curke ja sam isto sva komirana.. pijem vrkutu od 19.11 i imam osjećaj da mi se sve poremetilo... više nisam pametna...
naime prošli tjedan 2 dana bole križa ko luda, i onaj osjećaj dolje kao da ću svaki tren procurit, to se i desi, doslovno 2, 3 točke da tako kažem, više smeđeg iscjedka i roskaste sukrvice nego pravog krvarenja..i to je trajalo do srijede... 2 dana... doslovno... onda opet ništa, napravim test u srijedu, - ko kuća, na prvu jutarnju.. otada ništa, samo smeđkasti neki ružan iscjedak.... poslije seksa u subotu malo krvi opet, jučer opet, a danas opet točka crvena, i sad opet ništa... cjelo jutro...Ne znam više ni sama
curke ja sam isto sva komirana.. pijem vrkutu od 19.11 i imam osjećaj da mi se sve poremetilo… više nisam pametna…
naime prošli tjedan 2 dana bole križa ko luda, i onaj osjećaj dolje kao da ću svaki tren procurit, to se i desi, doslovno 2, 3 točke da tako kažem, više smeđeg iscjedka i roskaste sukrvice nego pravog krvarenja..i to je trajalo do srijede… 2 dana… doslovno… onda opet ništa, napravim test u srijedu, - ko kuća, na prvu jutarnju.. otada ništa, samo smeđkasti neki ružan iscjedak…. poslije seksa u subotu malo krvi opet, jučer opet, a danas opet točka crvena, i sad opet ništa… cjelo jutro…Ne znam više ni sama
Tina, kod mene isto tako samo Sto nisam krvarila nikako. Bas me boli trbuh i probada na Sve strane. A pocela sam ga piti krajem 11. mjeseca. Mislim da vrkuta Bas cisti Sve moguce sta se ocistiti da. Nadams r samo da ce imati ucinka i da Cemo nam dobro pomoci.
Bila sam uvjerena ovaj mj da je to to. Ali bemu misa nije jos stigla M a test minus debeli. Malo sam Se i razocarala Ali Sta Cu nego dalje . Nedam Se ja
Moram samo cekat da m stigne Pa u nove pobjede.
Mada sam od pocetka tu pisala da nema nista. Niti simptomi niti neki osjecaj da sam imala. Ahhh, mozda nam 2016. Bude daleko bolja
Necemo de predat tako lako
curke ja sam isto sva komirana.. pijem vrkutu od 19.11 i imam osjećaj da mi se sve poremetilo… više nisam pametna…
naime prošli tjedan 2 dana bole križa ko luda, i onaj osjećaj dolje kao da ću svaki tren procurit, to se i desi, doslovno 2, 3 točke da tako kažem, više smeđeg iscjedka i roskaste sukrvice nego pravog krvarenja..i to je trajalo do srijede… 2 dana… doslovno… onda opet ništa, napravim test u srijedu, - ko kuća, na prvu jutarnju.. otada ništa, samo smeđkasti neki ružan iscjedak…. poslije seksa u subotu malo krvi opet, jučer opet, a danas opet točka crvena, i sad opet ništa… cjelo jutro…Ne znam više ni sama
Mozda se organizam cisti ... ja sam pocela piti vrkutu u kombinaciji sa stolisnikom prije 4 dana i danas na 22 dc M dosla... sad odem na wc ni s od svjeze krvi, samo ona smeda .. kazu kad je smeda da je to ciscenje ... koliki su ti ciklusi ??
Tina0110
Pozdravček!
Evo me napokon malo za kompom, baš nam je bilo lijepo ovih dana, muž nije radio pa smo se samo skitali okolo ili imali goste..... Obožavan ovo vrijeme - kolko se ljudi više druže i posjećuju :)
Danas opet sve po starome, maleni u vrtić, starije dvoje se ubija u lektiri, muž otišel na put (nadamo se samo da će se vratiti do 31. ) a meni stigla M, jutros s 13 dana kašnjenja....
Već sam bila luda, pms me šibal kroz ove dane užas jedan...
Danas mi je napokon i tijelo malo splasnulo jer va budem podbuhla prije M...
Vidim da ima novih trudilica - dobronamdošle :)

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Rozica, hvala na ohrabrenju. Proći će to i onda ide uživancija blaženog stanja.
Hormoni rade....LUDO!
Chichita, samo ti nastavi s folnom, meni je uz nju uspjelo nakon mjeseca korištenja
Rozica, hvala na ohrabrenju. Proći će to i onda ide uživancija blaženog stanja.
Hormoni rade….LUDO!
Chichita, samo ti nastavi s folnom, meni je uz nju uspjelo nakon mjeseca korištenja
Naravno da hoce ... samo pozitivno !! Oo da hormoni cuda cine hahah

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Meni se se ciklusi skratili kad sam pila vrkutu.... I to za skoro tjedan dana....
Inače su mi bili cca 37 dana, s vrkutom 28-30...

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji