Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    22. Rujan 2015. 09:40

Sanjarka, čestitaam Da ti bude školska trudnoća, bez mučnina! 
    Kao što kaže Maja, nemoj nas skroz napustit, treba nam malo optimizma, baš mi je drago radi tebe, ima nešto u tvom optimizmu 

Meni je danas 44dc i kad sam se jutros išla obrisat nakon što sam piškila, bilo mi je roskasto na papiru, izgleda da se vještica udostojila doć napokon!

Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 09:45

Tynchy  hrabro ti dopuštam da ga otvoriš, to je to, i znam da će sve biti u redu, jednostavno mora

Kad da idem u ginekologa cure? Znam da ne smijem prerano jer se ništa ne vidi.
    Nemam pojma kad sam začela, ovo ispada da je to bilo već oko 10dc, možda i ranije, ništa meni nije jasno

Vecka napokon! al ja se još nadam da nije m nego nešto lijepše od toga

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Veja
    22. Rujan 2015. 09:55

Ako ti je već tako rano utvrdilo trudnoću, a tek bi trebala dobit M za vikend, onda je i ovulacija bila ranije, tako da si sigurno 2-3 tjedna trudna kao što ti je i testić pokazao, najbolje ti je sačekat još minimalno 2 tjedna, doduše dosta sam čitala da se srce čuje već i u 5 tjedni, ali i to zavisi sve od osobe do osobe, iskreno da sam na tvom mjestu, vjerojatno bi letila što prije vidit i potvrdit da je sve ok....aaa ne mogu se ni zamislit.. mogu mislit Sanjarka nemakraja tvojoj sreći

Ma nisam ti ja te sreće da je to to kod mene,a i temp je 36,2, ne nadam se
    Al slijedeći ciklus ću dat sve od sebe

Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 10:05

Išla bi ja odmah danas da se mene pita al znam da nema smisla  kad kažem med. sestri da sam zadnju m imala 29.8 i da već tražim pregled za trudnoću reći će da sam luda 
    Ništa nazovem slijedeći tjedan pa kad me naruči naruči....

termin mi je po zadnjoj m 4.6 al po svemu sudeći bila je ranija o, pa mi je termin negdje kraj 5mj. J aću se za sada držat ovoga po zadnjo m

Vecka ideš i ti s menom na ljetne samo je pitanje kad točno, Marie i ja smo otvorile ulaz sad vas sve čekamo

Tynchy
    22. Rujan 2015. 10:13

Cure čestitam vam 1000itu stranicu :) !!!

Sanjarka, ništ od šampanjca, bljuje mi se na grožđe opet! Sad sam navalila na kekse od kokosa, ali i dalje mi se želudac diže..

popit ću jednu tableticu folne i čašu vode tebi u čast! :)

Sanjarka88
    22. Rujan 2015. 10:19

Lista za NE dobit:

Tynchy 25.09
    Dunyasha 27.09.
    Orhideja 27.09.
    MajaSocka 08.10
    Zabica25 11.10.
    Miska 11.10.
    iva1989lea 17,10
    MalaKoza 18.10.
    Babygirl 19.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.