I ja sam imala implantacijsko i nije mi palo na pamet da sam možda trudna. U to vrijeme sam bila pod velikim stresom i fizički jako iscrpljena, a i ciklusi su mi se poremetili i bili po 40 dana. Da nisam morala ići na rengen, ne bi valjda taj mjesec ni radila test.
ja sam već mislil da ode naša mrva...i nakon posla sam odjurila na hitnu gdje mi je dr pokazao srčeko koje kuca i potvrdio da je to impl.
dobila tablete, mirovanje i eto nas sve 5
Uh,uh.ja samo molim Boga da ne dodje m..nisam imala jos nikakvih tragova kao sto je u opisu implatacijskog,eto jedino sto mi doticna nije stigla,na testicu 2 crtice,malo razdrazljiva i krcka sa vremena na vrijeme u donjem dijelu nesto kao da cu dobiti...sutra radim drugi testic pa se javim.hvala vam! Lav ya :) ♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
pa da osjećaj je cijelo vrijeme kao da ćeš dobiti...al vještice nema
Neka nema :) sreca da je nemaaaa :D puj puj,nek ne dodje :p
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Dobro jutrooooo :) stavljam srecom novu sliku profila :) donji test je od 12.5 a gornji je danasnji 15.5.
2.crta se sada vidi tamnije.
sreci nema kraja.hehe.lijep vam dan svima zelim i saljem sretne misli :D
Cestitke svim novim trudnicama.
Moram se pohvaliti da je i mome trudu dosao kraj. Jucer popodne sam napravila test i pojavila se druga nesto svijetlija crtica. Ali ja znam da je to to
ja sam napravila test nakon samo 4,5 dana od kašnjenja i jedna crtica je bila skroooz tamna, druga se jedva vidila, nakon 3 dana ponovila test i obje tamne bile :D piše na testovima da nije važno jeli jedna svijetlija a druga tamnija, već da su obje tu :D
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
Sortiraj odgovore
Najstariji