Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    22. Rujan 2015. 17:28

Sanjarka jeeeeee :)))))) Ali nemoj nas napustiti. Zbog tebe je ovdje sve puno pozitive. Baš sam sretna zbog tebe.
    Ostale curke, želim puno +++++++++++++

..MM i ja smo već odredili ime curici i dječaku...haha...
    meni plodno razdoblje još traje, mislim da je O bila 19.9., ali stalno imam taj bjelanjkasti iscjedak, već 3 dana. Nadam se da mi je ovo sad dobitam ciklus i računala datum poroda 6.6.2016. To bi bilo odlično :)
    Imam lagane grčeve, jajnici rasturaju, a bazalna je opet porasla na 37,0...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Minions
    22. Rujan 2015. 17:37

Hay ženice, vidim da ima puno toga novoga! Najprije da čestitam novi trudnicama, od srca vam želim da trudnoća prođe u najboljem redu! 
    Sanjarka aaa... čestitam ti od srca! 😍😘😘

Znam da se već dugo nisam javila na forum,al nisam stigla uz puno obaveza i uz posao, al pratim vas i uz vas sam! 😉😍😘😘

MalaKoza
    22. Rujan 2015. 18:10

Pa ovdje je baby boom ovaj mjesec! Sviđa mi se to. Ajmo i mi ostale nastaviti idući mjesec tim tempom. 
    Baš bi nekako voljela pisati na temi ljetne trudnice. Odlično zvuci. 
    I bilo bi idealno jer po zimi neće trbuh još biti tako velik pa se stane u dosadašnje jakne,  i taman kad poraste,  dođe sezona haljinica. ..
    Kako to sve idealno izgleda u mojoj glavi

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• orhideja
    22. Rujan 2015. 18:48

Drage moje, javljam se iz prikrajka...sa godisnjeg..al na sve lici samo na godisnji ne...trka, frka...ma ne stignem vas kako treba ni iscitati. Ne zamjerite. Radujem se kad vidim da ima plusica, duplirajucih beta i svakakvih simptoma. 
    Ja sam iz znatizelje jutros radila test iako je prerano i naravno bio je negativan. Nesto vise i ne osjecam nista posebno sem probadanje jajnika s vremena na vrijeme, nervozu i sto je najcrnje...dosli na odmor a meni nije do sexa. Neda mi se nikako, a muzu jadnom dogorilo. 12 dana poslednih nismo imali odnose. Ne znam sta mi je al bas nemam volje a i stomak me boli i dalhe kao da cu svakog trena dobiti. 
    Toliko od mene za sad...budite mi dobro i ocekujem lijepih vijesti.

Paula5
    22. Rujan 2015. 18:49

Malakoza lajkam! 
    A i bolje slaviti rodendan po kad je toplo.. 

Tynchy
    22. Rujan 2015. 20:05

pišnula sam jos jedan kineski test, negativan je...

2 dana pred mengu mi je, simptomi me peru i dalje...

Dea23
    22. Rujan 2015. 20:06

Pozdrav, da li netko pije Duphastone i je li imao nuspojave. Ja pijem svaki mj od 17. dana ciklusa..čini mi se kao da u taj period otežano dišem i ne znam jel sam umislila ili što

Mallla
    23. Rujan 2015. 00:03

Nemoj Paula tako, ja sam te namjerila ispratit s ovog pdf-a! Nemoj ni pomisljat na to da ces ostat sama. Lijepo ces zdravstveno sve dovest u red I onda ce bebica :)

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 07:15

Jutro

Joj što je zahladilo, brrrrrrrrrrrrr

Tynchy o bemti zašto nisi čekala jutro, znaš da je koncetracija hcg veća, nema još predaje, rano jeeeeeeeee 

lea hvala ti akcija, akcija

Zabice uspili ste se dogovorit odma za imena? wow ja i moj nikako na zelenu granu, totalno su nam različiti ukusi ajde uspili smo se nekako složit jedva, ja za curu on za dečko, al nije to još gotovo mislim je za curu nije za dečka obrlatit ću ja njega

minions draagaaa kako je na poslu? javi se kad god možeš

Orhideja nadam se da tm zakinut zbog opravdanog razloga

Tynchy
    23. Rujan 2015. 08:18

Sanjarka88

Jutro

Joj što je zahladilo, brrrrrrrrrrrrr

Tynchy o bemti zašto nisi čekala jutro, znaš da je koncetracija hcg veća, nema još predaje, rano jeeeeeeeee 

ah, zašto ti nisi čekala da ti kasni pa da napraviš test? :) bila si radoznala, tako sam i ja... :)

nekako se pokušavam skockati, neću raditi test do petka ili nedjelje (u subotu sam na hodočašću)...

jučer mi bilo muka od večere, pitam MM jel njemu muka: veli on: Tina, meni je večere fantastična, a ti ili si bolesna ili trudna! :)

ja ipak mislim da sam se prehladila!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 07:29

E da 6mj za roditi idealno, nećemo biti trudne preko najvećih vrućina, beba će moći vrlo brzo u šetnje po tako toplom vremenu, a do zime već ojača.
    e da rođendane slavit u ljeto idealno moja curka je 31.10. i uvijek nam je problem s tim ročkasom pogotovo sad kad je veća pa zove i ekipu iz škole + rodbina+ prijatelji a nemožemo vani iako imamo veliko dvorište, jer se već tada makne sat i bude teška noć već oko 16h, a u igraonice više ne želi....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI