pišnula sam jos jedan kineski test, negativan je...
2 dana pred mengu mi je, simptomi me peru i dalje...
Pozdrav, da li netko pije Duphastone i je li imao nuspojave. Ja pijem svaki mj od 17. dana ciklusa..čini mi se kao da u taj period otežano dišem i ne znam jel sam umislila ili što
Nemoj Paula tako, ja sam te namjerila ispratit s ovog pdf-a! Nemoj ni pomisljat na to da ces ostat sama. Lijepo ces zdravstveno sve dovest u red I onda ce bebica :)
url=https://lilypie.com]
Jutro
Joj što je zahladilo, brrrrrrrrrrrrr
Tynchy o bemti zašto nisi čekala jutro, znaš da je koncetracija hcg veća, nema još predaje, rano jeeeeeeeee
lea hvala ti akcija, akcija
Zabice uspili ste se dogovorit odma za imena? wow ja i moj nikako na zelenu granu, totalno su nam različiti ukusi ajde uspili smo se nekako složit jedva, ja za curu on za dečko, al nije to još gotovo
mislim je za curu nije za dečka
obrlatit ću ja njega
minions draagaaa kako je na poslu? javi se kad god možeš
Orhideja nadam se da tm zakinut zbog opravdanog razloga
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E da 6mj za roditi idealno, nećemo biti trudne preko najvećih vrućina, beba će moći vrlo brzo u šetnje po tako toplom vremenu, a do zime već ojača.
e da rođendane slavit u ljeto idealno moja curka je 31.10. i uvijek nam je problem s tim ročkasom pogotovo sad kad je veća pa zove i ekipu iz škole + rodbina+ prijatelji a nemožemo vani iako imamo veliko dvorište, jer se već tada makne sat i bude teška noć već oko 16h, a u igraonice više ne želi....
Lista za NE dobit:
Tynchy 25.09
Dunyasha 27.09.
Orhideja 27.09.
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.
Miska 11.10.
iva1989lea 17,10
MalaKoza 18.10.
Babygirl 19.10.
Znam, mislila sam da sam jedino ja takva al vidim ima nas još ah dobro takve smo kakve smo, jesi ponavljala test jutros?
ajde strpi se onda malo ako uspiješ , imaš dobre simptome nadam se da će i potrajat
Dobro jutrooo
Sanjarka, jel leglo sve na svoje mjesto mislim vjerujem da si još malo pod dojmom
Tynchy, ma prerano je, za 2 dana pišni ponovo, jer simptomi su ti obečavajući
E, pa cure i ja bi u ljetne,ne bi bilo loše nit bi se ljutila
Dea23, ja sam pila duphastone od 16 dc, nisam imala nikakve nuspojave, kao da ih nisam ni pila.
Meni vještica još nije došla, zapravo, ne znam pod što da svrstam sluzavi smeđi iscjedak, da li da to brojim kao M ili šta drugo, ni sama ne znam. Uglavnom danas mi je 45 dc, temp je jutros bila 36,1, zbunjoza sam totalna
Sortiraj odgovore
Najstariji