Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chichita
    28. Prosinac 2015. 12:25

ti ju počni piti pa ćeš vidjeti, možda će ti trebati par mjeseci da se ciklus "unormali" ali nemože odmoći.
    jako puno sam čitala o vrkuti da je stvarno dobra za sve tzv.ženske probleme.

Obama2009
    28. Prosinac 2015. 13:19

Hej drage moje. Dobrodoslica za nove trudilice i da Sto Prije ispalimo zajedno na drugu temu.
    Sve najbolje Vam zelim za Bozic i da nam ova nadolazeca 2016. donese puno plusica.Ja sam Bozic Provela u zg-u i bilo je predivno. Bila sam u gostima i nisam 4 dana pila vrkutu. M je trebala doci 24. ili 25. najkasnije
    Ali nema je jos. Napravila sad Test i minus. Nije bio prvi jutarnji Ali Mislim da je mrkuta uzela maha. 
    Kako kod tebe Chichita?
    Tanija? 
    Kako ste? 

zabica25
    28. Prosinac 2015. 13:24

Chicita, žao mi je zbog dolaska M. Piješ li folnu?
    Rozica, vrlo lako moguće da ti se poremetio ciklus od čajeva. Ja sam imala svakakve cikluse ali sam od vrkute imala svaki mjesec 28-30, ni više ni manje..a prije su mi bili svakakvi.
    Luki5, slažem se s curama da braceku fali sekica i da ti je sinčić predivan 
    Meni je Božić prošao predivno (izuzev povraćanja i mučnina), poklonili smo si sitnice i zadovoljni smo :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.