Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    29. Svibanj 2015. 12:17

Ajme meni kad pocnu stizati nase ljetne bebicebas me zanima koja ce probiti led...sad kad mi mary koje vjecito brojimo da cemo ranije prenesemo...hahahahaha

Buco tvoj
    29. Svibanj 2015. 12:41

Mary Golužu. Frajer me poslao neurologu,a to uopce nije za njega nego za neurokirurga. Pa sam isla tamo i covkek je reko da nabavim uputnicu i da ce me primiti u ponedjeljak,a meni pao mrak na oci jer jedva sam se danas dovukla do njega. Mama otisla pa uputnicu i sva sreca uspjela doktoru objasniti sve i uzeo je papire pogledao i reko da mogu na prirodni porod,ali ako tjekom trudova osjetim jaku glavobolju da moram rec doktoru pa da cu na hitni carski. Ali izmucili me odi sim pa tam. Ali onda me mama vratila doma i sama to rijesila,ali poludila sam. Bas sam se iznervirala.

Mary36
    29. Svibanj 2015. 12:48

Ma joj pikice ja sumnjam nekako...iako meni unatoč trudovima nije još ispao taj sluzni čep. 
    A joj buco tvoj, bitno da si ipak to rješila...sad možeš odahnuti. A ti baš imaš sreće s Golužom.Mogu misliti kak si se uzrujala, sad u ležeći položaj i duboko diši...

Buco tvoj
    29. Svibanj 2015. 13:14

E jedva sam dosla do stana. Srusila se obucena u krevet i nakon pola sata se tek presvukla. Jos sam se prepala jer mi vaginaleta curi,a ja zaboravila na to. I vec sam mislila da je vodenjak ... 

Beba ujutro skroz mirna,luda luda. Danas me bas krenulo. 

Zato ponedjeljkom izbjegavaj trudnicku i cetvrtak uzv. Tad je Goluza 

Mary36
    29. Svibanj 2015. 13:28

Normalno je da se bebica smiri od aktivnosti, malo se drmusala i to je uspava. Moja isto tak, jedini kad idemo na pregled koji je s njom povezan kao da zna...te dane stvarno posebno skače ko da se veseli sa mnom. To je tak slatko!
    Ja budem išla u utorak, ne znam ko bude mi od dr....ponedjeljke izbjegavam

Bublica123
    29. Svibanj 2015. 19:08

Utorkom do 13h je herman a popodne starcevic...dobri su obojica...starcevic malo grublji al ok...ja sam ti uvijek utorkom ...bilo bi ok da dodjes oko pola 8 i onda ako ih nema pumo preko veze gotova si do 11h

Buco tvoj
    29. Svibanj 2015. 13:44

Hahaha... Sad zbog mene svi izbjegavate ponedjeljak ...

Bas se koma osjecam cijeli dan, jos sam nocas tak ruzno sanjala. Fuj fuj fuj.... 

Ja sam valjda jedina koja ima razlicite dane uzv i pregled. Svi idu isti dan. A mene sece dva dana. Valjda da se cim vise otvorim i lakse rodim   ili da me moze optuziti za nemirovanje 

renchiii
    29. Svibanj 2015. 14:36

Jao Bucooo, pa stvarno za popiiiii....
    I znači to je to, možeš na prirodni, neće te više niš pregledavat?

Ja isto imam kontrakcije već dva dana ful jake tak da samo čekam... 

Buco hvala na savjetu za limun i vodu, prošla prehlada brzo!

Buco tvoj
    29. Svibanj 2015. 14:56

Ma nece,samo ce reagirat ak cu na porodu imat jake glavobolje. 

Nema na cemu,bitno da si ti ozdravila .

Mene samo prepone malo bole i kaj sam tolko slaba da neznam,jedva sam izdrzala ovo danas. Koma. A na wc idem svakih sekundu i pol. Malena divljala 3 sata i sad se umirila. Mozda uspijemo i odspavati.

Bas me zanima koja od nas ce prva i jel ce se bar dvije pogoditi skupa u rodilistu,bar jedan dan 

Ja nemam kontrakcije,alki mozda zato kaj sam jos uvijek na cordipinu koji sprijecava trudove kao. A svi su mi rekli da ne vrijedi to nista,mozda kod mene fakat pali .

renchiii
    29. Svibanj 2015. 16:46

Moguće da pali, jer sigurno bi ih imala već, bar slabe...

Joj ja ko da ću rodit danas! 

Mary36
    29. Svibanj 2015. 17:04

Renchiii meni je tak isto...po noći sam već budila muža da je to to...ja stvarno više ne znam kak budem skužila da trebam u bolnicu...još budem se porodila tu na kauču s mačkom! Ja se jedino tješim da još nije vrijeme, pa da nije to to, al tebi bi već stvarno moglo bit!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI