Svakako pročitajte! ;)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marincica
    18. Lipanj 2014. 12:22

Draga moja Miss  Tuč te treba ..cuj tolopatanje  šute joj joj....
    Sad se fino smiri i ajmo u nove pobjede 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Igorovabebica
    18. Lipanj 2014. 21:23

Miss_Mlu- molim te, čuvaj se, ostavi se čišćenja, nemoj da ti se nešto dogodi! Jako mi je žao što si morala to proći, ali sve će biti u redu i vjerujem u to. Jaka si i Bog će te nagraditi za tvoju ustrajnost i dobrotu! Sve trudnice i drage naše koje pokušavate, pazite se, morate biti zdrave da biste i trudne bile zdrave! Idemo hrabro naprijed u borbu protiv vještice!!! I Miss_Mlu-da nisi čistila, budem te našla i nalupala! I sve druge tako! Pazite se! Pusice!   

Miss_Miu
    19. Lipanj 2014. 00:10

Žene moje drage, uglavnom hvala vam na potpori i podršci.. Javim vam se ujutro il popodne jer sam i sad došla s hitne.. Mislim da ću na bolovanje jer me baš sve uhvatili pao mi imunitet, tlak, dosta sam iskrvarila itd. Pa mi je dosta svega, idem odmarat pa vam sutra pišem, drage ste mi jako.. :* Budite oprezne i čuvajte se, učite na mojim greškama!! Noć, čujemo se sutra!! Puse :*:*

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

antonio
    19. Lipanj 2014. 13:19

Miss Miu draga moja odmaraj sad jako mi je zao da ti je tako ali sad se prepusti dragom u ruke neka te cuva mazi i pazi da ti povratis snagu.

Tina0208
    19. Lipanj 2014. 20:59

miss nisi nam se javila... jesi dobro???
    oces ici na bolovanje?? ja mislim da ti to nebi bilo lose,bar bi se malo odmorila..
    javi se jer se brinem.

Laura 21.08.2014 :-*

• mama@
    19. Lipanj 2014. 22:17

miss... odi na bolovanje dok se stanje ne stabilizira.. uzas sto te zadesilo, ali proci ce brzo budes li se sama brinula za sebe... zelim ti brzi oporavak pa na odbrojavanje ponovno .

Tina0208
    25. Lipanj 2014. 15:29

miss gdje si???
    ja sam jucer bila kod doktora i beba se na svu srecu okrenula i glavicom je skroz u zdjelici...otud mi i pritisak dole...
    medutim ultrazvucno je manja za dva tjedna tako da moram opet na ultrazvuk za dva tjedna pa da vide dali bebica napreduje i raste ili zaostaje u razvoju... jako sam tuzna zbog toga i bojim se...
    javi se draga...falis.....  

Laura 21.08.2014 :-*

Marincica
    26. Lipanj 2014. 09:28

Tina 0208 nadam se da bude sve ok, nemoj se bojati, i biti tuzna vjerujem da bu sve kak treba  

Miss moja, gdje si nam ...nadam se da si dobro 

Puno poljubaca šaljem vam drage moje 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

• mama@
    26. Lipanj 2014. 10:22

Tina  nemoj se brinuti i sekirati unaprijed... vjeruj to bude tako kod mnogih budućih mama...
    Samo laganini i hrabro naprijed.. proci ce i ta dva tjedna pa ces se uvjeriti da je sve ok, vjeruj mi...
    Jedan veliki hug svim trudnicama i trudilicama

Miss opet te nema...jesi li dobro? Javi se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.