Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    05. Studeni 2016. 10:07

DaVi,
    To ti je vjerovatno pozitivno. I meni su ti s ebaya pokazali jako slabu crtu kada sam bila T, cak vise neku sjenu.

• Gagy1989
    01. Prosinac 2016. 18:41

Dobar dan...imam 26 godina...prosli mj mi je menstruacija uranila 3 dana i nije bila ko klasicna menstruacija...pojavili su mi se svi simptomi kad sam uradila test bio je negativan...cekala sam da vidim dal cu dobit ovaj mj...i sad mi isto bila uranila i bila je kao i prosli mj...opet uradim test i negativan je...stomak mi je malo napuhan...cesto idem mokrit i osjecam grceve u jajnicima i lagana probadanja...dal je moguce da sam trudna?svi kazu da je najpouzdanije da odem izvadit krv

Ofnica
    07. Prosinac 2016. 14:48

Gagy, da si trudna, razina hormona bi ti kod te druge menstruacije trebala biti dovoljna da test pokaže plus. Ja se osobno ne bih pouzdala u one turbo jeftine testove s e-baya, za koje neke cure kažu da ne pokažu čistu crtu nego sjenu. Odi u dm i kupi clearblue, košta 30kn, a sve cure koje znam koje su njega koristile, pa i ja, dobile smo točan rezultat.

Ne mora biti u pitanju trudnoća. Ne daj Bože da imaš upalu mjehura ili neku bakteriju poput e coli koja zna biti vrlo neugodna i izazvati osjećaje laganih probadanja. Najbolje da odeš giekologu da vidiš, dr će te odmah spojiti na uzv sve će mu biti jasno. Sretno!

mono1111
    07. Prosinac 2016. 18:42

Nemojteeee koristiti testove preko ebaya, meni nisu pokazali !!!!!!!!
    A radila sam ih valjda 5 kom !!!
    Kupite radje i Gravignost Mini, kosta 14 kn, uvijek je tocno pokazao !!!!!!!!!
    I Ofnica, i Clear blue je dobar ali znale su cure pisati da su dobile neki lažni plus, neku sjenu a nisu bile T
    Meni osobno su pouzdanije trakice, i mogu preporuciti Gravignost Mini.

Nepoznato_22
    07. Prosinac 2016. 19:13

Ja ssm uzela 5 testova s ebaya i svih 5 su mi pokazali crtu, nijedan nije fulao :D

mono1111
    07. Prosinac 2016. 21:45

Jesam i ja prosli put, pokazali su sjenu a beta je bila preko 200 tada.
    A ovi nisu uopće pokazali !!!
    A trebali bi pokazivati od 10 ml/u

Ofnica
    08. Prosinac 2016. 10:17

Eto svatko ima različita iskustva... :-)

• Lana1234
    08. Prosinac 2016. 20:15

pozz, M trebam dobit za tri dana, ali kako radimo na bebi smo malo nestrpljivi, jučer sam radila na cear blue i bila je neka sjena, no ne cisto vidljivo, jako kao da sam T, inace sam radila sa jutarnjim urinom. A prosli mj, kad sam radila taj isti test, nije bilo nikakve "sjene" kao plusic. Danas sam ponovila test, neki drugi, u popodnevnim satima i bio negativan. Da li postoji ikakva mogućnost da sam trudna? Jako sam nestrpljiva  
    od simtoma, nisto narocito, osim mozda umor, no to prepisujem prevrtljivom vremenu, i probadanje u jajnicima, neko tupo, ne kao pred M, ali opet sad ni više ne znam da li mi je takvo pred M ili nije  
    I zanima me, čitala sam nešto kao da temperatura, ako nisi trudan padne na dan M, da li se u to može pouzdati? 

mono1111
    08. Prosinac 2016. 21:26

Ne znam za temp. nikad nisam mjerila.
    Znale su cure pisati o clearblue da im je znao pokazati slabu sjenu, ali da nakraju nije bilo pozitivno. Bolje kupi jos neke trakice, meni su pouzdane Gravignost Mini i uvijek su mi toxno pokazale.
    A možda je i samo prerano, pricekaj jos dva dana ako ti ponovno ne pokaže pa tada napravi neki drugi test.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani