Pozdrav svima, može pitanje :) M mi kasni jedan dan i radila sam onaj test trakice sa e baya, pokazao je i drugu crticu, ali drugi dan ta ista trakica nije pokazala drugu crticu. Sad sam pomalo zbunjena…pa evo što vi mislite i jeste imale sličan slučaj? Hvala
Mojoj prijateljici su 2 testa s ebaya pokazala negativno a 2 pozitivno…. I bila je trudna… Probajte ponoviti :)
Hvala na odgovoru,u međuvremenu sam kupila test u ljekarni i odmah se pojavio veeeeliki plus :) :)
Čestitam :)
Hvala puno :)
D
Pozdrav svima !
Menga mi kasni 8 dana. Jučer sam kupila Baby Check test, 1 test sam napravila odmah, a drugi sam napravila danas ujutro. Oba dva su bila pozitivna.
Jeste li imali možda kakva loša iskustva s tim testom ili da se je pokazao netočnim ?
To vam je očitalo hcg hormon u mokraći,vrlo rijetko zapravo bude lažno pozitivan test. Čestitam,i ja sam evo u 5.tjednu,u biti kasni mi 5 dana
D
Cestitam također !! 😀😃
U cetvrtak idem kog ginekologa pa me bas zanima sto ce mi rec.
Sto se tice testova jedan od pouzdanijih mi je bio iz Mullera robne marke Duchesse. U 3 sekunde su mi se pojavile dvije crtice dok mi je First sign na istu mokracu 5min "mjerio" i nakraju bio negativan.
[/url
Pozzz drage moje...kasni mi 5dana menga neznam kad da naprim test oce mi pokazat da je pozitivan..ili jos da cekam ??
U prvoj trudnoci isto.mi.kasnila2tj napravima ii pokaza da je pozitivan...da cekam.jos ili da ga napravim ujutro ??n
Iskustvo.ko ima hvalakad je to najbolje napravit hvalaaa
Sto se tice testova jedan od pouzdanijih mi je bio iz Mullera robne marke Duchesse. U 3 sekunde su mi se pojavile dvije crtice dok mi je First sign na istu mokracu 5min "mjerio" i nakraju bio negativan.
I ja sam radila taj i donio nam je osmijeh na lice 😊😊😊
Pozdrav svima...Evo da se javim da mi kasni 8. dan radila test danas,htjela sam malo pricekat i + odmah nakon ...Imam simptom samo grcici i piskenje dnevno 100 puta,implatacijsko krvarenje nije puno,samo mrvicu.Idem u ginekologa uskoro da dobijem sluzbenu potvrde.nemam standarne simptome.Eto hvala na upitima...
Pozzz drage moje…kasni mi 5dana menga neznam kad da naprim test oce mi pokazat da je pozitivan..ili jos da cekam ??
U prvoj trudnoci isto.mi.kasnila2tj napravima ii pokaza da je pozitivan…da cekam.jos ili da ga napravim ujutro ??n
Iskustvo.ko ima hvalakad je to najbolje napravit hvalaaa
Ja sam napravila test nakon što mi je 6 dana kasnila menstruacija i bilo je pozitivno. :)
Probaj i ti :)
Pozdrav svima…Evo da se javim da mi kasni 8. dan radila test danas,htjela sam malo pricekat i + odmah nakon …Imam simptom samo grcici i piskenje dnevno 100 puta,implatacijsko krvarenje nije puno,samo mrvicu.Idem u ginekologa uskoro da dobijem sluzbenu potvrde.nemam standarne simptome.Eto hvala na upitima…
Ja i dalje imam grčeve i isto tako mi se češće piški (a inače sam češće piškila haha :)).
Javi se ginekologici. Nadam se da nećeš morati čekati kao i ja 2 tjedna za pregled ;)
Ja nemam ama baš nikakve simptome, osim što je test pozitivan. Zato sam i sumljala u točnost/netočnost testera.
Sortiraj odgovore
Najstariji