Ana1989 nitk9 te nece ovdje napadati samo mozes dobiti savjet.
Ja cu ocito biti medu prvima koje ce ti cestitati. Kad se na testu pojavi slaba druga crtica, isto znaci da si trudna. Stoga, cestitammm
Nina ako ti M kasni nije rano za test. E sad to sto je negativan, moze biti tocno ali i ne mora... Kazes nemas nikakve simptome druge koji bi bili dokazT? Jedino sto ti mogu preporuciti jest da trazis od ginekologa da te posalje da vadis krv kako bi bila sigurna
Do prije par tjedna nije bilo nikakvih znakova, al sad imam grčeve i neki bijeli iscjedak koji je obilan. Malo rjeđe idem na wc, al ne smatram da je to znak kod mene. Zvala sam ginekologa i rekao je pričekam jos jedan tjedan i da ponovim test. Da ako je negativan da mu se javim. A šizim već, kad god se ponadam nista od bebaca. Nemam vise snage da se opet razocaram....
Ana nema lazno pozitivnih testova. A tvoj test je pozitivan. I ja sam imala blijedu drugu crtu
Isto kao i kod mene...provjereno: blijeda crta je isto crta i to pozitivna.:) samo ponavljajte par dana poslije.ja sam nakon te prve za svaki slucaj jos 2 puta poslije i svaki puta je bila sve vidljivija crta.
nq 1.pregledu,nalazu izmedju ostalog pise: 3testa pozitivno :D rekla mi doktorica:"a jesi se novaca istrosila..." a ja njoj: uh,bolje i to nego u neznanju 4tjedna do prvog pregleda :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji