Chichita draga meni su inace ciklusi katastrofa, a zadnji je bio 28 dana, a ovaj 22 .. inace mi se zna dogodit da dodu 2 puta u mjesecu ... aime bas sam sretna imam osjecaj da se cistim hahah koliko dugo vec to pijes ?? I dali radis stanke ??
LuKi hihihi rekla sam ti ja, princu treba seka ili braco i naravno da ce bit, joooj jedva cekam kad nam objavis + !!! Ja sam pocela pit cajeve od 19 dc, ali budem ja izbacila stolisnik jer za O opce neznam kad mi je zbog tih ludih ciklusa .. Btw jeli radite Vi na drugom bebacu ??
vrkutu pijem dva ciklusa a folacil treći, nisam još radila stanku, ali ova teta koja radi u ljekarni rekla mi je da nakon godinu dana napravim stanku od mjesec dana.
Marulju ne želim piti baš zbog toga što se nesmije piti za vrijeme O, jer nikad nisam sigurna 100% kad je iako osjetim po bolovima u jajnicima
Chichita draga meni su inace ciklusi katastrofa, a zadnji je bio 28 dana, a ovaj 22 .. inace mi se zna dogodit da dodu 2 puta u mjesecu … aime bas sam sretna imam osjecaj da se cistim hahahkoliko dugo vec to pijes ?? I dali radis stanke ??
LuKi hihihi rekla sam ti ja, princu treba seka ili braco i naravno da ce bit, joooj jedva cekam kad nam objavis + !!! Ja sam pocela pit cajeve od 19 dc, ali budem ja izbacila stolisnik jer za O opce neznam kad mi je zbog tih ludih ciklusa .. Btw jeli radite Vi na drugom bebacu ??
Mojoj sestri isto tako dvaput mjesecno dolazi krvarenje, ona ima isto PCOS kao I ja. Njoj dvaput na mjesec dolazi, a meni jednom, dva put ili triput na godinu, kakve je volje haha Cak ni doktori nisu znali ako se to moze nazvati menzis, pa su vise upotrebljavali rijec krvarenje :P
Ne radimo jer sam dobila zabranu. Do daljnjeg. Rekla bi da smo u fazi cekanja zelenog svjetla da mozemo opet raditi na bebi. Nadam se I nadam kad ce taj dan doci. Ginekologica mi je rekla da je pravo cudo da sam uopce zatrudnila, a jos vece da sam iznjela trudnocu do kraja I da mi oba jajnika nisu otkazala, a najvece cudo da je on ziv I zdrav s obzirom da sam u kratkom roku imala dvije operacije, tumor kroz cijelu trudnocu, I nemam vise od pola lijevog jajnika. Na prvoj op. mi je izvadeno pola jajnika zahvacenog tumorom, nakon par mjeseci tumor se vratio, ja sam zatrudnila, srecom nije rastao kroz trudnoca, ali se nakon poroda uduplao tako da sam 6 mjeseci od poroda opet isla na op. I opet mi je recnut dio jajnika. Sad sam na raznoraznim tabletama koje bi stetile trudnoci, a I tlak i secer me zezaju posteno tako da je preveliki rizik uopce da radimo na bebi. Doci ce I moj dan pa ima da okacim tu jedan plus preko cijele stranice hahaha I ja se veselim tvojem plusu I iskreno se nadam da ce taj dan jako brzo doci
Lakse mi je kad sam s vama tu na ovoj temi, veseli me svaki plus kao da je moj I lakse je sve uz ovoliko podrske I pozitive

14.06.2014. L ♥
ti ju počni piti pa ćeš vidjeti, možda će ti trebati par mjeseci da se ciklus "unormali" ali nemože odmoći.
jako puno sam čitala o vrkuti da je stvarno dobra za sve tzv.ženske probleme.
ti ju počni piti pa ćeš vidjeti, možda će ti trebati par mjeseci da se ciklus "unormali" ali nemože odmoći.
jako puno sam čitala o vrkuti da je stvarno dobra za sve tzv.ženske probleme.
ma i ja kad sam pocela citati jako sam se zainteresirala i tako sam je i pocela pit ... odusevljena sam na sto sve djeluje ... ma kakve tablete piih znaci pijes je i za vrijeme M ?? jeli ti M bude normalna ili pojaca/smanji krvarenje ?? koliko traje ??
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji