Tynchy drzimo fige za tebe, da ta crtica bude veca I tamnija ;)
Svaka cast na strpljenju! neka ti se samo pozitivne misli motaju glavom!
Sanjarka nemoj previse brinuti....za tjedan-dva ces znati detalje, a sada uzivaj u svoje dvije lijepe debele crtice! I hvala ti na lijepim zeljama!

url=https://lilypie.com]
Paula da znaš da mi je bila malo slabija i kraća, mislim bilo je normalno krvarenje, al ništa puno kako zna bit, i trajala je samo 3-4 dana inače je 5-6 al ne virujem da je to jer mi je temp uredno pala i sve štima...
ma neću se više opterećivat s ničime, šta je tu je, vidit ćemo na prvom pregledu sve
Marie meni to zvuči kao super beta ja sam otvorila temu ljetne bebe, iako smo kalendarski još u proljeću tada, al cure s proljetnih su već u većem stadiju trudnoće, pa eto.... ja čekam cure s ove teme

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Maja sprdala si mi se kad sam rekla da cu ostati sama... A vidis kako ja uredno ispracam redom... Neka cure, svaki plusic me iskreno razveseli.
Hahaha!! Ja sam vid izgubila blejeci u potrazi za sjenkom.. pretvorit ce se tvoja sjenka u pravu debelu crtu..
Nemaju svi odmah puno hcg-a kao Sanjarka..
Hahaha!! Ja sam vid izgubila blejeci u potrazi za sjenkom.. pretvorit ce se tvoja sjenka u pravu debelu crtu..
Nemaju svi odmah puno hcg-a kao Sanjarka..
hahahahahaha! da, imaš pravo .. već sam ja komentirala da je njen muž medicinski fenomen, a i sanjarka je :) ...
tražila sam malo po netu koliko je žena uspjelo par prije menge dobiti pozitivan test, i većini je bio negativan ...
moj ciklus je kratak, max 24 dana, pa pretpostavljam da nema šanse da dobijem rezultat kak spada prije M...
Hehe samo se vi salite
Paula ja cu bit na ovoj temi dok god ti ne odes s nje
Ty jedva čekam da se javis ujutro

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka Čestitam od srca...tako mi je drago zbog tebe...želim ti najljepšu trudnoću Ajmo koja je iduća? Meni vještica kraju...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji