Išla bi ja odmah danas da se mene pita al znam da nema smisla kad kažem med. sestri da sam zadnju m imala 29.8 i da već tražim pregled za trudnoću reći će da sam luda
Ništa nazovem slijedeći tjedan pa kad me naruči naruči....
termin mi je po zadnjoj m 4.6 al po svemu sudeći bila je ranija o, pa mi je termin negdje kraj 5mj. J aću se za sada držat ovoga po zadnjo m
Vecka ideš i ti s menom na ljetne samo je pitanje kad točno, Marie i ja smo otvorile ulaz sad vas sve čekamo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure čestitam vam 1000itu stranicu :) !!!
Sanjarka, ništ od šampanjca, bljuje mi se na grožđe opet! Sad sam navalila na kekse od kokosa, ali i dalje mi se želudac diže..
popit ću jednu tableticu folne i čašu vode tebi u čast! :)
Cure čestitam vam 1000itu stranicu :) !!!
Sanjarka, ništ od šampanjca, bljuje mi se na grožđe opet! Sad sam navalila na kekse od kokosa, ali i dalje mi se želudac diže..
popit ću jednu tableticu folne i čašu vode tebi u čast! :)
Tynchy, a da i ti pišneš?
Lista za NE dobit:![]()
Tynchy 25.09
Dunyasha 27.09.
Orhideja 27.09.
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.
Miska 11.10.
iva1989lea 17,10
MalaKoza 18.10.
Babygirl 19.10.

Dunya aaaaaa pokušavam uplodat svoju slikcu, al zeza me signal na mobu uglavnom skup je tako da ne preporučam kupovat ako niste sigurni u plusić
tu sam ja i dalje s vama
tynchy ako je razlog što mi ne nazdravljaš taj koji mislim, onda mi ne moraš uopće nazdravit ne ljutim se uopće

Joj Sanjarka Predivno predivno, nemogu ti opisat koliko mi je drago za tebe! Mozda da za pregled sacekas da M zakasni a onda fino zovnes I kazes M kasni sumnjam na T I oni te prime :) Mislim da je tako nekako izvedivo! Od sveg srca ti cestitam!
Malakoza, nemam pojma od kud mom dragom takav entuzijazam, bice je vidio u tabletu na onom kalendarcicu heheh! Kako god bilo nek mu se zadrzi taj entuzijazam!
Dunyasha, Tynchy, Orhideja drzim fige!
Nama drugima isto....:)

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji