Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 09:40

Ohso bome da neka neka tako i treba, nadam se da ti je dok. susretljiv pa ćeš saznat sve i napisat i ovdje koju pametnu

ja ne pijem cure ništa, da uzmem sama nešto ili čekam pregled pa da mi gin. kaže?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

OhSoBoho
    23. Rujan 2015. 09:46

curke, detaljno vam prenesem sve što mi doktorica kaže, iskreno, jedva čekam da dobijem odgovore!
    zašto nas ovim stvarima već netko nije naučio? sad ću fino sa svojih 30 počet doktoricu ispitivat o prevljanju beba, hahahaha

MalaKoza
    23. Rujan 2015. 09:48

Sanjarka, znas sta ti jos moze znaciti tako povisen HCG u ultra ranoj trudnoci  ? Blizanciii

Nego, da li se kojoj od vas ide cesto piskiti? ili u prijasnjim trudnocama. Zato sta sam ja sinoc isla 5 puta po noci. Bas sam se budila i morala ici. i to nije bilo 3 kapi nego bas dosta. Citala sam da to bubrezi rade pojacano da izbace stetne tvari iz organizma i rasta maternice ( nakon sta mi je dragi to rekao, morala sam provjeriti na internetu i stvarno tko pise) 
    Samo nekako mi se cini prerano za simptome, ako je za vikend bila ovulacija. I jako sam umorna. Jucer sam skoro zaspala na poslu,a guzvu smo imali. Sjela sam samo da nesto prigrizem i klonula mi glava od umora. ( ali to opet moze biti zbog manjka zeljeza)
    Iskustva???

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 10:00

Doktorice kako se radi beba hahhaha

to me podsjetilo  na moju curku, koja je nedavno izjavila da ako mi mislimo da ona nezna kako se pravi beba da se varamo, i zamolila nas je da tu istu bebu napravimo dok je ona u školi ahahhahaha

Malakoza blizanci????? aaaaaa ne ne, neće ići, predivni su i to mi je tako lipo, al moja mama ih je imala i rodila ih je prije vremena, u umrli su oboje kroz 2-3 dana prerizično je to

Ima sigurno tjedan dana sigurno piškim kao luda ja koja inače nemoram cili dan na poslu na wc dok ne dođem doma pa se sjetim sad na poslu idem 3-4 puta, doduše mislila sam da je prehlada al izgleda da je nešto drugo
    ah šta da ti kažem, meni su već 15-16dc krenuli simptomi, al  nisam vjerodostojna jer nešto je tu čudno sve kod mene
    i muž ti je stvarno štreber 

ohso da da tako ću i napravit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.