Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 10:26

Dunya aaaaaa pokušavam uplodat svoju slikcu, al zeza me signal na mobu uglavnom skup je tako da ne preporučam kupovat ako niste sigurni u plusić  

tu sam ja i dalje s vama

tynchy ako je razlog što mi ne nazdravljaš taj koji mislim, onda mi ne moraš uopće nazdravit ne ljutim se uopće

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    22. Rujan 2015. 10:26

Joj Sanjarka Predivno predivno, nemogu ti opisat koliko mi je drago za tebe! Mozda da za pregled sacekas da M zakasni a onda fino zovnes I kazes M kasni sumnjam na T I oni te prime :) Mislim da je tako nekako izvedivo!  Od sveg srca ti cestitam!

Malakoza, nemam pojma od kud mom dragom takav entuzijazam, bice je vidio u tabletu na onom kalendarcicu heheh! Kako god bilo nek mu se zadrzi taj entuzijazam!

Dunyasha, Tynchy, Orhideja drzim fige!

Nama drugima isto....:)

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 10:31

Majo hvala ti želim i tebi isto to već ovaj ciklus kao i svima cure
    ako ne zbog ničeg onda zbog onog blesavog osjećaja i osmjeha između vas i mužića , predivno!

Moj je več jučer imena birao, ja sam se totalno prepustila skupa s njim pa šta bude

Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 10:52

Prestrašni su 
    znam kako ti je meni je na prvu bilo samo da se on ne razočara ako crta ne znači to što znači.
    Sad već imena bira

i naravno ponosna hoda po kući i stalno govori jesam majstor pa iz prve hhahaha ja mu govorim da nije iz prve nego iz treće, na što ono psssttt to je bilo zagrijavanje hehehhe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.