joj žene baš ste me rasplakale... kod mene se ništa novo još ne dešava...u iščekivanju sam menge, sve se nadam da neće doći, a već me danas počelo frkat u trbuhu, tak da mislim da se uzalud nadam...al kako bude bude...mi smo žene jake...mi možemo sve preživit...i borit se ponovo i ponovo...
miss mlu...kad se najmanje budeš nadala pojavit će se plusić...moja šogorica je imala spontani...i evo već ima curku od 9 mj...trebalo je proći vremena...prvo 6 mj nisu smjeli ni pokušavat...kad je prošlo to vrijeme počeli su radit ne bebi pa kad bude, bude...trebalo im je punih 6 mj...nekom se to čini kratko razdoblje, al za one koji iščekuju iznimno je duuugo...pogotovo kad se radi o prvoj bebi...ja si evo želim drugu pa sam već nervozna zašt nam ne uspjeva, a imam tu čast biti mama...to je definitivno najljepša uloga u mom životu...nadam se da ćeš uskoro i ti imati plusić...i konačno postati mama... sretno...
mama10
Mama10, ne copraj prije vremena! :-) Kada bi vjestica trebala izostati?
Miss miu :-* Volim kad si tu, ali kako Tina kaze ovdje neces ostati trudna :-P
Svima drugima koje vise ne spominjem poimence (sorry jako sam losa s imenima i inace u zivotu) Saljem puno pozitivne vibrice i zelim plusice sto prije!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Tina moja draga pravi biser, heheh zezam! :) A, tu sam kad mm radi noćne, a ljubavnika nemam da s njim budem!! Tako da smo više aktivni po danu! Kak ste mi ti i bebolina?! :* Pusa!
Mama10 da upravu je @ProudyMomy ne copraj prije vremena, samo opušteno!! Joj, ja tu bebu želim zaista više od ičeg, želim se odazivati na - mama! I tako, i svaki mj. razočarenje i vještica dođe. Al, ne odustajem.. Tako da.. Doći će i dan kad vještica ne bude došla, nego bude odletjela na 9.mj :P :*
O, draga ProudMomy (joj ne znam jel da pišem ProudMomy ili Ines) sad su me sa klokanici omeli skroz na skroz. Hehe :) Uglavnom, tu sam ... Po danu baš i predvečer nisam jer sam zauzeta. Aj, aj odem!! Ljubim te :*:*
Di ste mi ostale trudnoželje, trudnice i mame, kak ste? Šta ima kod vas? Puse velike :*
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Evo još jedne trudnoželje ... Nemam se običaj žaliti previše jer znam da ima i gorih od mene... I ja živim u nadi da ću ugledati plusić uskoro... Umorna sam od pokušavanja i razočarenja. Svaki mi se dan čini sve duži i duži... trudimo se 4 mjeseca sada i baš sam umorna... Umorna od razmišljanja... Mislim... nije da nemam djece pa da se patim i s time još... ali opet, htjela bih i ovog anđela kod sebe...
Sama sebe mučim.. MM kaže da ne trebam razmišljati toliko o tome, da će se desiti kad se ne budem nadala... Znam sve te priče, i sama ih koristim :) Ali opet... stvarno ne znam što ću ako ovaj mjesec ona vještica opet dođe.. uzas... baš sam
Draga mama2, sigurna sam da neces jos dugo cekati. Moras vjerovati u to i moras biti jaka, koliko god ti je tesko. Samo pozitiva i uz tebe smo! :-*
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
mama2 trudnoželja.. :) a joj, ma ja znam da ti budeš ubrzo vidla plusek na testu, isto ko i ja.. I mi nakon spontanog 3.mj radimo na bebi no ništa. I još jedna razlika je što ti djete/ djecu imaš, a ja ni jedno. :/ Pa me to još više deprimira jer bi željela biti mama više od ičega. No, mm mi je velika potpora također kao i vi drage moje!! Ljubim :*:*
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
miss ma super...samo da ste vi meni aktivni i da ne odustajete...jel jos traju plodni dani???
ja sam eto i dalje dobro...hvala na pitanju... beba i dalje na zadak pa joj pustam muziku dole nisko pa mozda i upali...procitala sam tu foru negdje na forumu..hehe..
Laura 21.08.2014 :-*
Drage moje od srca se nadam da ce te uskoro ugledat +. Drzim vam svima fige. Miss, velika pusa i drzim fige dok nas svih ne razveselis s plusicem. Najveca pusa :* :*
miss kad ju opet ne prizeljkujemo????
dugo nam te nema...falis mi da znas.....
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji