Divno <3 nadam se da ćemo i mi uskoro biti te sreće :) zapravo, ovo nam je 4. ciklus da pokušavamo, i prvi put smo baš na dan kad je po kalendaru ovulacija, i dva dana prije, to do sada nismo, nekako nas uvek nešto spreči, tako da se nekako nadam da će biti nešto ovaj put :)
Divno <3 nadam se da ćemo i mi uskoro biti te sreće :) zapravo, ovo nam je 4. ciklus da pokušavamo, i prvi put smo baš na dan kad je po kalendaru ovulacija, i dva dana prije, to do sada nismo, nekako nas uvek nešto spreči, tako da se nekako nadam da će biti nešto ovaj put :)
Da, nama je uspjelo iz 18. pokusaja, tako da je sreca bila ogromna, i nevjerica s njom hahha! Biti ce svima vama plusici samo strpljivo i bez gubljenja nade!

![]()
![]()
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Mimica24 10.12.
Darliv 21.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.
MajaSocka 06.01.
Jaca16 06.01.
ImanX 09.01.
Sjuskica 10.01.
Segy 13.01.
Anchy 15.01.
Vecka 18.01.
Tanijatravan 27.01.
JanaH. 28.01.
Miska, izdrži još malo, proći će i te mučnine, pa ćeš uživati

Dobar dan drage 😘
Da vsm javim da sam danas bilana pregledu, pravila sam uzv, sve je super i maternica i jajnici.
Poslao me na cervik briseve i hormone, a mog muzica na spermiogram. Mi smo to sve obsvili prije prve trudnoce, sve je bilo ok, al posto je proslo 6 godina otkako sam rodila, sad cemo ponoviti za sigurnost.
Propisao mi je folacin. Eto ja sam zadovoljna i nekako mirnija. Sad samo da i ovi nalazi budu ok.
Drage trudilice,napokon vremena za javljanje. Sve najbolje za blagdane i da što prije dobijete pluseve.
Meni je ovaj ciklus skroz čudan,ali nisam osoba koja pretjeruje sa simptomima pa neću ništa predviđati,samo vam se povjeriti da je drugačije nego inače. Prvo ovulacijsko krvarenje, pa 6 dana nakon čudno probadanje na sredini "dole", u maternici, menga se ne očekuje 4.1.,i već bih trebala imati napetost u cikama,ali ništa ne osjećam,pojačan mi apetit pa mi je sve neobično. Ove plodne dane sam po prvi puta nakon odnosa digla noge pa ćemo vidjeti vrijedi li.
Drage trudilice,napokon vremena za javljanje. Sve najbolje za blagdane i da što prije dobijete pluseve.
Meni je ovaj ciklus skroz čudan,ali nisam osoba koja pretjeruje sa simptomima pa neću ništa predviđati,samo vam se povjeriti da je drugačije nego inače. Prvo ovulacijsko krvarenje, pa 6 dana nakon čudno probadanje na sredini "dole", u maternici, menga se ne očekuje 4.1.,i već bih trebala imati napetost u cikama,ali ništa ne osjećam,pojačan mi apetit pa mi je sve neobično. Ove plodne dane sam po prvi puta nakon odnosa digla noge pa ćemo vidjeti vrijedi li.
Nadam se da ce Vam se nasmjesiti plusic +++ 😊
Probati cu i ja iduci put dignuti noge ehehhe

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji