Svakako pročitajte! ;)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    07. Svibanj 2014. 14:49

Draga Miss miu evo konacno malo vise vremena imam ova dva zadnja tjedna su mi bila luda ali evo proslo je i to mali od sestre je imao krizmu pa sam bila u pripremama,drago mi je vidjeti i citati kako si mi puna optimizma ,procitala sam da ti je muz bio bubani a joj brizan ali ja sam sigurna da si ga mazila i pazila i da mun je bolje i da ste opet u velikom poslu he he,evo moja draga ja sam ti inace ok napredujemo polako.Nadam se da cemo se skupa veseliti 22.5 .

Lilica
    08. Svibanj 2014. 11:06

draga Miss ja sam ovdje nova pa se nismo jos upoznale, ali procitala sam tvoju pricu i rastuzila se i najezila.. jako si hrabra, zelim ti svu srecu ovog svijeta i da bas ovaj mjesec bude taj dobitni  svi skupa cemo odbrojavati dane do 22.5.  pusa velika!

antonio
    11. Svibanj 2014. 19:58

Draga Miss Miu drago mi je da si i dalje na forumu ali nam te nema na tvojoj temi,he he nadam se da si nam vesela i da punim plucima ides naprjed kao velika lavica,nema nam Andeyede nadam se da je dobro dali se sta ti cujes sa njom.Puno te pozdravljam i mislim uvjek na tebe.

Miss_Miu
    13. Svibanj 2014. 22:18

Isprike svima no, pokušavam biti aktivna koliko mogu na forumu al' posao me koči!! Previše radim, čini mi se! Ali ja mislim na vas sve svakodnevno!! 

@Tina0208 jesi, jesi uspjela!! :) kak si? Ljubim 

@ProudMomy draga..lijepo, samo odite tati i uživajte! Nadam se da si skupila sve papire za vrtić u koja si dva predala zahtjeve? :) I da još jednom sretan put! Ljubim 

@antonio mila, pričaj mi sve me manje ima ovdje pokušavam biti što više aktivna i na forumu i u krevetu. Haha  Al posao me ubija! Previše radim  Važno je da ste mi ti i beba super! Ljubim vas  A, nadam se i ja da ćemo se obje veseliti 22.5. Bila bih sretna da bi s glavom o plafon udarala! 

@IiIica draga, dobro nam došla onda! Nadam se da ćeš uživati ovdje s nama, te da ćeš nam tipkati! Hvala ti na lijepim željama i potpori!  Nisam te pitala da li si mama, trudnica?! Napiši nešto o sebi! Šaljem pusu 

@bubicazubica ma nemoraš se zahvaljivati ti smo, da saslušamo i međusobno se podržimo i utješimo! Javi se javi! 

@antonio Sam sam te čekala da me iz kritiziraš šta me nema.. No, ispričala sam se i nadam se da mi je isprika prihvaćena.  A, idem idem naprjed kao velika lavica, da! Trudim se, a vesela jesam al umorna od posla. No doći će i sjest će to sve na svoje mjesto. Mora!! Di si mi ti? Kad je slijedeći pregled? A iskreno sa Andydeom se već nisam čula dugo, nema je na mailu, a broj nismo još razmjenile. Vjerujem i nadam se da je sve ok i sa njom i sa bebom!! Ljubim i pusu bebi u buši šaljem!! 

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

Tina0208
    14. Svibanj 2014. 12:01

Draga Miss ne brini sve ce biti ok... evo ja sam,hvala bogu,dobro. nemam nikakvih problema i sve tece ok... idem drugi tjedan na pregled pa cemo vidjeti kaj bu doktor rekao..ja mislim da imam gljivice jer me pece rodnica tijekom odnosa,a nekad i tijekom mokrenja... nadam se da nije nista strasno... pusa i tebi..

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    14. Svibanj 2014. 13:48

trudnica  mama postajem za 4 mjeseca  eto ove dane provodim u zadnjim velikim pripremama, da prije mora nabavimo sve sto treba za bebicu, i onda fino poslije samo operem robicu laganini i to je to, spremni smo za nasu princezu  nadam se da za 8 dana i ti dolazis k nama, ma bit ce bit ceeeee. tako sam i prijateljici pricala, isto je vec bila sva jadna da nikad nece upaliti a ja sam znala da hoce, samo treba malo manje o tome misliti. al opet, ako prestanes misliti zato da upali onda se to ne racuna hehe, to je zeznuti dio  ali evo je, friska i sretna trudnica, tako da draga svi smo uz tebe i cekamo taj plusek 

14. Svibanj 2014. 14:16

Draga moja Miss, jos samo 8 dana!!! Popiski taj plusek, pa se selimo na neku drugu temu :-*.
    Skupila sam papire i predala zahtjev za vrtic, tu kod nas u DV Sesvete, a dvije alternative su mi DV Leptir i DV Markusevac. Jos mi se i mali bio razbolio u toj cijeloj strci, ma joj joj. Evo i macku sam otpremila na cuvanje i sad se jos samo trebamo spakirati i u petak popodne smo s tatom. Ljubim...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Igorovabebica
    14. Svibanj 2014. 21:53

Miss_Mlu-još samo malo! Još osam dana!!!! Drži mi se kao i dosad, hrabro i poput lavice i drago mi je čuti da si aktivna s dragim i da ti je dragi bolje!!! 
    Tina0208-drži se, sve će biti u redu! Javi nam se obavezno nakon pregleda!
    Proud Mamy-sretan vam put i lijepo uživajte!
    Antonio-konačno si nam se javila! Nije te duuuugo bilo! Drži nam se! 
    Ilica-dobro nam došla! Nadam se da uživaš u trudnoći i da nemaš trudničkih tegoba! 
    A sve ostale trudnice i one koje će to biti, puno sreće i ne skidajte se sa svojih partnera! Velika pusa svima!!!  

Miss_Miu
    14. Svibanj 2014. 22:46

Draga @Tina0208 drago mi je da si dobro i da je sve ok! A moguće da si se prehladila ili gljivice ako ti bijele grudice izlaze, a najbolje je za to onaj Canesten kremica i uz to 3 vaginalne tabletice. I proči će ako su gljivice. Imala kolegica pa hvalila je to i oduševljena je bila, pa tako preporučam. Javi se kad obaviš gimekologa! Ljubim 

@IiIica o trudnice, jako lijepo! Kako će se zvati prinčipesa vaša?? Ma budem ali pitanje je kad?! Pa sretno tvojoj dragoj prijateljici… Joj još samo 8. dana. Jure dani, i nek jure da mi ta vještica ne dođe.. Ljubim tebe i tvoju prinčipesu malu..  

O draga moja @ProudMomy i ja se nadam da ću popiškiti taj plus već jednom, mislim da bi bilo i vrijeme. Heh šta ne?  Selimo, se selimo na drugu temu - o trudnoći.. Veseli me sama pomisao da ako ne dobijem idem na slijedeću temu / stepenicu.  O susjedno, ja sam iz Ivanić G. A super, bila si vrijedna draga. Joj da vidla sam status, i komentirala. Nadam se da je sad puno bolje i da će princ bit pun energije za let i putovanje. Želim vam od srca sretan put. A kad se vrtite očekujem novi post na blogu  , usput mačku si i k meni mogla dovesti. :P Puse velike za princa  i za tebe!!  Nisam te pitala kad se vraćate?? ;) 

Mila @Igorovabebica aktivni smo bili koliko smo mogli, možda čak i više. Tako da se nadam plusu ovaj mjesec i nadam se da se neću razočarati i ovaj mjesec. Jer ni sama nisam sigurna kako bi se s time nosila.  Hvala ti na podršci !! Ljubim te moja Igorovabebice. Naravno, hvala i svim ostalim mojim dragim ženama, trudnicama, mamama i kraljicima!! :*:*

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.