Pikice ti si slično kap i ja! Imamo iste šanse, ha,ha. Isto sam otvorena za vršak prsta bila na zadnjem pregledu...al to niš ne mora značit možemo se otvorit za čas a možemo još i prenjeti! Znači svima vam se sviđa Herman, baš me sad zanima kakav je
.Čitala sam negdje neki članak da se žene zaljubljuju u dr koji ih porađa jer imaju navalu hormona zaljubljenosti koja je namjenjena zbližavanju s bebom! Tak da bude nam se Buco tvoj na kraju još zaljubila u Golužu!

Ahahahaha... daj zamisli!
Ha Buco, kaj kazes?
Ali Herman je meni bas zgodan, pricali smo na uzv-u kak je trenirao vaterpolo pa rukomet, uh, a meni hormoni proradili jer su mi to najzgodniji muskarci... a bome i nakon 6-7 mj bez sexa hormoni su na vrhuncu! Haha
Ajme ak im ovo zene citaju!

Ak čitaju Herman više ne bude jadan smio na posao! A sad me tak zanima...kak ste ih vi već sve upoznale, a ja još pošteno ni prismrdila TA....Ma sigurno oni imaju svoje neke obožavateljice koje ih opsjedaju

Hahahahahahhaha..... Ja i Goluza .
Kad krene ak vidim da je on ja bum stisla noge i rekla Sara ne sad cekamo drugu smjenu.
Ja uopce neznam kak taj Herman izgleda. Mozda sam ga i vidjela pa da nisam znala da je to on :-P.
Slikajte mi ga iduci put da znam kak izgleda.
Mojoj frendici je Goluza zgodan i rekla mi je neki dan da ona tak voli vidjet Goluzinu glavu medu svojim nogama. Ja sam umrla od smijeha.
Ja sam sanjala da mi je puko vodenjak,ali nije curio kak curi neg da sam imala fontanicu kroz pupak.
Mislim da bi poludili da dodemo sve 4 u isto vrijeme.
Vodile bi statistiku koja kaj ima ,koja nema, pa da vidimo koja ce prva
Renchiii ja ti ocito poznam sve ove malo caknute u glavu Vecek,Goluza,i tak...
Ha ha ha ha nek ona voli vidjeti njegovu glavu među nogama
Starcevic je star ali sarmantan...onako george clooney style...cula sam da je ozenio dosta mlađu medicinsku sestru...sigurno onda i vrijedi nekaj
Ako ste zainteresìrane , on vam je u uto.na uzv u sobi 6...hahahahaha
Dobra je ta petrova...sve kak sam bjezala od nje ko vrag od tamjana, nekak ju sve vise volim posjetiti

Ja svako put dodjem namontirana u TA ...frizura, sminka, slapice si ponesem, haljinica...malo si pospikamo malo pogleda stanje i ja ko leptiric doma...hahahahaha

Meni je Starcevic bivsi susjed,samo nezz jel se on mene jos sjeca,posto sam davno otisla od tamo,ali znam nekad svratiti i pozz se ali brijem da me vidi u trudnickoj da me nebi prepoznao.
Nezz jesi bila kod Goluze na pregledu,ali kad god dodem frajer mi veli dobar dan,dobro dosli,izvolite sjesti (na onaj njiuhov stol) i onda nakon toga meni najzesca recenica raskomotite se. Ko da sam mu dosla na kavu. Pa mislim i nije mi bas tak ugodno da bi se raskomotila.
Ja sam valjda mamac za ove cudne ljude. Ali mene pati taj Herman. Da ja njega nisam vidjela a lezala sam jos u Petrovoj. Morat ce mi Renchiii i Mary njega slikati. Kak god. Kad on glavu medu noge da vidi stanje one nek slikaju.
Kak ste mi danas curke? Ima kakvih promjena?
Hahaha, on se sagne, a mi doktore može smješak?? hahahah...
Ja sam bila samo jednom kod njega na uzv-u, mijenjao je Golužu u 6-ici, četvrtak je bio, a ja sam došla obavit pretrage za serklažu. I cijelo vrijeme sam mislila da je to Goluža jer je na vratima pisalo da je on četvrtkom, pa mi je onda neka curka rekla da je to Herman.
A ne bi se bunila ni na Starčevića, ja volim taj Clooney stil.
Inače sam baš uvijek srijedom kod Blajića i Večeka. A oni mi nisu baš napeti. Blajić mi je baš drag, a Veček mi nit smrdi nit miriši.
Jao ova moja Lillypie trakica sve kraća!!!!!!!!
Ja sam danas ok, opet mi se malo podignuo trbuh pa je lakše...

Bas mi se svidja ova nasa grupa....bas se iz srca nasmijem...kad se porodimo morat cemo nastaviti kokosarit na nekoj novoj temi...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji