Miss_Mlu, silno mi je žao, ali ne odustaj!!! Sve vi koje pokušavate, želim vam puno sreće i samo i dalje budite jedna drugoj podrška i ubrzo ćemo se susretati i na drugim temama!!! Bebica i ja vam držimo palčeve, ja u iduću srijedu imam ultrazvuk i jedva čekam!!!! Samo mi se čuvajte, pazite, mazite i neka vas dadiljaju! Idemo sada opet ne išćekivati vaše vještice!!! Puse svima!!
Draga Miss probaj ovo od revite za željezo,to ti nisu kapsule nego prašak,kao cedevita,samo neke ljubičaste boje i nema nikakvih nuspojava kao sirupi i kapsule(da su štetni za zube ili od njih da imaš tvrdu i tamnu stolicu,to je na biljnoj bazi.)Inače ja sam dobro,nemam mučnina ni trbuh mi se još nepozna pa me svi pitaju jesam sigurna da sam trudna.ali na pregledu je bilo sve ok,i na UZV sam vidjela kako se beba pomjera.
Želim i tebi i svim koje već tako dugo pokušavate da to uskoro i same iskusite. Puse svima
Draga, a od kuda si imam ti ja vrlo dobra dva privatnika?? ;) Ma naravno, da bude sve ok!! Samo je problem kaj ti privatnik ne može izdavati uputnice ni ništa. Ja sam svoju prvu trudnoću vodila kod privatnika sve do 20.tj kad nisam imala spontani. Onda su kiretaži i ostalo vodili ginekolozi iz Petrove. Pusa
Ooo vidi tko je stigao @Igorovabebica draga, pa di si?? Kak ste ti i bebuška?? Ajde, ajde javi se poslije pregleda tj. ultrazvuka!! :) A, ubrzo se vidimo i na drugoj temi, znam!! Ljubim tebe i bebušku
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
@Angel28 draga, hvala ti još jednom!! Naručit ću si.. :):) Čini se baš super, ovak moram paziti kaj jedem radi tih tableta da me skroz ne zatvore. Joj, kombinirat i simi tamo. Tako da definitivno budem probala!! Heh pa ček kolko računaš sad?? :):) Ma bitno je šta ultrazvuk i ginekolog kažu, prestat će te zezat kad trbušina počne rast. Ljubim tebe i bebušku, pa se javi ..
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
hej draga...joj nemas pojma koliko mi je drago sto imas takav pozitivan stav... stvarno ti se divim,svaka cast... evo i beba i ja smo hvala bogu dobro... u 31 tjednu smo i nema komplikacija... saljemo ti veeliku pusicu....
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam na žalost na otoku tako da je malo zafrknuto. Ima u splitu jedna privatnica i kod nje ću na pregled da vidim jeli sve uredu a ako bog da i zatrudnim morat ću povremeno ići kod privatnice jer su mo prijateljice rekle da mi je pametno povremeno kod privatnika jer on ni u trudnoči ne uzima briseve -.-
Tina0208 u 31.tj pa sjajno.. Baš joj raspekmezila si me, joj budem i ja ubrzo bila trudna .. Evo plodni dani su mi počeli, sad treba uživati i ne se opterečivati .. :):) Ljubi bebu i tebe :*:*
Veri aha, aha., da ima otok svoje prednosti i nedostatke, pametno!! Malo privatniku malo ovak.. Javljaj se, ljubim te :*:*
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
joj da...jos malo... bas sam se razveselila danas kad sam vidjela tvoju slikicu naprijed.... a ja te zamisljala plavisom....hehehehehe
eh sad mi se drzi samo.....drzim figice dok mi se prsti ne upale.....
ljubimo te beba i ja....
Heheh daj me nemoj zezat da si me zamišljala ko plavušu, hehe a ja prirodna crnka! :) Joj, još malo i brzo ćete vidjeti svoju malu bebušku!! Tak sam sretna zbog tebe, joj! I meni će valjda se osmjehnuti ovaj mj. bar se nadam i vjerujem da ne bi bilo sretnije osobe od mene! Ljubim prvo bebušku pa tebe!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
ma budes...samo neznam sto tako kasno radis na klokanici... neces tu zatrudnit....
da...nemam pojma kak mi je doslo da si plava..hehe jesam biser.... obje smo crnke...hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji