Sabina sad uskoro idemo na 4D pa da vidimo to malo zlato, ne mogu docekati
drago mi je sto ti jure dani, meni dok sam cekala da ne dode nikako da produ dani, svaki dug ko godina, a sto je blize bio datum to mi je izgledao dalje
Igorovabebica na srecu stvarno nemam niti sam imala trudnickih tegoba. rekla sam si jos prije ma sta god bilo izdrzat cu za svoje zlato ali eto srecom moje tijelo toliko dobro podnosi trudnocu da se osjecam jos i bolje nego prije ima dana kad je malo teze, kad me ulove leda ili kukovi i onda mi je malo teze ali sve se to da izdrzati, pogotovo kad me moja zlatica opali rucicom ili nozicom, toliko sam onda sretna i ne bi da nikad prode taj osjecaj
Draga Miss_Miu!!!!!!
prošle godine u 21 tj desila mi se identična situacija …. jako bolno i tužno ma ne znam što napisati od tada smo pokušavali imati dijete i stvarno sve je super ok i bez ikakvih bakterija i sl. i evo nakon 7. mj je uspjelo …. sad sam tek 5 tj trudna i na uvz se vidi samo gestacijaska vrećica ali nadam se da će sve biti u redu iskreno nema trenutka da nepomisli ma sve što se izdešavalo ali valjda to tako treba biti …. šaljem ti puno pusa hrabrosti i snage da i ti kreneš mojim putem ….
Draga Miss_Miu,
Nova sam na forumu. Iskreno se nadam da neće doči vještica i da ćeš ugledati plusic na testu. Držim ti fige
miss....gdje si nam?? ima kakvih znakova da necemo vidjeti vjesticu za 2 dana??
Laura 21.08.2014 :-*
Miss željela bih ti dati jedan savjet neznam koliko će biti koristan. Moja majka ima problema s anemijom a već par mjeseci ja i bm radimo na bebi, nažalost bezuspješno. Meni je preporučeno da idem vaditi krv da kontroliram Ferritin(zalihu željeza u krvi) koja može biti uzrok neuspjehu
Radim .. Kolegica je na godišnjem!! Tako da mi je radno vrijeme od 8:00 - 16:00. Kad dođem doma, strgana sam! Samo da vam javim, opet sam razočarana.. Stigla je i ovaj mj. dva dana ranije.. Evo danas joj je drugi dan, i meni i dragom nije jasno zbog čega i šta! I svaki mjesec se razočaramo i ja i on. Kolko tu bebicu želimo tolko ju ne možemo napraviti, a uzrok ne znamo! :/
@Pakojo draga, čitam i pronalazim sebe u tvojoj priči.. Ne uzrujavaj se, bude sve sjelo na svoje mjesto. Vjerujem, javljaj se!! Šaljem ti velike puse :-* :-*, usput nisam te pitala kada ponovno idete na pregled??
@Veri dobro nam došla!! Piši nam, joj hvala ti na figama no i ovaj mj. je bezuspješan. M. je drugi dan. I ludim više, niš mi jasno! Pusa :-*
@Tina0208 tu sam, tu sam… Ima došla je dva dana prije očekivanog.. Hm.. Razočarana, ponovno!! Ljubim tebe i bebu :-* :-*
@Veri joj draga hvala ti, je je .. I ja također imam anemiju ili ti manjak željeza u krvi. Ali jedem crveno meso, tu i tamo kupinovo vino.. Sve sam probala! I sad mi je doktor tablete prepiso.. I sad ćemo iduću kontrolu vidjet.. Imala sam niskih 2,3 željezo.. Od kad sam konzumirala to sve podigla sam ga na 4,7. Trebala bih još, mislim. Hvala na savjetu, ti si trudnica, mamica ili ?! Piši o sebi :-* :-*
@Lilica kak ste ti i bebica?! Tu sam ja, i kao što rekoh vještica je stigla i to dva dana prije očekivanog. Koma!! -_- Ljubim vas :-* :-*
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Ne dva dana, već pet dana prije!! - ispravak!! :)
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
miss moja draga...neznam kaj da ti velim...evo placem zbog tvog neuspjeha... suze su mi samo krenule i ne staju.... toliko sam mislila da ces sada uspjeti...toliko sam nade u to davala i eto sada opet nista... znam da nema rijeci koje bi te mogle podici iz ponora zalosti i razocaranja...jednostavno to nije fer... i beba i ja te ljubimo...budi nam jaka i ne odustaj od nas...mi od tebe zasigurno necemo.... pusa draga
Laura 21.08.2014 :-*
Draga Miss nadam se da kad željezo bude ok da ce doci i bebica. Ja sam momentalno još u fazi želim bebu. Ja i bm mjesecima pokušavamo ali bezuspješno. Kad se vratim doma moram i ja kontrolirat željezo da vidimo jeli u tome problem. Na zadnjem pregledu mi je dok rekao da što se tiče ginekološke strane da je samnom sve uredu ali sinoć i jutros sam osjetila jaku bol u predjelu jajnika. Meni je ovaj mjesec menestruacija kasnila 8 dana ali je ipak došla a s njom je došlo i još jedno razočaranje ali ne gubimo nadu da će mo i mi jednog dana paziti i maziti naše malo zlato
Sortiraj odgovore
Najstariji