Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    23. Rujan 2015. 09:16

Tynchy, baš si me nasmijala  bijele hlače hehehe, svaka čast!

Sanjarka, jako ozbiljno smo se bacili na posao, moj dragi je odlučio da je ovaj mjesec dobitni, nadam se samo da se nećemo umorit prije O ...taman bi mi u pon trebala biti O a on ide na put 
    ma kaj bude bit će...ne mogu ja tu baš puno pomoći, sve je u Božjim rukama!

sutra idem kod ginića, sve ću ispitat i provjerit, ko štreber sam, popis pitanja sastavila...mislim da će doktorica mislit da sam prolupala 

ps, Sanjarka, ma sam ti reci doktorici da je test pozitivan pa kad te naruči...
    nego, jesi vadila betu?

Veja
    23. Rujan 2015. 09:24

Ma najbolje ti po svom instiktu napravi, onako kako misliš da je najbolje

Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 09:24

Ohso što ćeš je sve pitat?

Nisam vadila betu, dovoljno sam za testiće potrošila ne želim još i s time se zamarat, bit će valjda sve ok u biti bit će sve što treba bit ni manje ni više od toga kao što si rekla, sve je u Božjim rukama.

a za tebe navijam na najjače, nema umaranja, samo rad i rad jel ti ono mjeriš bazalnu ili koristiš trakice?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Veja
    23. Rujan 2015. 09:28

Tynchy, moglo bi, al opet ne mora značiti, kako kome, iza 14 dpo mislim da je najbolje, bar koliko sam ja googlala.
    OhSoBoho, sretno i da nam se za 2-3 tjedna javiš s najljepšim vijestima

Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 09:30

Teoretaski da, međutim koliko sam ja čitala nekim ženama ne pokaže ni 14,15dpo a trudne su, mislim da ovisi o žene do žene kolika je ta razina u prvim danima.
    mislim da je Iva stavila tablicu baš vezano uz to, ogroman je raspon od-do..... Kolika ti je osjetljivost tih kineza?

OhSoBoho
    23. Rujan 2015. 09:33

Sanjarka, doslovno sve! od toga koliko često je najbolje imati odnose, što sve može bit razlog što se još nije 'ulovilo', kada treba početi s pretragama i kakvim, jel dovoljna folna ili je bolje preći na prenatalne i tak to  kao što vidiš, nisam se zezala kad sam rekla sve ispitat, hehe
    Vecka, hvala na pozitivnim vibrama, baš mi trebaju 

Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 09:38

Ja sam koristila sing duo trakice (iz dm-a), njima je osjetljivost manja od 25, i digitalnom clearblueu isto, to su najosjetljiviji koji postoje i oni će prije pokazat nego neki kojima je potrebna veća vrijednost hcg da pokažu plus.

to bi bilo najbolje, a jel ti inače zna kasnit?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.