Meni se se ciklusi skratili kad sam pila vrkutu.... I to za skoro tjedan dana....
Inače su mi bili cca 37 dana, s vrkutom 28-30...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Hejj cure....opet nam aktivno...bas fino!
Ja sam se u subotu vratila kuci s putovanja i sada se pokusavam vratit u rutinu...sredivala danas sobu, pa cu pravit i malo kolacica da nam Nova godinica bude slatka!
Chicita i Obama ma zelim vam da nema M slijedecih 9 mjeseci!
Ja sam pila vrkutu i stolisnik 1 mj i onda nisam, ovi blagdani me izbacili iz kolosjeka, nista nisam pratila! Ali sjecate se kako sam govorila da mislim da mi je vrkuta utjecala na bujanje sisa, e pa sad mislim da nije, jer nakon sto sam prestala pit vrkutu sise i dalje bujaju....dosla sam na D 85! A bome sam se i udebljala, tako da 2.1. Maja mora hitno poradit na kilima :)
Nego kad ce krenit ti plusici, nema ih pa nema!
url=https://lilypie.com]
[ltr]Vezano za stolisnik evo sta sam nasla da se pije 2 dana prije pocetka ciklusa :/[/ltr]
[ltr]Čaj od stolisnik[/ltr]
[ul]
[li]1 litra kipuće vode[/li]
[li]20 g cvjetova stolisnika[/li]
[/ul][ltr]
Kipućom vodom prelijte stolisnik i ostavite da odstoji. Procijedite i pijte na sljedeći način:[/ltr]
[ul]
[li]protiv želučanih bolova - jednu šalicu, dva puta na dan, prije obroka[/li]
[li]protiv želučanih i crijevnih grčeva - jedna šalica, tri puta na dan[/li]
[li]protiv neredovitih menstruacija - jedna šalica, tri do četiri puta na dan, dva dana prije ciklusa[/li]
[/ul]
jutrić,
ja sam probala piti stolisnik još prija par godina (svekrva mi je preporučila) upravo zbog bolnih M ali nikako ni se nije svidio okus pregorak mi je, ali vrkuta je blaga i ne smeta mi, uživam ju piti
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Mimica24 10.12.
JanaH. 15.12.
Darliv 21.12.
Tanijatravan 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.
MajaSocka 06.01.
Jaca16 06.01.
Sjuskica 10.01.
Segy 13.01.
Anchy 15.01.
Vecka 18.01.
Cure, javite se za listu, da li je kome stigla, kad treba opet ne dobiti, jer sam se ovih dana pogubila i uopće nisam bila u toku, pa da mogu liste prepraviti, hvala vam!
Btw. kako ste vi jutros, ima li zime?
Mene možeš staviti na listu npr 28.01.
Nema zime, hahha, jutros vozila maloga u vrtić, bez jakne
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Sortiraj odgovore
Najstariji