Sanjarka, Tynchy zvat ću danas ginićku i reći joj stanje, jer me već ovo pomalo iritira. Nije mi baš blizu ginekolog u drugom gradu je(privatnik), pa ću je prvo zvati da vidim što ima za reći.
Sanjarka, uff vjerujem da ste ne sretni, nego pre, presretni zovi sanjarka, nisi ti kriva što ti je tako rano pokazalo, vjerojatno i ovulacija bila ranije.
Tynchy, e, koliko ja već sam po ginekolozima, pa nitko ništa ustanovit kako treba.A impl. hmm… nekako čisto sumnjam, davno je bio zadnji odnos, pa bi mi bilo čudno da je nakon toliko dana bila impl.

E onda nazovi, pa vidi što će on reć.
a ja razmislim što da napravim, mislila sam bar čekat da prođe ovaj vikend kad sam trebala dobiti pa da onda zovnem

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Da navodno po količini hcg-a
Da navodno po količini hcg-a
09.90. sam imala one roza mrljice po gacicama, za koje smo konstatirale da bi moglo biti ovulacijsko krvarenje...
dakle O je bila cca 10.09.
9.9.smo pokrili, to znam sigurno, 10.09. nismo.
dakle, sad je cca 13dpo... to bi već mogao biti ok rok za neke količine hcg?

Tynchy, baš si me nasmijala bijele hlače
hehehe, svaka čast!
Sanjarka, jako ozbiljno smo se bacili na posao, moj dragi je odlučio da je ovaj mjesec dobitni, nadam se samo da se nećemo umorit prije O ...taman bi mi u pon trebala biti O a on ide na put
ma kaj bude bit će...ne mogu ja tu baš puno pomoći, sve je u Božjim rukama!
sutra idem kod ginića, sve ću ispitat i provjerit, ko štreber sam, popis pitanja sastavila...mislim da će doktorica mislit da sam prolupala
ps, Sanjarka, ma sam ti reci doktorici da je test pozitivan pa kad te naruči...
nego, jesi vadila betu?
Ma najbolje ti po svom instiktu napravi, onako kako misliš da je najbolje

Ohso što ćeš je sve pitat?
Nisam vadila betu, dovoljno sam za testiće potrošila ne želim još i s time se zamarat, bit će valjda sve ok
u biti bit će sve što treba bit ni manje ni više od toga kao što si rekla, sve je u Božjim rukama.
a za tebe navijam na najjače, nema umaranja, samo rad i rad jel ti ono mjeriš bazalnu ili koristiš trakice?

Tynchy, moglo bi, al opet ne mora značiti, kako kome, iza 14 dpo mislim da je najbolje, bar koliko sam ja googlala.
OhSoBoho, sretno i da nam se za 2-3 tjedna javiš s najljepšim vijestima

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji