A moja Paula, ne znam ni sama, toliko godina provedenih kod doktora u vjetar baćeno, nikako nekih rezultata...
Čekam do kraja godine, ne bude li pomaka, mjenjam ginekologa, ne preostaje mi ništa drugo, premda sam već kod privatnika, ići ću po drugo mišljenje...
Pepe, hvala tii nadam se, nadam se
PeppePula
Sanjarka...ja čestitam pa kud puklo da puklo....al u subotu ce to biti fina tamna crta! Beba na putuuu tralalalalaal E sad kad bude potvrdeno I ti odes na drugi pdf...vvracaj nam se povremeno ti si nas optimista!
Ja zakoracila u plodne dane!
Nekako uvik nesto bude bas tih dana, neke obaveze I sl I onda najmanje akcije bude tada! Ali sinoc je dragi inicirao akciju...kaze "znas trebamo pocet vec pravit" ja pitam sta? Kaze pa kako sta plodni dani ti pocinju....hehehheeh :) Odma akcija :)
url=https://lilypie.com]
PeppePula
Ja isto planiram ici na bolovanje. 02.10. Idem kod doktora i molit cu ga bolovanje. Jer mi je stvarno teško a da ne govorim da moram stalno moliti kolegice da mi dižu djeci i da mi ih pripaze dok idem piskiti. Ja hvala Bogu jos nemam mučnine ali imam osjećaj da ce krenuti ovaj tjedan.
Dobro jutro cure!
Kako ste jutros?
Sanjarka, kako si danas? Hoćeš li ponavljati test danas ili čekaš subotu?
Tynchy, orhideja, kako ste vas dvije? Vi ste sad prve na redu za nedobivanje!!! Držimo fige!
Mala, muž će doći k sebi, reci mu da ne zna što propušta.
Uživajte curke, ja odoh malo kave gucnuti da dođem k sebi!
Jutro djevojke!
kod mene još nema M, simptomi su skoro pa isti, opet sam prištava, grčevi malo popuštaju ali mi je trbuh i dalje napet. Jučer opet temperatura 37,1, trajala je kratko, otišli se prošetati i već je bilo ok.. jutros nisam mjerila (prekasno se ustala )
a ti Dunyasa?? kakav je filing danas?
Jutro cure
Dunya sinoć kad sam odvela malu na gimnastiku sam kupil clearblue digitalni da čekam subotu. Al sinoć dragi bio nestrpljiv pa sam ga odma pišnula
imamo i plusić pravi
i kaže da je od začeća prošlo 2-3 tjedna, eto to me zbunilo na najjače, jer sad stvarno neznam šta to znači, kako je moguće toliko dugo i koliko sam ja to zapravo trudna
Majo pa naravno da ću bit s vama, sve ste mi prerasle srcu baš baš
Tynchy, Dunya, Orhideja idete li s menom na ljetne bebe?
Što se muževa tiče, meni je moj u startu rekao napadni me kad god ti dođe i kad moraš samo mi ne govori da je ovulacija
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Šta se mojih simptoma tiče, cice i dalje ludo osjetljive, osjećam ih baš baš. Na trbuhu ne mogu ni ležat koliko me smetaju, i tako već 10 dana najmanje, piškim dosta često , znam povremeno imat ružan okus u ustima. i to je to drugo ništa....
bazalna stoji 37,37,1 svako jutro, i točno osjećam čim se probudim da imam temp
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji