Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    23. Rujan 2015. 10:45

Jutro cure!

Tynchy, ja sam ti davno rekla da zaboraviš kineske testove i popiškiš Clear blue, ovako se samo uzrujavaš. 

Sanjarka, trudnice, kako si ti danas? Vidim pitala si dal bi pila što sama ili ne? Pa ja mislim da si slobodno uzmeš folnu u ljekarni, to će ti i g. predložiti. Možda ti da folacin, ali to ide samo na recept, a sad u slobodnoj prodaji kupi neku za početak. 

Nisam uspjela poloviti kome se sad bliži još kraj ciklusa, znam još za orhideju, pa molimo da nam se javi, da vidimo kako je ona.

Mene počelo udarati na promjene raspoloženja, zadnjih par dana me žulja oko desnog jajnika i svrbi me trbuh.  Jutros sam se probudila i zaključila da me ne bole cice više, ali onda sam ustala i shvatila da sam se prevarila. Pa sam se digla, ispipala ih i rekla mm- nije gotovo dok nije gotovo!
    Ne ludujem još, odlučna sam čekati nedjelju, kako god! A nije da ne razmišljam o testovima i o tome dal je kaj ili nije, ali baš se borim!! 
    OhsoBoho, molimo podrobni izvještaj i objašnjenje zašto se ne prima (zanima me to iz osobnih razloga), ali i sve ostale relevantne informacije. 
    Pitala bih ja već svoju ali mi je zadnji put kad sam bila kod nje u 6. mjesecu rekla da se moram prestati bojati, da će sve biti u redu. 

Pusa cure svima, ajmo se zainatiti da nas trudnih bude što više! 
    Pusa svima!!

MalaKoza
    23. Rujan 2015. 10:52

Dunyasha, i mene svrbi trbuh :D Imam vec crvenu fleku od ceskanja 
    Ali mislim da to nije simptom, iako cu vec sad svasta poceti umisljati

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 10:53

Dunya dok cice bole dobro je tako sam se ja prošli tjedan još prije testa probudila i učinilo mi se da me više ne bole, dok se nisam digla i odahnula 

čiju folnu mi preporučujete?

Ja sam super, osim šta piškim često, imam ružan okus u ustima na momente i nemogu leći na cice, sve ostalo za pet! e da odnosi su mi već neko vrijeme malo bolniji neznam zašto

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 10:54

Dunya, malaKoza ma to je to, sigurna sam

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MalaKoza
    23. Rujan 2015. 10:57

Mene cicke ni malo jos ne bole...joj, bojim se da si ponovo umisljam i da cu se samo razocarati. Sad citam da se prvi simptomi javalju tjedan do dva nakon ovulacije, a meni jedva 3 dana proslo. Iako moj streber kaze da svako tijelo drugacije reagira i da tu nema pravila.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.