Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    22. Rujan 2015. 14:21

Sanjarka pa cestitam ti draga!!  Znas sta ja mislim, taj digitalni okvirno odreduje tjedne. A svaka zena ima razlicite vrijednosti hcg-a, neka jos ne bi mozda ni vidjela plus tako rano. Mislim da ti imas vise pa ti je stoga i tako rano pokazalo T, a clear blue ti dodao tjedan vise. Najbolje ces znati kad odes doktoru. Jel ti zadnja M bila normalna ili je bila slabija?
    Tynchy nadam se da si sljedeca... divim se kako nisi ponovila iako si ugledala sjenu..
    Dunya, orhideja.. drzim fige 
    Vecka nek se i tvoja M udostojila doci.. 
    Pusa svima!!

Tynchy
    22. Rujan 2015. 14:34

i ja se nadam da sam sljedeća... :)

piškit ću sutra ujutro opet, jer simptomi mi ne prestaju. iako sve su to simptomi i prehlade i PMS-a:
    mučnina, konstantna, bez povraćanja
    tvrd trbuh + povremeni grčevi
    temperatura 37,1
    iscjedak - konstantni

Mallla
    22. Rujan 2015. 14:34

Tynchy drzimo fige za tebe, da ta crtica bude veca I tamnija ;) 
    Svaka cast na strpljenju!
     neka ti se samo pozitivne misli motaju glavom! 

Sanjarka nemoj previse brinuti....za tjedan-dva ces znati detalje, a sada uzivaj u svoje dvije lijepe debele crtice! I hvala ti na lijepim zeljama!

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 14:35

Paula da znaš da mi je bila malo slabija i kraća, mislim bilo je normalno krvarenje, al ništa puno kako zna bit, i trajala je samo 3-4 dana inače je 5-6 al ne virujem da je to jer mi je temp uredno pala i sve štima...

ma neću se više opterećivat s ničime, šta je tu je, vidit ćemo na prvom pregledu sve

Marie meni to zvuči kao super beta   ja sam otvorila temu ljetne bebe, iako smo kalendarski još u proljeću tada, al cure s proljetnih su već u većem stadiju trudnoće, pa eto.... ja čekam cure s ove teme 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Paula5
    22. Rujan 2015. 14:58

Maja sprdala si mi se kad sam rekla da cu ostati sama...  A vidis kako ja uredno ispracam redom... Neka cure, svaki plusic me iskreno razveseli. 

Paula5
    22. Rujan 2015. 15:01

Tynchy od svega navedenog najzanimljivija mi je ona druga crtica.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.