Lista za NE dobit:![]()
Tynchy 25.09
Dunyasha 27.09.
Orhideja 27.09.
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.
Miska 11.10.
iva1989lea 17,10
MalaKoza 18.10.
Babygirl 19.10.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Znam, mislila sam da sam jedino ja takva al vidim ima nas još ah dobro takve smo kakve smo, jesi ponavljala test jutros?
ajde strpi se onda malo ako uspiješ , imaš dobre simptome nadam se da će i potrajat

Dobro jutrooo
Sanjarka, jel leglo sve na svoje mjesto mislim vjerujem da si još malo pod dojmom
Tynchy, ma prerano je, za 2 dana pišni ponovo, jer simptomi su ti obečavajući
E, pa cure i ja bi u ljetne,ne bi bilo loše nit bi se ljutila
Dea23, ja sam pila duphastone od 16 dc, nisam imala nikakve nuspojave, kao da ih nisam ni pila.
Meni vještica još nije došla, zapravo, ne znam pod što da svrstam sluzavi smeđi iscjedak, da li da to brojim kao M ili šta drugo, ni sama ne znam. Uglavnom danas mi je 45 dc, temp je jutros bila 36,1, zbunjoza sam totalna

Ohso , Vecka dobro jutro
Ohso si se ti uhvatila posla? ja sam ovaj put sebi govorila da ću test radit 7 dana nakon što mi kasni, i bila sam uvjerena u to, na kraju napravim 7 dana ranije ahahahahhaa nisam normalna
Vecka meni još ništa nije jasno, nikome ništa ne govorim sve mi čudno jer sam trebala tek u subotu dobit, da sad zovem ginića za nručit se na pregled, i da mu kažem da mi još ne kasni niti blizu rekao bi da sam luda tako da još sam u nekom stanju jel to stvarno? ma luda glava.... al sretna sam baš baš i dragi isto
a tebe baš ovi ciklus zeza a da odeš u ginekologa?

Tynchy to se zove stav!
ma neće doći, ja sam uvjerena u to

Sanjarka, zašto jednostavno ne kažeš ginekologu da je test pozitivan, da je pokazao već cca 3 tjedna, i nek te naruči kad on misli da je dovoljno rano..? ja bi rekla istinu...
Vecka, odi giniću, pa da se to sve regulirati.. i ciklus, i O... ovako nema smisla da išta pratiš, ni kalendar, ni dc, ni dpo... Držim ti fige, sluzavi smećkasti iscjedak liči na impl.krvarenje ako je krv dugo stajala u maternici (uh što sam načitana :) )
http://i58.tinypic.com/24o6kjq.jpg
evo uspila sam uplodat testić
znači test na 24dc.
Ty ma da mislim se da odem tamo i objasnim sestri sve, pa kad me naruči naruči, sve mi je ovo nepoznanica i definitivno je nešto drugčije nego je trebalo biti.... svako jutro se probudim pa popipam cice da vidim jel me još bole onako pa izmjerim bazalnu jeli još 37 i onda mirno idem dalje tek luđakinja
Vecka slažem se, odi na pregled ovako je sve zbunjujuće
http://i58.tinypic.com/24o6kjq.jpg
evo uspila sam uplodat testić
znači test na 24dc.
Ty ma da mislim se da odem tamo i objasnim sestri sve, pa kad me naruči naruči, sve mi je ovo nepoznanica i definitivno je nešto drugčije nego je trebalo biti…. svako jutro se probudim pa popipam cice da vidim jel me još bole onako pa izmjerim bazalnu jeli još 37 i onda mirno idem dalje tek luđakinjaVecka slažem se, odi na pregled ovako je sve zbunjujuće
Sanjarka, odnesi sestri testić ako treba dokaz :) ..
drugačije je, ali nije ništa neobično ...
A na koji način taj test određuje tjedne? po količini hcg?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji