaze! Jos mi je otkriven hematom na ultrazvuku pa moram sto vise mirovat da se sto prije povuce! Eh nikad na miru
Beba je dobro, vide se vec ruke i noge i pupcana i glavica naravno, ali je jos uvijek jako jako mala i skroz je cudo da se sve to tako vidi!
Meni jos uvijek nije doslo do glave da sam trudna jer se uglavnom osjecam bolesno, ali posto smo konacno nasima rekli za prinovu, oni me svi podsjete jer mi mob non stop zvoni! Ako tako nastave ja cu poludit jos ovih 7 mjeseci
Trudilice drage, samo da vas pozdravim, ohrabrim, cestitam Bozic i pozelim sto vise plusica u 2016.
Na brzinu sam proletila i vidim da nazalost plusica nije bilo, ali jedna ce ga sigurno uskoro ugledat i onda krecu jos bar 2 ili 3
Ja sam se danas konacno malo "sastavila" ovo mi je bio najkriticniji tjedan! Od mucnina i povracanja sam toliko iscrpljena da nebi vjerovala da mi netko prica da je to moguce! Nema sto nisam probala i dumbir i mentol bombone i jedi malo, i jedi jos u krevetu ali nis ne pomaze! Jos mi je otkriven hematom na ultrazvuku pa moram sto vise mirovat da se sto prije povuce! Eh nikad na miru
Beba je dobro, vide se vec ruke i noge i pupcana i glavica naravno, ali je jos uvijek jako jako mala i skroz je cudo da se sve to tako vidi!
Meni jos uvijek nije doslo do glave da sam trudna jer se uglavnom osjecam bolesno, ali posto smo konacno nasima rekli za prinovu, oni me svi podsjete jer mi mob non stop zvoni! Ako tako nastave ja cu poludit jos ovih 7 mjeseci
Cestitke! 😊

Miska, čestitam, kako me nije bilo, nisam ni imala priliku, a nisam ni pregledala toliko daleko unazad postove, pa nisam primetila tvoju divnu vest :)
Miska, čestitam, kako me nije bilo, nisam ni imala priliku, a nisam ni pregledala toliko daleko unazad postove, pa nisam primetila tvoju divnu vest :)
Da da, konacno je i nas zakacio plusic , evo nas jos malo u 10 tjednu. Hvala ti

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji