Dunya aaaaaa pokušavam uplodat svoju slikcu, al zeza me signal na mobu uglavnom skup je tako da ne preporučam kupovat ako niste sigurni u plusić
tu sam ja i dalje s vama
tynchy ako je razlog što mi ne nazdravljaš taj koji mislim, onda mi ne moraš uopće nazdravit ne ljutim se uopće
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joj Sanjarka Predivno predivno, nemogu ti opisat koliko mi je drago za tebe! Mozda da za pregled sacekas da M zakasni a onda fino zovnes I kazes M kasni sumnjam na T I oni te prime :) Mislim da je tako nekako izvedivo! Od sveg srca ti cestitam!
Malakoza, nemam pojma od kud mom dragom takav entuzijazam, bice je vidio u tabletu na onom kalendarcicu heheh! Kako god bilo nek mu se zadrzi taj entuzijazam!
Dunyasha, Tynchy, Orhideja drzim fige!
Nama drugima isto....:)
url=https://lilypie.com]
Majo hvala ti želim i tebi isto to već ovaj ciklus kao i svima cure
ako ne zbog ničeg onda zbog onog blesavog osjećaja i osmjeha između vas i mužića , predivno!
Moj je več jučer imena birao, ja sam se totalno prepustila skupa s njim pa šta bude
Prestrašni su
znam kako ti je meni je na prvu bilo samo da se on ne razočara ako crta ne znači to što znači.
Sad već imena bira
i naravno ponosna hoda po kući i stalno govori jesam majstor pa iz prve hhahaha ja mu govorim da nije iz prve nego iz treće, na što ono psssttt to je bilo zagrijavanje hehehhe
Sortiraj odgovore
Najstariji