nova sam na forumu.... pozdrav svima
već neko vrijeme radimo na bebi i ovaj sam se mjesec ponadala da smo uspjeli pa sam kupila test, odnosno testove first sign duo.. po aplikaciji na mobitelu trebala bih mjesečnicu dobiti 18.7., ali sam danas samu sebe uvjerila da nije prerano za test jer mi je 26. dan ciklusa, a znam nekad dobiti i na 24.,25. dan.... naravno test je negativan... samu sebe tješim da sam prerano radila, a onda opet kad vidim da na testu piše da može registrirati trudnoću i prije izostanka rastužim se... ne znam što da mislim....
Bok cure,
Imam jedno pitanjce ;)
Zadnja menstruacija mi je bila 7.7.-11.7. Uredna kao i svaki mjesec. 22.7.nevjerojatno bol u grudima inace me nikada ni pred mengu ne bole. Istu noc mi se javlja iscjedak koji mi je trajao 4 dana. Ja odlucim napraviti test 26.7. Bio je pozitivan. Mojoj sreci nije bilo kraja. I jutros ga ponovim sva ushicena i uzmeme clearblue i pokaze mi da je negativno :(((.
Bas me rastuzilo. Doduse, menga treba doci 5.8.
Jeli mozda rano raden test? Jel se ikome desilo da je bio pozitivan pa zatim negativan?
Hvala cure/majke/kraljice od srca :*
Pozdrav, kasni mi menstruacija 22 dana, poslednji nezasticen odnos sam imala pre dve nedelje kada je muz ejakulirao u mene. Radila sam test 7 dana od kasnjenja i bio je negativan. Imam osecaj da cu dobiti ali nista nije jos procurelo, jako puno spavam, grudi me bole i imam zuti iscedak iz desne dojke. U utorak idem kod lekara. Sta mislite, da li je moguce sa sam rano uradila test?
Sortiraj odgovore
Najstariji