curke ja sam isto sva komirana.. pijem vrkutu od 19.11 i imam osjećaj da mi se sve poremetilo... više nisam pametna...
naime prošli tjedan 2 dana bole križa ko luda, i onaj osjećaj dolje kao da ću svaki tren procurit, to se i desi, doslovno 2, 3 točke da tako kažem, više smeđeg iscjedka i roskaste sukrvice nego pravog krvarenja..i to je trajalo do srijede... 2 dana... doslovno... onda opet ništa, napravim test u srijedu, - ko kuća, na prvu jutarnju.. otada ništa, samo smeđkasti neki ružan iscjedak.... poslije seksa u subotu malo krvi opet, jučer opet, a danas opet točka crvena, i sad opet ništa... cjelo jutro...Ne znam više ni sama
Tina0110
Pozdravček!
Evo me napokon malo za kompom, baš nam je bilo lijepo ovih dana, muž nije radio pa smo se samo skitali okolo ili imali goste..... Obožavan ovo vrijeme - kolko se ljudi više druže i posjećuju :)
Danas opet sve po starome, maleni u vrtić, starije dvoje se ubija u lektiri, muž otišel na put (nadamo se samo da će se vratiti do 31. ) a meni stigla M, jutros s 13 dana kašnjenja....
Već sam bila luda, pms me šibal kroz ove dane užas jedan...
Danas mi je napokon i tijelo malo splasnulo jer va budem podbuhla prije M...
Vidim da ima novih trudilica - dobronamdošle :)
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Rozica, hvala na ohrabrenju. Proći će to i onda ide uživancija blaženog stanja.
Hormoni rade....LUDO!
Chichita, samo ti nastavi s folnom, meni je uz nju uspjelo nakon mjeseca korištenja
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji