Hahaha!! Ja sam vid izgubila blejeci u potrazi za sjenkom.. pretvorit ce se tvoja sjenka u pravu debelu crtu..
Nemaju svi odmah puno hcg-a kao Sanjarka..
Hehe samo se vi salite
Paula ja cu bit na ovoj temi dok god ti ne odes s nje
Ty jedva čekam da se javis ujutro
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka Čestitam od srca...tako mi je drago zbog tebe...želim ti najljepšu trudnoću Ajmo koja je iduća? Meni vještica kraju...
Sanjarka, jeeeeee :)))))) Ali nemoj nas napustiti. Zbog tebe je ovdje sve puno pozitive. Baš sam sretna zbog tebe.
Ostale curke, želim puno +++++++++++++
..MM i ja smo već odredili ime curici i dječaku...haha...
meni plodno razdoblje još traje, mislim da je O bila 19.9., ali stalno imam taj bjelanjkasti iscjedak, već 3 dana. Nadam se da mi je ovo sad dobitam ciklus i računala datum poroda 6.6.2016. To bi bilo odlično :)
Imam lagane grčeve, jajnici rasturaju, a bazalna je opet porasla na 37,0...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Hay ženice, vidim da ima puno toga novoga! Najprije da čestitam novi trudnicama, od srca vam želim da trudnoća prođe u najboljem redu!
Sanjarka aaa... čestitam ti od srca! 😍😘😘
Znam da se već dugo nisam javila na forum,al nisam stigla uz puno obaveza i uz posao, al pratim vas i uz vas sam! 😉😍😘😘
Pa ovdje je baby boom ovaj mjesec! Sviđa mi se to. Ajmo i mi ostale nastaviti idući mjesec tim tempom.
Baš bi nekako voljela pisati na temi ljetne trudnice. Odlično zvuci.
I bilo bi idealno jer po zimi neće trbuh još biti tako velik pa se stane u dosadašnje jakne, i taman kad poraste, dođe sezona haljinica. ..
Kako to sve idealno izgleda u mojoj glavi
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Drage moje, javljam se iz prikrajka...sa godisnjeg..al na sve lici samo na godisnji ne...trka, frka...ma ne stignem vas kako treba ni iscitati. Ne zamjerite. Radujem se kad vidim da ima plusica, duplirajucih beta i svakakvih simptoma.
Ja sam iz znatizelje jutros radila test iako je prerano i naravno bio je negativan. Nesto vise i ne osjecam nista posebno sem probadanje jajnika s vremena na vrijeme, nervozu i sto je najcrnje...dosli na odmor a meni nije do sexa. Neda mi se nikako, a muzu jadnom dogorilo. 12 dana poslednih nismo imali odnose. Ne znam sta mi je al bas nemam volje a i stomak me boli i dalhe kao da cu svakog trena dobiti.
Toliko od mene za sad...budite mi dobro i ocekujem lijepih vijesti.
Sortiraj odgovore
Najstariji