Sanjarka, čestitaam Da ti bude školska trudnoća, bez mučnina!
Kao što kaže Maja, nemoj nas skroz napustit, treba nam malo optimizma, baš mi je drago radi tebe, ima nešto u tvom optimizmu
Meni je danas 44dc i kad sam se jutros išla obrisat nakon što sam piškila, bilo mi je roskasto na papiru, izgleda da se vještica udostojila doć napokon!
Tynchy hrabro ti dopuštam da ga otvoriš, to je to, i znam da će sve biti u redu, jednostavno mora
Kad da idem u ginekologa cure? Znam da ne smijem prerano jer se ništa ne vidi.
Nemam pojma kad sam začela, ovo ispada da je to bilo već oko 10dc, možda i ranije, ništa meni nije jasno
Vecka napokon! al ja se još nadam da nije m nego nešto lijepše od toga
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ako ti je već tako rano utvrdilo trudnoću, a tek bi trebala dobit M za vikend, onda je i ovulacija bila ranije, tako da si sigurno 2-3 tjedna trudna kao što ti je i testić pokazao, najbolje ti je sačekat još minimalno 2 tjedna, doduše dosta sam čitala da se srce čuje već i u 5 tjedni, ali i to zavisi sve od osobe do osobe, iskreno da sam na tvom mjestu, vjerojatno bi letila što prije vidit i potvrdit da je sve ok....aaa ne mogu se ni zamislit.. mogu mislit Sanjarka nemakraja tvojoj sreći
Ma nisam ti ja te sreće da je to to kod mene,a i temp je 36,2, ne nadam se
Al slijedeći ciklus ću dat sve od sebe
Išla bi ja odmah danas da se mene pita al znam da nema smisla kad kažem med. sestri da sam zadnju m imala 29.8 i da već tražim pregled za trudnoću reći će da sam luda
Ništa nazovem slijedeći tjedan pa kad me naruči naruči....
termin mi je po zadnjoj m 4.6 al po svemu sudeći bila je ranija o, pa mi je termin negdje kraj 5mj. J aću se za sada držat ovoga po zadnjo m
Vecka ideš i ti s menom na ljetne samo je pitanje kad točno, Marie i ja smo otvorile ulaz sad vas sve čekamo
Cure čestitam vam 1000itu stranicu :) !!!
Sanjarka, ništ od šampanjca, bljuje mi se na grožđe opet! Sad sam navalila na kekse od kokosa, ali i dalje mi se želudac diže..
popit ću jednu tableticu folne i čašu vode tebi u čast! :)
Lista za NE dobit:
Tynchy 25.09
Dunyasha 27.09.
Orhideja 27.09.
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.
Miska 11.10.
iva1989lea 17,10
MalaKoza 18.10.
Babygirl 19.10.