Pozzz drage moje…kasni mi 5dana menga neznam kad da naprim test oce mi pokazat da je pozitivan..ili jos da cekam ??
U prvoj trudnoci isto.mi.kasnila2tj napravima ii pokaza da je pozitivan…da cekam.jos ili da ga napravim ujutro ??n
Iskustvo.ko ima hvalakad je to najbolje napravit hvalaaa
Možeš već uradit test,meni je treći dan kašnjenja pokazao plusic hehe
D
Barbs
Nadan se vec sutra u Ginekologa ako ne idem privatno,moram.znati da je sve ok :)
Barbs
Nadan se vec sutra u Ginekologa ako ne idem privatno,moram.znati da je sve ok :)
Najbolje. Moj dragi je htio da idemo privatno jer me stavila "kasno" za prvi pregled, ali sam čitala da je normalno da do 8.tj trudnoće ideš na prvu kontrolu. Ja sam bila kad sam bila 7tj+1d... Želim promjeniti i ginekologicu, ali druge nemaju mjesta, pa sam razmišljala o tome da idem na sve preglede u bolnici. Nisam apsolutno zadovoljna sa svojom, a i čula sam loše komentare za nju (posebno od trudnica :().
Barbs
Promini Ginekologa odmah ako nisi zadovoljna...nema smisla ici u tog ako nije bas na dobrom glasu. Naime,zabrinjava me to implatacijsko jer citam i sve me vise strah...mislin da cu poludit od brige :)
Dalmatinka, je l' ima novosti? :)
Barbs..Bila sam danas u ginekologa,sve super ali ne vidi plod...rekao mi je tek za 2 tjedna...kaze da je jos rano.Tako da sam lagano luda... :)
Curke meni moja ginicka uopce nije htjela raditi termin prije 7-8tjedna trudnoce. Rekla je da je prerano, da se ne moze puno vidjeti i da se u prvim tjednima nakon zaceca dogada dosta puta da tijelo spontano odbaci plod.
Ja vam zelim puno srece s plusicima i vjerujem da ce kod svih vas biti sve u redu
A pravi simptomi trudnoce ce vam doci dok ste rekle keks!
Dalmatinka, je l' ima novosti? :)
Barbs..Bila sam danas u ginekologa,sve super ali ne vidi plod…rekao mi je tek za 2 tjedna…kaze da je jos rano.Tako da sam lagano luda… :)
Ni meni se nije vidio,rano je,tek gestacijska vrećica
D
Sortiraj odgovore
Najstariji