Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 10:59

hehehe

i mene je bilo strah da je ona prva crta greška, zato sam jutro poslije opet pišnula da se uvjerim da je tu, svaka čast na strljivosti

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 11:48

Ohso draga moja hvala ti puno puno jesi se ti dala u akciju? vidiš da sam ja netom nakon m zatrudnila, tako da navali

Veja
    22. Rujan 2015. 11:56

Sanjarka, kako ti ono kažeš "iz tvojih usta u Božje uši "

Cure, obožavam doći na ovaj forum, baš me razveseli, posebno ako se vrti priča oko plusića

Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 12:10

Neznam šta da ti kažem moram priznat da sam malo zbunjena sa svime time kako i kad se desilo.

jer ciklusi su mi 26-32, prosjek 28-29.
    Ni po temp nemogu puno zaključit jer prvi dio ciklusa mi je skoro stalno bila 36,4, 10dc je bio pad na 36,2 pa se opet digla dan poslije na 36,4 (dva dana) pa 36,5, pa 36,6 pa 36,8 e sad nije mi na na kraj pameti bilo da je na taj 10dc došlo do o, i sad mi ne izgleda tako al neznam šta bih drugo mislila.
    Na testu tj uputama piše ako test naznači 2-3 tj da će doktor ustanoviti trudnoću 4-5tj (kao po m. ciklusu) a meni jučer bilo 3tj+3 dana od zadnje m

• Marie4
    22. Rujan 2015. 12:24

Sanjarka
    Bas mi je drago. Čestitam od srca!!!! Radila si onaj digitalni CB. Meni je tako pokazao. Zvala sam dr rekao mi je da dođem sa 7 tj. Ja sam si isla vaditi betu sa 5 tj. I sve se poklopilo. Meni termin pada 20.05.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.