Dobro jutro cure!
Kako ste jutros?
Sanjarka, kako si danas? Hoćeš li ponavljati test danas ili čekaš subotu?
Tynchy, orhideja, kako ste vas dvije? Vi ste sad prve na redu za nedobivanje!!! Držimo fige!
Mala, muž će doći k sebi, reci mu da ne zna što propušta.
Uživajte curke, ja odoh malo kave gucnuti da dođem k sebi!
Jutro djevojke!
kod mene još nema M, simptomi su skoro pa isti, opet sam prištava, grčevi malo popuštaju ali mi je trbuh i dalje napet. Jučer opet temperatura 37,1, trajala je kratko, otišli se prošetati i već je bilo ok.. jutros nisam mjerila (prekasno se ustala )
a ti Dunyasa?? kakav je filing danas?
Jutro cure
Dunya sinoć kad sam odvela malu na gimnastiku sam kupil clearblue digitalni da čekam subotu. Al sinoć dragi bio nestrpljiv pa sam ga odma pišnula
imamo i plusić pravi
i kaže da je od začeća prošlo 2-3 tjedna, eto to me zbunilo na najjače, jer sad stvarno neznam šta to znači, kako je moguće toliko dugo i koliko sam ja to zapravo trudna
Majo pa naravno da ću bit s vama, sve ste mi prerasle srcu baš baš
Tynchy, Dunya, Orhideja idete li s menom na ljetne bebe?
Što se muževa tiče, meni je moj u startu rekao napadni me kad god ti dođe i kad moraš samo mi ne govori da je ovulacija
Jutro cureDunya sinoć kad sam odvela malu na gimnastiku sam kupil clearblue digitalni da čekam subotu. Al sinoć dragi bio nestrpljiv pa sam ga odma pišnula
imamo i plusić pravi
i kaže da je od začeća prošlo 2-3 tjedna, eto to me zbunilo na najjače, jer sad stvarno neznam šta to znači, kako je moguće toliko dugo i koliko sam ja to zapravo trudnaMajo pa naravno da ću bit s vama, sve ste mi prerasle srcu baš baš
Što se muževa tiče, meni je moj u startu rekao napadni me kad god ti dođe i kad moraš samo mi ne govori da je ovulacija
jeeeeeej!! to je to! Dopuštaš mi sad da otvorim šampanjac???
znači, ostala si trudna taman onda kad smo si najviše kukale :)
darling, više nego išta želim s tobom na ljetne bebe...
Jutro cureDunya sinoć kad sam odvela malu na gimnastiku sam kupil clearblue digitalni da čekam subotu. Al sinoć dragi bio nestrpljiv pa sam ga odma pišnula
imamo i plusić pravi
i kaže da je od začeća prošlo 2-3 tjedna, eto to me zbunilo na najjače, jer sad stvarno neznam šta to znači, kako je moguće toliko dugo i koliko sam ja to zapravo trudnaMajo pa naravno da ću bit s vama, sve ste mi prerasle srcu baš baš
Sanjarka, ajme kako mi je drago!!! Pa čestitam ti od srca!!!! Neka sve bude dobro i školski! Pripremi nam temu, ako ne sad, ubrzo se planiramo pridružiti i mi ostale!!
Mislim da si pametno odlučila ne brzati s pregledom, jer da, 2 tjedna mora menstruacija izostaci da se vidi. Daj mi reci, napisala si da kaže da je od začeća prošlo 2-3 tjedna, to me sad malo buni. Tko kaže? Test? Di ima taj za kupiti, hoću i ja!
Sretno ti od srca, i pomisli koji put na nas ostale koje se trudimo!
A mi, ostale cure, na posao iz petnih žila!!!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Šta se mojih simptoma tiče, cice i dalje ludo osjetljive, osjećam ih baš baš. Na trbuhu ne mogu ni ležat koliko me smetaju, i tako već 10 dana najmanje, piškim dosta često , znam povremeno imat ružan okus u ustima. i to je to drugo ništa....
bazalna stoji 37,37,1 svako jutro, i točno osjećam čim se probudim da imam temp

Sanjarka, čestitaam Da ti bude školska trudnoća, bez mučnina!
Kao što kaže Maja, nemoj nas skroz napustit, treba nam malo optimizma, baš mi je drago radi tebe, ima nešto u tvom optimizmu
Meni je danas 44dc i kad sam se jutros išla obrisat nakon što sam piškila, bilo mi je roskasto na papiru, izgleda da se vještica udostojila doć napokon!

Tynchy hrabro ti dopuštam da ga otvoriš, to je to, i znam da će sve biti u redu, jednostavno mora
Kad da idem u ginekologa cure? Znam da ne smijem prerano jer se ništa ne vidi.
Nemam pojma kad sam začela, ovo ispada da je to bilo već oko 10dc, možda i ranije, ništa meni nije jasno
Vecka napokon! al ja se još nadam da nije m nego nešto lijepše od toga
Tynchy hrabro ti dopuštam da ga otvoriš, to je to, i znam da će sve biti u redu, jednostavno mora
Kad da idem u ginekologa cure? Znam da ne smijem prerano jer se ništa ne vidi.
Nemam pojma kad sam začela, ovo ispada da je to bilo već oko 10dc, možda i ranije, ništa meni nije jasno
Vecka napokon! al ja se još nadam da nije m nego nešto lijepše od toga
pa odi već sljedeći tjedan, on će ti znati točnije reći koliko si trudna i kad bi trebala roditi..
Ja pretpostavljam da bi trebala početkom 6.mjeseca :) Tak sam i sebi već računala :) [jadnaiočajna]

Ako ti je već tako rano utvrdilo trudnoću, a tek bi trebala dobit M za vikend, onda je i ovulacija bila ranije, tako da si sigurno 2-3 tjedna trudna kao što ti je i testić pokazao, najbolje ti je sačekat još minimalno 2 tjedna, doduše dosta sam čitala da se srce čuje već i u 5 tjedni, ali i to zavisi sve od osobe do osobe, iskreno da sam na tvom mjestu, vjerojatno bi letila što prije vidit i potvrdit da je sve ok....aaa ne mogu se ni zamislit.. mogu mislit Sanjarka nemakraja tvojoj sreći
Ma nisam ti ja te sreće da je to to kod mene,a i temp je 36,2, ne nadam se
Al slijedeći ciklus ću dat sve od sebe

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji