Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 08:49

Ohso , Vecka dobro jutro

Ohso si se ti uhvatila posla? ja sam ovaj put sebi govorila da ću test radit 7 dana nakon što mi kasni, i bila sam uvjerena u to, na kraju napravim 7 dana ranije ahahahahhaa nisam normalna 

Vecka meni još ništa nije jasno, nikome ništa ne govorim sve mi čudno jer sam trebala tek u subotu dobit, da sad zovem ginića za nručit se na pregled, i da mu kažem da mi još ne kasni niti blizu rekao bi da sam luda tako da još sam u nekom stanju jel to stvarno? ma luda glava.... al sretna sam baš baš i dragi isto
    a tebe baš ovi ciklus zeza a da odeš u ginekologa?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 08:51

Tynchy to se zove stav!
    ma neće doći, ja sam uvjerena u to

Tynchy
    23. Rujan 2015. 08:56

Sanjarka, zašto jednostavno ne kažeš ginekologu da je test pozitivan, da je pokazao već cca 3 tjedna, i nek te naruči kad on misli da je dovoljno rano..? ja bi rekla istinu...

Vecka, odi giniću, pa da se to sve regulirati.. i ciklus, i O... ovako nema smisla da išta pratiš, ni kalendar, ni dc, ni dpo... Držim ti fige, sluzavi smećkasti iscjedak liči na impl.krvarenje ako je krv dugo stajala u maternici (uh što sam načitana :) )

Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 09:03

http://i58.tinypic.com/24o6kjq.jpg

evo uspila sam uplodat testić
    znači test na 24dc.

Ty ma da mislim se da odem tamo i objasnim sestri sve, pa kad me naruči naruči, sve mi je ovo nepoznanica i definitivno je nešto drugčije nego je trebalo biti.... svako jutro se probudim pa popipam cice da vidim jel me još bole onako pa izmjerim bazalnu jeli još 37 i onda mirno idem dalje tek luđakinja

Vecka slažem se, odi na pregled ovako je sve zbunjujuće

Veja
    23. Rujan 2015. 09:10

Sanjarka, Tynchy zvat ću danas ginićku i reći joj stanje, jer me već ovo pomalo iritira. Nije mi baš blizu ginekolog u drugom gradu je(privatnik), pa ću je prvo zvati da vidim što ima za reći.
    Sanjarka, uff vjerujem da ste ne sretni, nego pre, presretni zovi sanjarka,  nisi ti kriva što ti je tako rano pokazalo, vjerojatno i ovulacija bila ranije.

Tynchy, e, koliko ja već sam po ginekolozima, pa nitko ništa ustanovit kako treba.A impl. hmm… nekako čisto sumnjam, davno je bio zadnji odnos, pa bi mi bilo čudno da je nakon toliko dana bila impl.

Veja
    23. Rujan 2015. 09:12

Sanjarka, plus ko kuća odi ti ginički, nek radi svoj posao

Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 09:14

E onda nazovi, pa vidi što će on reć.
    a ja razmislim što da napravim, mislila sam bar čekat da prođe ovaj vikend kad sam trebala dobiti pa da onda zovnem

Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 09:16

Da navodno po količini hcg-a

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.