Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gara995
    27. Rujan 2016. 00:18

Lijep pozdrav zene. Nova sam ovdje i treba mi pomoc. Zadnja menstruacija mi je bila 14.8 i sad ovu sam trebala dobit 12.9 otkad mi je zavrsila menga u 8.mjesecu imam iscjedak stalno i jos ga imam... 15.9 sam napravila test i negativan je :(  poslje te menge su me grudi bolile, jajnici, bubrezi za poludit sada nista osim iscjedka i sto stalno mokrim nisam prehladjena. Menga mi kasbi 15 dana i ne znam sta cu . Pomozitee

mono1111
    27. Rujan 2016. 10:09

Gara,

Mislim da nisi trudna, test bi definitivno pokazao onda kad si ga radila. Odi kod gin. Vjerovatno ti se nesto poremetilo hormonalno zato nisi dobila. Ili napravi jos jedan test za svaki slucaj.

Kinki
    08. Listopad 2016. 19:54

Drage mame...treba mi vaš savijet!! Imam 23 godine i imama sam odnos sa momkom 16-tog 20-tog i 22. 
    Menstruacija mi je trebala biti oko 28,29-tog i dobila sam.Međutim trajala je dva dana i bila je rozkasta (od kad sam dobila prvu menstruaciu,trajala je 6.7 dana i bila je obilna pracena sa jakim bolovima) ali ne i ovaj put.nakon ta dva dana mucnina na momente,vrtoglavica,nervoza,zivcanost i depresija bez ikakvog razloga...imam osijecaj da me prati tenparatura evo vec drugi dan i bole me leđa kad se saginjem al na cudan nacin....nadam se da mi mozete dat savijet i pomoc

●○°•If you don't live for something...you will die for nothing •°○●

Ofnica
    11. Listopad 2016. 13:15

Savjet je da kupiš test na trudnoću, ClearBlue u dm-u za 32 kn da otkloniš sumnje :-/

• kakadu91
    29. Listopad 2016. 18:19

ja sam koristila one dvije trakice koje dođu oko 20 kuna u dmu

prva mi je pokazala drugu crtu blijeđu, a iduća trakica par dana poslije mi je pokazala 2 jasno vidljive crtice

i eto već ulazim u 17 tjedan sada :))

mono1111
    05. Studeni 2016. 10:07

DaVi,
    To ti je vjerovatno pozitivno. I meni su ti s ebaya pokazali jako slabu crtu kada sam bila T, cak vise neku sjenu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.