Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    29. Prosinac 2015. 16:50

Drage trudilice,napokon vremena za javljanje. Sve najbolje za blagdane i da što prije dobijete pluseve.

Meni je ovaj ciklus skroz čudan,ali nisam osoba koja pretjeruje sa simptomima pa neću ništa predviđati,samo vam se povjeriti da je drugačije nego inače. Prvo ovulacijsko krvarenje, pa 6 dana nakon čudno probadanje na sredini "dole", u maternici, menga se ne očekuje 4.1.,i već bih trebala imati napetost u cikama,ali ništa ne osjećam,pojačan mi apetit pa mi je sve neobično. Ove plodne dane sam po prvi puta nakon odnosa digla noge pa ćemo vidjeti vrijedi li.

Mallla
    29. Prosinac 2015. 18:01

Hejj cure.....
    Sve nade polazem u Chicitu i Obamu da krenu s plusicima pa da zatvorimo 2015 s plusicima :)

A nama ostalima zelim plusast pocetak 2016 te!

Miska drago mi je da si nam se javila, uvijek te je lipo cut! Proc ce brzo mucnine a brzo ce proc i 30ak tj...pa ces nunat svoje malo zlato!

Kod mene jutra hladna, temp. U minusu, slana (inje) kao da je snig....popodne temp. 16-17 stupnjeva, sunce pravo proljece, a onda na vecer temp. Oko 1 stupanj, magla, gladno! U danu imamo sva godisnja doba :)

Ja nemam apsolutno nikakvih simptoma....danas 23dc....ovulacija neznam kad je bila, mislim izmedju 19og i 25og

url=https://lilypie.com]

leonaaa
    29. Prosinac 2015. 19:18

Cure, eto i mene malo da se javim! 
    Zao mi je što nema nikakvog pluseka... 
    Ali bit će, bit će! 
    Meni je ovulacija bila tek 28. dan ciklusa..jel ima koja toliko kasne ovulacije?? Tak da, još uvijek nisam dobila.. radila sam test, al naravno, + nema... A i imam osjećaj da ću procuriti svaki čas.. 
    I ima jedna lijepa novost, MM i ja smo kupili kućicu, tj. zakaparili  Moram priznati da mi je to barem malo odvratilo pozornost od bebe! Možda će se sad lakše dogodit! 
    BTW, svima zelim obilje blagoslova ovih dana posebno, a sad inače! 

Mallla
    29. Prosinac 2015. 20:11

Leona cestitam na kucici...bas ljepo! Sada uzivaj polako u tome a doc ce i bebica! Ja bas maloprije radim kolac i razmisljam sto sebi zelim u 2016, pa u to ulazi i selidba.....bas je ljepo cuti takve vjesti! Imati svoju kucu/stan je meni pravi pocetak braka ( bilo iznajmljeno ili kupljeno) vas dvoje i vase carstvo!

url=https://lilypie.com]

zabica25
    29. Prosinac 2015. 20:28

Čula sam da je đumbir dobar, ali ja ga sad ne podnosim. Uopće mi ne odgovara.
    Stolisnika sam pila prijašnjih godina zbog jako bolnih M i meni je pasao. Nije mi bio pregorak, ali ništa nije pomoglo osim Neofena.

Gdje nam je Paula? Pa ona se uopće ne javlja..htjela sam pitati i gdje je leona, ali vidim da se javila i da uživa u novoj kući. Jako lijepo.
    Obama i Chicita, nema predaje dok se ne pojavi vještica. Nemojte odustajati. Mi smo uspjeli s 5. ciklusa što je poprilično brzo i sretni smo zbog toga. 
    miska, mi smo razlika tjedan dana :)
    mimica24, i mi tebi želimo sve najbolje za blagdane!

Svim ostalim curama NAJSRETNIJA NOVA GODINA, da ugledate +++++ kao kuća!!

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.