Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0110
    28. Prosinac 2015. 16:00

curke ja sam isto sva komirana.. pijem vrkutu od 19.11 i imam osjećaj da mi se sve poremetilo... više nisam pametna...
    naime prošli tjedan 2 dana bole križa ko luda, i onaj osjećaj dolje kao da ću svaki tren procurit, to se i desi, doslovno 2, 3 točke da tako kažem, više smeđeg iscjedka i roskaste sukrvice nego pravog krvarenja..i to je trajalo do srijede... 2 dana... doslovno... onda opet ništa, napravim test u srijedu, - ko kuća, na prvu jutarnju.. otada ništa, samo smeđkasti neki ružan iscjedak.... poslije seksa u subotu malo krvi opet, jučer opet, a danas opet točka crvena, i sad opet ništa... cjelo jutro...Ne znam više ni sama

Tina0110

JanaH.
    28. Prosinac 2015. 16:05

Pozdravček! 
    Evo me napokon malo za kompom, baš nam je bilo lijepo ovih dana, muž nije radio pa smo se samo skitali okolo ili imali goste..... Obožavan ovo vrijeme - kolko se ljudi više druže i posjećuju :)
    Danas opet sve po starome, maleni u vrtić, starije dvoje se ubija u lektiri, muž otišel na put (nadamo se samo da će se vratiti do 31. ) a meni stigla M, jutros s  13 dana kašnjenja.... 
    Već sam bila luda, pms me šibal kroz ove dane užas jedan... 
    Danas mi je napokon i tijelo malo splasnulo jer va budem podbuhla prije M... 

Vidim da ima novih trudilica - dobronamdošle :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

zabica25
    28. Prosinac 2015. 16:51

Rozica, hvala na ohrabrenju. Proći će to i onda ide uživancija blaženog stanja.
    Hormoni rade....LUDO!
    Chichita, samo ti nastavi s folnom, meni je uz nju uspjelo nakon  mjeseca korištenja

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.