Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 09:30

Teoretaski da, međutim koliko sam ja čitala nekim ženama ne pokaže ni 14,15dpo a trudne su, mislim da ovisi o žene do žene kolika je ta razina u prvim danima.
    mislim da je Iva stavila tablicu baš vezano uz to, ogroman je raspon od-do..... Kolika ti je osjetljivost tih kineza?

Tynchy
    23. Rujan 2015. 09:33

Sanjarka88

Teoretaski da, međutim koliko sam ja čitala nekim ženama ne pokaže ni 14,15dpo a trudne su, mislim da ovisi o žene do žene kolika je ta razina u prvim danima.
    mislim da je Iva stavila tablicu baš vezano uz to, ogroman je raspon od-do….. Kolika ti je osjetljivost tih kineza?

ma ne piše ništ na tim testovima. To ti je onak mala vrećica (kao kad dobiješ nekakve testne uzorke npr gela za tuširanje u novinama), test je malo veći od štapića za uši...

mislim da je najbolje da se strpim do nedjelje...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

OhSoBoho
    23. Rujan 2015. 09:33

Sanjarka, doslovno sve! od toga koliko često je najbolje imati odnose, što sve može bit razlog što se još nije 'ulovilo', kada treba početi s pretragama i kakvim, jel dovoljna folna ili je bolje preći na prenatalne i tak to  kao što vidiš, nisam se zezala kad sam rekla sve ispitat, hehe
    Vecka, hvala na pozitivnim vibrama, baš mi trebaju 

Tynchy
    23. Rujan 2015. 09:35

OhSoBoho

Sanjarka, doslovno sve! od toga koliko često je najbolje imati odnose, što sve može bit razlog što se još nije 'ulovilo', kada treba početi s pretragama i kakvim, jel dovoljna folna ili je bolje preći na prenatalne i tak to  kao što vidiš, nisam se zezala kad sam rekla sve ispitat, hehe
    Vecka, hvala na pozitivnim vibrama, baš mi trebaju 

napišeš nam izvještaj kad dobiješ sve odgovore? :)

Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 09:38

Ja sam koristila sing duo trakice (iz dm-a), njima je osjetljivost manja od 25, i digitalnom clearblueu isto, to su najosjetljiviji koji postoje i oni će prije pokazat nego neki kojima je potrebna veća vrijednost hcg da pokažu plus.

to bi bilo najbolje, a jel ti inače zna kasnit?

Tynchy
    23. Rujan 2015. 09:41

Sanjarka88

Ja sam koristila sing duo trakice (iz dm-a), njima je osjetljivost manja od 25, i digitalnom clearblueu isto, to su najosjetljiviji koji postoje i oni će prije pokazat nego neki kojima je potrebna veća vrijednost hcg da pokažu plus.

to bi bilo najbolje, a jel ti inače zna kasnit?

Ne, zna ponekada samo uraniti, kasniti ne...  vodim si inače evidenciju u xls-u (matematičar sam po struci) pa računam sve cikluse već cca 2 godine. Zadnji put sam 28 dana ciklusa prije točno godinu dana.

Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 09:40

Ohso bome da neka neka tako i treba, nadam se da ti je dok. susretljiv pa ćeš saznat sve i napisat i ovdje koju pametnu

ja ne pijem cure ništa, da uzmem sama nešto ili čekam pregled pa da mi gin. kaže?

OhSoBoho
    23. Rujan 2015. 09:48

Sanjarka88

Ohso bome da neka neka tako i treba, nadam se da ti je dok. susretljiv pa ćeš saznat sve i napisat i ovdje koju pametnu

ja ne pijem cure ništa, da uzmem sama nešto ili čekam pregled pa da mi gin. kaže?

draga, pa ak nisi do sad pila onda pričekaj pregled pa da ti doktorica kaže kaj da uzmeš :)
    bar bi ja tak na tvom mjestu 

OhSoBoho
    23. Rujan 2015. 09:46

curke, detaljno vam prenesem sve što mi doktorica kaže, iskreno, jedva čekam da dobijem odgovore!
    zašto nas ovim stvarima već netko nije naučio? sad ću fino sa svojih 30 počet doktoricu ispitivat o prevljanju beba, hahahaha

Tynchy
    23. Rujan 2015. 09:48

OhSoBoho

curke, detaljno vam prenesem sve što mi doktorica kaže, iskreno, jedva čekam da dobijem odgovore!
    zašto nas ovim stvarima već netko nije naučio? sad ću fino sa svojih 30 počet doktoricu ispitivat o prevljanju beba, hahahaha

Haahahahaha, prvo ju ispitaj kako napraviti bebu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI