Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    29. Svibanj 2015. 18:09

Mary imala budes doktora mačka,on/ona bude bio babica .

Renchiii cekaj jos malo,da se skupimo sve tri .
    Znas kak sam ja rekla,ak me prime trudovi i dodem na hitnu i vidim doktora koji mi se ne svida budem stiskala noge dok ne dode druga smjena ,  tak i ti 

Mary36
    29. Svibanj 2015. 19:15

Oh super, to su dobre vijesti  Ak ne rodim do utorka, ha,ha! 

Buco tvoj
    29. Svibanj 2015. 19:25

Pa kaj bum ja kaj sam najvise otvorena zadnja? 

Bublica123
    29. Svibanj 2015. 19:36

Hahaha bacit cemo kladionicu koja ce prva

Buco tvoj
    29. Svibanj 2015. 19:40

Pikica jesi ti otvorena? Imas trudove?

renchiii
    29. Svibanj 2015. 21:45

Joj Hermaaaan   Ja sam se zaljubila u njega! 

Ha pikica, kaj ti, imas kaj? Da znamo koeficijente odrediti hahaha!

Poblesavile smo tu skroz!

Probada me cijeli dan, stiscu trudovi svako malo, ledja bole... e sad, bumo vidli kaj ce nocas bit... muz mi ide spavat uskoro, nisam mu nis govorila jer se dize u 5 pa nek se naspava u slucaju da nije nista. Bum ga budila ak krene...

Bublica123
    29. Svibanj 2015. 21:52

Paaaa kod mene ce biti mali koeficijenti otvorena za vrsak prsta, kako bi rekao nas dragi dr.herman...ima nekih laznjaka, nocas bolila malo leđa i kao menga grcevi al jucer i danas nekako osjecam pritisak na guzu, kao da bi isla u wc al ne moram...ako to sta znaci uopce

renchiii
    29. Svibanj 2015. 22:02

O pa nisi ti bas tako bezazlena... 
    Kad sam mami rekla prije nekih mjesec dva da imam pritisak na debelo crijevo rekla je da joj se to bas ne sviđa tak da... 

Bublica123
    29. Svibanj 2015. 22:18

Joj joj kad se nađemo mi sve u petrovoj...bilo bi skroz fora...jedva ceeeekaaaaam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI