Halooo halooo klokanice moje :D evo i mene :)) napokon dosao i taj 1.6...kaze gin.7tjedana. ♡ nam kuca i imamo 10mm :) nema vece srece!uh,uh :) evo placem opet :)))) simptoma nigdje osim cestog piskenja i vecih grudi.nadam se da ce i ostati tako ali tko zna... kazu svi da mogu doci :D
ugl. GRAVIGNOST MINI: iako je najjeftniji veliki + od mene.1.tjedni: 12.5 slaba crtica, 15.5.crta da se lijepo vidi, a 25.5 prvo se pojavio pozitivni crtuljak pa tek za njom kontrolna.nisam morala cekati ni minutu :D puse i sretne misli saljem :))))
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Halooo halooo klokanice moje :D evo i mene :)) napokon dosao i taj 1.6…kaze gin.7tjedana. ♡ nam kuca i imamo 10mm :) nema vece srece!uh,uh :) evo placem opet :)))) simptoma nigdje osim cestog piskenja i vecih grudi.nadam se da ce i ostati tako ali tko zna… kazu svi da mogu doci :D
ugl. GRAVIGNOST MINI: iako je najjeftniji veliki + od mene.1.tjedni: 12.5 slaba crtica, 15.5.crta da se lijepo vidi, a 25.5 prvo se pojavio pozitivni crtuljak pa tek za njom kontrolna.nisam morala cekati ni minutu :D puse i sretne misli saljem :))))
Čestitam!!!
Halooo halooo klokanice moje :D evo i mene :)) napokon dosao i taj 1.6…kaze gin.7tjedana. ♡ nam kuca i imamo 10mm :) nema vece srece!uh,uh :) evo placem opet :)))) simptoma nigdje osim cestog piskenja i vecih grudi.nadam se da ce i ostati tako ali tko zna… kazu svi da mogu doci :D
ugl. GRAVIGNOST MINI: iako je najjeftniji veliki + od mene.1.tjedni: 12.5 slaba crtica, 15.5.crta da se lijepo vidi, a 25.5 prvo se pojavio pozitivni crtuljak pa tek za njom kontrolna.nisam morala cekati ni minutu :D puse i sretne misli saljem :))))Čestitam!!!
Hvalaaaa :) ♡♥♡♥♡♥ :))) :*
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
ugl. GRAVIGNOST MINI: iako je najjeftniji veliki + od mene.1.tjedni: 12.5 slaba crtica, 15.5.crta da se lijepo vidi, a 25.5 prvo se pojavio pozitivni crtuljak pa tek za njom kontrolna.nisam morala cekati ni minutu :D puse i sretne misli saljem :))))Čestitam!!!Hvalaaaa :) ♡♥♡♥♡♥ :))) :*
Cestitam!! Brzo se smjesti u svoju temu, zimske bebe :))
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Bok. Nova sam na forumu. Imam nekoliko dilema. Zadnju mjesečnicu sam imala 22.04.2015 i traje mi 5-6 dana. Prije par tjedna imala sam simptome koda da ću dobiti M, al od onda ništa. Imam 21 jednu godinu, muž i ja pokušavamo dobitii bebu već godinu dana ali ništa. Ne mama nikakvih simtoma osim što mi kasni mjesečnica, ciklusi su mi neredoviti ali nikad duži od 35 dana. Danas sam napravila test i negativan je.
pozdrav cure
trebam pomoć. jučer sam napravila test jer mi kasni mjesečnica dva dan a inače je točna od kad sam ju dobila. koristila sam First sign. kad sam piškila u roku 5 minuta koji pišu na uputama pojavila se crtica jakoooo slabo vidljiva ali tu je. pa sad mene zanima je li znači da sam trudna ili ?
ps nemoj te me napasti odmah jer ovo bi mi trebala biti prva trudnoća i prvi test ikad napravljeni. hvala vam
Sortiraj odgovore
Najstariji