Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    27. Svibanj 2015. 23:56

Cure di su vaama smjestene posteljice?

Meni je naprijed i uopce oko pupka zbog tog nemrem bebu osjetiti.

renchiii
    27. Svibanj 2015. 23:59

Straga... Onda nije ni cudno kaj ju nekad slabije osjetš 

Mary36
    28. Svibanj 2015. 00:22

Meni je sprijeda, a dosta je osjetim. Al moja zna biti zaista jako živa...nekad mi cijeli trbuh skače. Sad više nema toliko mjesta pa je ipak malo 'mirnija'.

Bublica123
    28. Svibanj 2015. 15:29

Mary

Meni je sprijeda, a dosta je osjetim. Al moja zna biti zaista jako živa…nekad mi cijeli trbuh skače. Sad više nema toliko mjesta pa je ipak malo 'mirnija'.

Meni je posteljica cijelo vrijeme bila sprijeda i na zadnjem uzv u 29tt se preselila straga i on mali se namontirao glavicom prema dolje...nadam se da je tako i ostao...iduci uzv nam je 05.06..

Buco tvoj
    28. Svibanj 2015. 01:12

Moja ili je jako dugacka ili se tak nekak smjestila jer glavicu osjetim dole nisko kak lupa s njom,a sjediti nemogu jer mi trbuh dode ajmo rec do cica i smeta mi kad sjedim il kad se trebam sagnuti.

Zalim se muzu, a on sam vice jos koji dan bus izdrzala ne kukaj ....

Mary36
    28. Svibanj 2015. 10:15

Da, da, lako je njemu reći...mene ubila žgaravica, a i voda mi se nakuplja u rukama pa me sve boli...Evo mi punih 36 tjedana! Još tjedan dana!

Buco tvoj
    28. Svibanj 2015. 11:07

Konacno i tih 36 punih doslo. 

Joj mene danas piskenje muci. Ak nisam do sad vila 30 puta na wc,uzas jedan. A kad mala lupi po cerviksu sve zvijezde vidim,jer valjda malo i sav pomakne. Uzas.

Muce me vaginalete kaj mi je dr dao jer se ne zele otopiti. Cijela mi je ispala van a duboko sam ju stavila 

renchiii
    28. Svibanj 2015. 12:23

Cestitam cure!! 36 punih!     

Buco još tjedan dana smiješ kukati i onda ima da nam pjevaš do kraja! i mužu! hahaha  

Znate kaj vas dvije, odnosno četiri  Ja sve više prelazim u vas portire i to mi se ne sviđa 
    Probudila sam se u pol 11!!!! A ne sviđa mi se jer sam preko dana sa psihom na ti, a navečer kad mm ode spavati mene uhvati neki strah i panika da ću bit sama kad krene.   Uglavnom prek dana se uopće ne bojim poroda, a navečer užasno.

E da, i jučer mi je na kratko postao vid zamućen, onak bljeskovi sa strane, prepala sam se skroz da ću vid izgubit, ali smirilo se kroz pola sata. Već mi je pala na pamet preeklampsija, šećer ajajaj...

Mary36
    28. Svibanj 2015. 12:23

Meni je isto tak kad lupi po cerviksu...Sječam se da sam ja neke vaginalete prvo namočila u vodu da se bolje rastope...al to je bila baš neka određena vrsta, možda su i tvoje takve? To je baš pisalo u uputstvima da se napravi.
    Ma najviše me sad muči da jedva hodam, stvarno sam ko zadnja babetina. Mislim da mi je bolje da se skroz ne uljenjujem neg da ipak malo šećem...

renchiii
    28. Svibanj 2015. 12:25

I ja jedva hodam, ko patka sam 

Mary36
    28. Svibanj 2015. 12:32

Renchiii možda ti je od pada tlaka tako došlo. Ja sam u pubertetu imala neki čudan poremečaj da mi je povremeno znao nestati vid, al bi se uvijek vratio kroz desetak minuta. Uglavnom, opet mi se to ponovilo u trudnoći prije neka dva mjeseca dok sam hodala vani a baš je bilo neko sparno vrijeme. Od tad sam ipak odlučila popit kavu ak baš osjećam nizak tlak jer sam se baš prepala. Na mjerenju mi tlak bude oko 90 sa 50, 60...grozno.
    Ja sam totalni portir, opet sam zaspala oko pet u jutro. Prije nema šanse...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI