Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 10:31

Majo hvala ti želim i tebi isto to već ovaj ciklus kao i svima cure
    ako ne zbog ničeg onda zbog onog blesavog osjećaja i osmjeha između vas i mužića , predivno!

Moj je več jučer imena birao, ja sam se totalno prepustila skupa s njim pa šta bude

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 10:52

Prestrašni su 
    znam kako ti je meni je na prvu bilo samo da se on ne razočara ako crta ne znači to što znači.
    Sad već imena bira

i naravno ponosna hoda po kući i stalno govori jesam majstor pa iz prve hhahaha ja mu govorim da nije iz prve nego iz treće, na što ono psssttt to je bilo zagrijavanje hehehhe

Tynchy
    22. Rujan 2015. 10:55

Sanjarka88

Prestrašni su 
    znam kako ti je meni je na prvu bilo samo da se on ne razočara ako crta ne znači to što znači.
    Sad već imena bira

i naravno ponosna hoda po kući i stalno govori jesam majstor pa iz prve hhahaha ja mu govorim da nije iz prve nego iz treće, na što ono psssttt to je bilo zagrijavanje hehehhe

hahahahahha, genijalan ti je muž! medicinski fenomen! :)

mene je prestrah da crte ne bude bilo ak pišnem opet, tak da ću valjda nekako izdržati do petka...

Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 10:59

hehehe

i mene je bilo strah da je ona prva crta greška, zato sam jutro poslije opet pišnula da se uvjerim da je tu, svaka čast na strljivosti

OhSoBoho
    22. Rujan 2015. 11:46

Sanjarka88

hehehe

i mene je bilo strah da je ona prva crta greška, zato sam jutro poslije opet pišnula da se uvjerim da je tu, svaka čast na strljivosti

aaaaaaaaaaa, pa nema me par dana i ne mogu vjerovati da sam ovoliko propustila!!!
    Sanjarka, draga,  čestitam! joj, presretna sam zbog tebe! sada samo lagano i pazi na se! 
    eto, curke, krenuli su plusići, woohoo 
    vidim, ima još par kandidata koji čekaju svoj + ovaj mjesec, curke, držim vam fige!
    Tynchy, šaljem pozitivne vibre u tvom smjeru, to je to 

Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 11:48

Ohso draga moja hvala ti puno puno jesi se ti dala u akciju? vidiš da sam ja netom nakon m zatrudnila, tako da navali

OhSoBoho
    22. Rujan 2015. 11:51

Sanjarka88

Ohso draga moja hvala ti puno puno jesi se ti dala u akciju? vidiš da sam ja netom nakon m zatrudnila, tako da navali

hahaha, ma danas kreće akcija :P
    nego, daj mi reci, koliko ti traju ciklusi? kak to da ti je O bila tak rano?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI