Svakako pročitajte! ;)

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Miss_Miu

    Miss_Miu

    Broj poruka: 275

    Prijavi adminu

    Drage moje dame, trudnice, majke i kraljice..

    … već unazad par dana razmišljam dali da otvorim novu temu ili da vam se javim na onoj „našoj“ staroj. I eto me ovdje opet sa vama, nisam ni otišla. Već nisam bila aktivna kao prije, no čitala sam ja vas. Ponekad sa smiješkom na licu, ponekad sa malo manjim smiješkom a, ponekad i sa suzama u očima. Divno vas je bilo čitati, divno je vidjeti kada je netko sretan i sa osmjehom od uha do uha. Divim se vama, vama drage moje! Koje imate snage, bodriti druge. Samo kad se sjetim.. Eh, imala sam i ja tu snagu, do neadvno. Naglo sam ju izgubila, postala sam slaba, očajna.. I bez smješka na licu. Izgubila sam se, kao da sam došla do kraja puta. Mislila sam u sebi, zašto ne ja?! Toliko želimo bebu, a nikako da ostanem trudna. Za one koje ne znaju, ostala sam trudna u 7.mj prošle godine, no početkom 12.mj u 20.tj trudnoće sam imala spontani. Izgubila sam svoju prinčipesu  Koju dan danas ponekad osjetim u svom trbuhu. Bliži se i taj 20.4. kada nam je bio termin poroda i sve teže i teže mi je. I slali su me na razno razne pretrage i obrade. Svi nalazi su super, a ja očajna nitko ne zna zbog čega i zašto?! Bila sam također na kiretaži. Ona je također prošla uredu. Od 3.mj pijem folnu. Na bebi radimo, pratimo i računamo plodne dane. No, nikako! I iz dana u dan sam čitala kako je svaka korisnica sa kojom sam bila na temi „Tko radi i planira na bebi?“ otišla na drugi dio foruma, a ja sam ostala na početku. Sama… sretna sam ja zbog njih no tužna zbog sebe! I tako, moje drage prijateljice sa teme „Tko radi i planira na bebi?“  mislile su na mene svakodnevno.  Slale su mi pozitivnu energiju i vibru, pa sam se stoga odlučila priključiti opet forumu i biti aktivna. Puno vas moje najmilije pozdravljam Andydea, antonio, HelloKitty,Igorovabebica, ProudMomy, Angel28, tina0208 te ostale dame tena22, basich.marina, lidija87, jopi_pp, tiagabriel, račica, @ldi,  orhideja, renata2912, sanjacalic08, Mala77777, chocolate. Mislim da sam vas sve nabrojala, divne ste! Pazite se i mazite, te čuvajte se!  Puse velike šaljem  

    Vaša Miss_Miu misli na vas!  

    Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

  • Avatar Miss_Miu

    Miss_Miu

    Broj poruka: 275

    Prijavi adminu

    Bliži se 20.4. jer sam ovaj post pisala 2 dana, bi objavila ne bi objavila. 

    Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

  • Avatar renata2912

    renata2912

    Broj poruka: 35

    Prijavi adminu

    grada nasa i ja zelim bebu ali nikako da dodje, nisam jos nikad ostajala trudna niti imala ikakav spontani, jednostavno nista,pokusavamo vise od pola godine i do sad nista :( ovaj mjesec kasnilo mi 5 dana i ponadam se to je to, kad ono jucer  dosla vjestica :( i opet novo razocarenje.. samo hrabro naprijed bit ce sve kako je najbolje, tome se nadam i ja :* <3

  • Avatar Miss_Miu

    Miss_Miu

    Broj poruka: 275

    Prijavi adminu

    Renata2912 pratila sam ja vas, znam sve sa one teme. I žao mi je zbog te tvoje vještice, no sigurna sam da idući mjesec neće doći. Moraš se samo opustiti i mi smo prije prve trudnoće radili oko pola god. il čak i malo više. I imala sam i ime smišljeno i sve, i idući mjesec kad sam se najmanje nadala i očekivala vještica nije došla..  pusa  Drži se!

    Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

  • Avatar Tina0208

    Tina0208

    Broj poruka: 2756

    Prijavi adminu

    hej miss_miu dobro nam dosla natrag…
    svaki dan sam mislila na tebe…falila si nam… bez brige…ovdje imas nasu punu podrsku…
    cekaj samo da te antonio uoci da si nam se vratila….
    ma presretna sam sto si opet s nama….nemoj vise otici… volimo te puuuunoooooooo.

    Laura 21.08.2014 :-*

  • Avatar pinkich

    pinkich

    Broj poruka: 66

    Prijavi adminu

    Imam 2 sestre starije od sebe. Jedna je u braku 5 godina, druga 3. Obje cijelo vrijeme rade na bebi i nikako im ne uspijeva. Ja sam se udala prošle godine   u 8-om mjesecu, u 11-om ostala trudna. Neplanirano, nisam htjela i donekle smo pazili. Htjela sam prvo završiti fakultet do kraja. Sad sam zapela na trećoj godini, morala sam uzeti pauzu.
    Ali ipak najteže od svega mi je bilo reći njima dvjema da sam trudna jer sam znala koliko će im biti teško. Jedna mi je kasnije priznala da je plakala tjedan dana zaredom. Druga mi je dala svu robicu za bebu koju je pripremila kad jednom bude imala djece. Kad mi davala rekla je mom mužu: ovo sam skupljala nekad davno kad sam mislila da ću moći imati djece. 
    Jako sam vezana za njih i srce mi se i sada slama kad im vidim onaj tužan pogled dok mi gledaju stomak kako svaki dan raste. 
    Znam da je tebi situacija još lošija jer si ti imala bebicu dugo u sebi, samo glavu gore i drži se. Imaš i moju potporu. 

  • Avatar chocolate

    chocolate

    Broj poruka: 413

    Prijavi adminu

    Draga Miss_Miu mislim da mogu reći u ime svih nas da stalno mislimo na tebe i da smo uz tebe.. Znam kako se osjećaš i koliko ti je teško. I sama sam imala lani spontani, u 7 tjednom tjednu trudnoće i bez obzira što su svi govorili da je to mala trudnoća ostavilo je traga na meni. Prošla sam i kiretažu u općoj anesteziji i to mi je bilo toliko grozno da se ne volim ni sjećati toga, bolovi, tuga, milijun i jedno pitanje, zašto baš ja, zašto baš meni? I dan danas ne prođe dan a da se ne sjetim moje bebice koju sam izgubila, da je sve bilo u redu sada bi imala već 4 mjeseca. znam kakvo je razočaranje svaki mjesec kada dođe vještica, koliko tek to boli, znam kako ti je i draga jedino što ti mogu reći jest probaj se opustiti, probaj ne misliti na to hočeš li ostati trudna ili ne, pogotovo jer su ti svi nalazi u redu. iz mjeseca u mjesec sam bila luda radi vještice koja je uporno dolazila, sve dok tjedan dana prije svadbe mi nije došla, i mislila sam da je to radi stresa, priprema, nervoze.. Ali nije, taj mjesec kad smo odlučili napraviti pauzu dok ne sredimo sve oko svadbe, ostala sam trudna.. i moram ti priznati da me strašno bilo strah da se ne dogodi ponovo isto, bilo je dana kad sam se bojala i hodati koliko god to sada smiješno zvučalo, ali bilo me strah, i dan danas me strah, strepim od svakog preglda, od svega, ali srećom okružena sam dragim i pozitivnim ljudima koji su uz mene i ne daju mi da mislim na ništa loše. i evo iz dana u dan sam izgurala, imam još nešto više od mjesec dana da konačno upoznam moju bebicu. i od sveg srca želim i tebi to isto, i to što prije.. samo se draga opusti koliko god to bilo teško, vjeruj mi to je najvažnije.. 
    I nemoj nas sad opet samo čitati, javi nam se ponekad.. 

  • Avatar antonio

    antonio

    Broj poruka: 1335

    Prijavi adminu

    Dobro jutro cure moje prvo vam zelim svima cestitati Uskrs,nadam se da ste se uspjele ljepo provest i najest.Dobila sam jako ljepi poklon Miss Miu vratila si mi se znala sam da nas pratis i da ti je upravo to trebalo da se malo maknes od svega ,ali jako jako si nam hvalila.Sinoc   sam citala sve poruke ali bila sam tako umorna da nisam mogla ni pisati a ova moja dva cvrcka nedaju mi laptop svaki bi nesto tako da ja nikad pisati.Miss Miu kad sam vidjela novu temu i tebe potpisanu da si je otvorila jadva sam docekala da otvorim  da pocnem citati mogu samo zamislit koliko si suza isplakala dok si pisala jer ja sam se rasplakala dok sam citala.Znam da si jaka i divim ti se radi toga i znam da hrabro ides naprjed i da ces uspjet u ostvarenju svog sna i svoje zelje da postanes majkom.Svaki dan te se sjetim i mislim na tebe i zato mi je drago u srce da si mi se javila ma ne samo meni vec svima.Miss Miu ne napustaj nas djelit cemo i sretne i tuzne dane,jako sam sretna da si nam se javila tu srecu ti ne mogu ni opisati.PS. Miss Miu dali je vec vjestica opet stigla.Nazalost i ja svake godine kad dode dan kad sam trebala rodit moga malog andela proplacem i mislim da je to sasvim normalno tesko je ne sjetit se mada je od toga vec proslo 5 godina.

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Miss Miu, raspekmezila si me, evo suza suzu stize…
    Ne mogu ni zamisliti koliko ti je tesko ovih dana… Ali vidim da u tebi ipak ima snage za dalje, koliko god ti tvrdila suprotno.
    Drago mi je da si nam se vratila i iskreno vjerujem da ces nam se uskoro pridruziti na podforumu o trudnoci, jer ti to zasluzujes.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar Fembotica

    Fembotica

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    Evo da ti i ja pozeLim dobrodosLicu natrag, post me je bas dirnuo..  nismo se druziLe, aLi se nadam da cemo se uskoro druziti na forumu o trudnoci.. veLiki pozdraf i zagrLjaj saLjem..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.