Mojoj majci ti kod manjka željeza pomažu prepeličja jaja, svako jutro ih popije 5 na prazan želudac. Nakon što popije dozu od 250 jaja napravi pauzu od 2 mjeseca. Također ti jede izgratanu mrkvu, ciklu i jabuku te doda sok od limuna i žličicu meda a možeš od cikle, mrkve i jabuke napravit sok pa pit. Ona je pila sok od gorkog šipka. Njoj to pomaže da normalizira željezo. Pusa držim fige da sve bude ok :-*
draga Miss čekam nalaze briseva koje sam u petak predala ali tu bi trbali biti gotovi krajem sljed tj . pa čim budem išta znala javim se svakako samo da sve bude uredu ništa drugo da se vidi bebinjo i srčeko... joj nemogu dočekat...
Draga moja Miss, znas da sam uz tebe i u ovom razocaranju, ali vjerujem da cemo se uskoro i svi skupa veseliti tvom veeeelikom plusicu. Budi hrabra, obrisi suze i kreni u novu borbu! Ljubim...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
draga Miss uzasno mi je zao, ne znam sto bi ti rekla ali glavu gore i u nove pobjede svi smo uz tebe i drzimo fige da sljedeci mjesec bude dobitni
Drage moj,dugo se nisam javljala i nisam baš nešto aktivna po forumu,ali Vas redovno pratim.
Miss_Miu draga sad sam se rastužila kad sam vidjela da si opet dobila,žao mi je i neodustaj,molim te,dat će dragi Bog,doći ćete i vi jednog dana na red.Vidim da kažeš da imaš problema sa željezom i još par drugih cura pa Vam želim preporućiti nešto što je meni pomoglo.To je napitak koji se pravi poput cedevite,zove se REVITA FE,u hrv.ima za kupiti preko interneta na stranici Bio trgovine Herceg,90 kn+dostava30kn,meni je stiglo odma sutra dan. Hoću samo reći da mi je FE bilo4,2 i neznam dali mi je to pomoglo,ali pila sam to i taj mjesec sam ostala trudna,sam možda je to slučajno,al kad sam vadila sve te nalaze za trudnoću,željezo mi je bilo 18,4. tako da možete probati ako želite.
Puno sreće svim curama i ženama koje rade na bebici.
Pusa svima
Angel28 čestitam :)) baš mi je drago zbog tebe i svih koje čekaju svoju bebicu iskreno se nadam da smo ja i Miss sljedeče i da će mo ona i ja uskoro ugledat +
@Tina0208 ma draga moja, ja ti se držim onoga što te ne ubije ojača te.. Pa tako i to.. došla sam do toga!! Da se više neću grist i srdit, kad uspijemo .. uspijemo! Ne mogu ja protiv neuspjeha, a da se još više srdim i ljutim i plačem, još manje ću do uspjeha. Tako da, vjerujem i znam da će doći dan kada ću i ja vidjeti i osmjehnuti se plusiću na testu.. Kad dođe, dođe.. Bitno da dođe! Ne biti nitko sretnije od mene i mm. :D Je razočaranje i žalost bili su veliki, iz mjeseca u mjesec dok se sad nisam pomirila sa činjenicom, da ne ide.. da treba stat na loptu! I opustiti se. I doći će onda, taj dugo očekivan plus.. Mora doć! Danas sam slobodna, pa sam dan posvetila klokanici i pisanju! Kak si mi ti?? Beba ?? :) Naravno da neću odustati od trudnoće, a kamoli od vas… Ljubim vas..
@VerI draga.. aha, aa ja sam uz tebe! I znaš da te razumijem.. Budemo i mi kad tada mamite.. :) I imati ćemo i mi prekrasnu i dragu dječicu,koja zaslužuju svu ljubav ovoga svijeta i puno više.. :) Znam i vjerujem u to, da to bude uskoro.. Kad ćemo se i jedna i druga najmanje nadati.. A, ja sa željezom već godinama imam problema.. Pila sam i kupinovo vino, tablete, jela razno raznu hranu i pokušavala to hranom nadomjestiti.. pa malo naraste, pa padne i tako u nedogled.. :) Sad trenutno pijem kapsule.. a, sad kak se zovu ne mogu se sjetiti.. :) Pokušavam ih piti uz vitamin C , da se što bolje apsorbiraju. Di da ja nađem ta prepeličja jaja?? Draga zasigurno ću probati i hvala ti na savjetu!! Puno savjeta.. :D Pusu najveću šaljem …
@PakoJo joj znam, tak mi je i samoj bili između pregleda za vrijeme trudnoće, bila sam nestrpljiva! A, svaki pregled sam jedva čekala, došla bih sa pregleda.. i već bi računala kad slijedeći put idem. :) Javi obavezno nalaze, i kak je bilo na ultrazvuka. Mislim na tebe :) Ljubim bebu i tebe
@ProudMomy draga moja .. :) Hvala ti na divnim riječima podrške, divna si! Pusa najveća A, malom Princu još i veća!!
@Lilica draga, dobitni ili ne, uz vas.. sve je lakše! Hvala ti na podršci, ljubim bebača i tebe
@Angel28 već sam se pitala gdje si nestala, kak si mi ti, beba?? :) Znači te kapsule REVITA FE su dobre, za njih prvi puta čujem.. Al mislim da ću ih probati, tj. da ću ih kupiti.. Jer sve što sam do sada pila za željezo jedno vrijeme se sve u normali, a drugi put kad idem.. opet ne valja… jooj! Hvala ti, na savjetu.. Ja ću zasigurno probati!! Javi se češće, tj. budi aktivnija kad nas već pratiš.
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Za prepeličja jaja se probaj malo raspitat. Moja mama ih kupuje kod žene koja ima prepelice i od nje ih kupuje. Držim fige da mi budemo iduće. Užasno sam bjesna jer mi je željezo perfektno, a ginekolog me nije ni pregledao nego mi je samo napravio papa test. Došlo mi je da ga ošamarim da mu se poznaju prsti na licu a on bi trebao pregledat me kako bog zapovjeda...
Budem se raspitala, hvala! :) Uglavnom ja sam u 2. mj napravila sad ne pamtim 6. ili 7. obrada (od krvi, štitnjače, pape, briseva itd.). I svi su u odličnom stanju! Naravno osim Fe (željeza). Al bude i on super! Da da mi smo iduće, sigurno! Je ti smotan ginekolog, traži ga i ostale pretrage i obrade! :) Javljaj se, pusa :*:*
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Otici cu privatno na pregled i platit rađe nego se s njim zafrkavat. Nadam se dobrim vijestima :**
Sortiraj odgovore
Najstariji