Sanjarka, kako ti ono kažeš "iz tvojih usta u Božje uši "
Cure, obožavam doći na ovaj forum, baš me razveseli, posebno ako se vrti priča oko plusića

Neznam šta da ti kažem moram priznat da sam malo zbunjena sa svime time kako i kad se desilo.
jer ciklusi su mi 26-32, prosjek 28-29.
Ni po temp nemogu puno zaključit jer prvi dio ciklusa mi je skoro stalno bila 36,4, 10dc je bio pad na 36,2 pa se opet digla dan poslije na 36,4 (dva dana) pa 36,5, pa 36,6 pa 36,8 e sad nije mi na na kraj pameti bilo da je na taj 10dc došlo do o, i sad mi ne izgleda tako al neznam šta bih drugo mislila.
Na testu tj uputama piše ako test naznači 2-3 tj da će doktor ustanoviti trudnoću 4-5tj (kao po m. ciklusu) a meni jučer bilo 3tj+3 dana od zadnje m

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka
Bas mi je drago. Čestitam od srca!!!! Radila si onaj digitalni CB. Meni je tako pokazao. Zvala sam dr rekao mi je da dođem sa 7 tj. Ja sam si isla vaditi betu sa 5 tj. I sve se poklopilo. Meni termin pada 20.05.
Sanjarka
Bas mi je drago. Čestitam od srca!!!! Radila si onaj digitalni CB. Meni je tako pokazao. Zvala sam dr rekao mi je da dođem sa 7 tj. Ja sam si isla vaditi betu sa 5 tj. I sve se poklopilo. Meni termin pada 20.05.
Da digitalni, i tebi je pokazao 2-3?
a kad si ga radila a kad ti je bila zadnja m?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka pa cestitam ti draga!! Znas sta ja mislim, taj digitalni okvirno odreduje tjedne. A svaka zena ima razlicite vrijednosti hcg-a, neka jos ne bi mozda ni vidjela plus tako rano. Mislim da ti imas vise pa ti je stoga i tako rano pokazalo T, a clear blue ti dodao tjedan vise. Najbolje ces znati kad odes doktoru. Jel ti zadnja M bila normalna ili je bila slabija?
Tynchy nadam se da si sljedeca... divim se kako nisi ponovila iako si ugledala sjenu..
Dunya, orhideja.. drzim fige
Vecka nek se i tvoja M udostojila doci..
Pusa svima!!
i ja se nadam da sam sljedeća... :)
piškit ću sutra ujutro opet, jer simptomi mi ne prestaju. iako sve su to simptomi i prehlade i PMS-a:
mučnina, konstantna, bez povraćanja
tvrd trbuh + povremeni grčevi
temperatura 37,1
iscjedak - konstantni
i ja se nadam da sam sljedeća… :)
piškit ću sutra ujutro opet, jer simptomi mi ne prestaju. iako sve su to simptomi i prehlade i PMS-a:
mučnina, konstantna, bez povraćanja
tvrd trbuh + povremeni grčevi
temperatura 37,1
iscjedak - konstantni
prijavljujem još sa ovim simptomima i onaj koji me najviše muči je umor usred dana :(
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji