Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 10:05

Išla bi ja odmah danas da se mene pita al znam da nema smisla  kad kažem med. sestri da sam zadnju m imala 29.8 i da već tražim pregled za trudnoću reći će da sam luda 
    Ništa nazovem slijedeći tjedan pa kad me naruči naruči....

termin mi je po zadnjoj m 4.6 al po svemu sudeći bila je ranija o, pa mi je termin negdje kraj 5mj. J aću se za sada držat ovoga po zadnjo m

Vecka ideš i ti s menom na ljetne samo je pitanje kad točno, Marie i ja smo otvorile ulaz sad vas sve čekamo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    22. Rujan 2015. 10:13

Cure čestitam vam 1000itu stranicu :) !!!

Sanjarka, ništ od šampanjca, bljuje mi se na grožđe opet! Sad sam navalila na kekse od kokosa, ali i dalje mi se želudac diže..

popit ću jednu tableticu folne i čašu vode tebi u čast! :)

Dunyasha
    22. Rujan 2015. 10:16

Tynchy

Cure čestitam vam 1000itu stranicu :) !!!

Sanjarka, ništ od šampanjca, bljuje mi se na grožđe opet! Sad sam navalila na kekse od kokosa, ali i dalje mi se želudac diže..

popit ću jednu tableticu folne i čašu vode tebi u čast! :)

Tynchy, a da i ti pišneš?

Sanjarka88
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:12

Lista za NE dobit:

Tynchy 25.09
    Dunyasha 27.09.
    Orhideja 27.09.
    MajaSocka 08.10
    Zabica25 11.10.
    Miska 11.10.
    iva1989lea 17,10
    MalaKoza 18.10.
    Babygirl 19.10.

Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 10:26

Dunya aaaaaa pokušavam uplodat svoju slikcu, al zeza me signal na mobu uglavnom skup je tako da ne preporučam kupovat ako niste sigurni u plusić  

tu sam ja i dalje s vama

tynchy ako je razlog što mi ne nazdravljaš taj koji mislim, onda mi ne moraš uopće nazdravit ne ljutim se uopće

Mallla
    22. Rujan 2015. 10:26

Joj Sanjarka Predivno predivno, nemogu ti opisat koliko mi je drago za tebe! Mozda da za pregled sacekas da M zakasni a onda fino zovnes I kazes M kasni sumnjam na T I oni te prime :) Mislim da je tako nekako izvedivo!  Od sveg srca ti cestitam!

Malakoza, nemam pojma od kud mom dragom takav entuzijazam, bice je vidio u tabletu na onom kalendarcicu heheh! Kako god bilo nek mu se zadrzi taj entuzijazam!

Dunyasha, Tynchy, Orhideja drzim fige!

Nama drugima isto....:)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI