Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renchiii
    28. Svibanj 2015. 13:05

Moguće jer sam isto niskotlakaš, cijelu trudnoću imam 100/60, 90/50. Al ja popijem kavu svako jutro jer inače mogu biti u krevetu cijeli dan...

Buco tvoj
    28. Svibanj 2015. 14:40

Mary ja ti sve vaginalete topim u vodi jer imam fobiju od njih,a dobila sam plymicol i otopi se to namoceno,ali unutra ostane vaginaleta manja ali ispadne kad idem ujutro na wc,znaci nakon 12 sati ona se ne otopi jer ocito joj je presuho. Neznam kaj da kazem drugo. 

Renchiii meni ti se od tlaka neki dan u kupaoni tak zavrtilo da sam se sjela na kadu i mislila sam da necu moc doc do sobe. Uzas. 

Mene non stop neki vrag pere,nocas sam zaspala u pristojno vrijeme i poremetila si ritam i probudila ae u 3 ujutro i nisam mogla zaspati do 11. Uzas. Osjecam se ko da me vlak pregazio. 

Mala me tukla po preponi koda hoce kroz nju van. Jos uvijek me boli.

Ma kukam ja jos do sutra,pa kad bum imala svoj papiric u rukama mogu cekat. 
    Samo se nadam da ce imat obzira na rebru da me prime u pristojno vrijeme a da nebudem cekala do 2 popodne. Ja bum rekla da mogu svaki cas roditi i nek me cim prije prime. 

Ali ipak Renchiii mormam do srijede izdrzat ipak me Vecek ceka na uzv kolko mi se cini. Jel je?

Mary36
    28. Svibanj 2015. 17:08

Kaj je to moguće da se posteljica premjesti? Meni je isto na jednom pregledu rekla da je straga, al mislim da je to bila greška...možda im je u početku teže odrediti dok maternica nije tak razvučena pa je ima posvuda?

renchiii
    28. Svibanj 2015. 18:37

Da da Buco, Veček te željno iščekuje 
    O bože pa kaj su oni normalni, kak može svaki put drukčije posteljica stajati???

Pikica jel i ti ideš na Petrovu na kontrole? Jel ti ostaje 16.6. termin? Idemo zajedno roditi? 

Ja imam 3.6. uzv i pregled i jedva čekam, nešto su mi škrti s tim uzv-ima, samo bi čačkali svaka 2-3 tjedan, a bebicu nitko ne gleda... svakih 5 tjedana me na uzv naruči...

Buco tvoj
    28. Svibanj 2015. 18:39

Renchiii i ja sam 3.6 na uzv. U kolko si narucena?

renchiii
    28. Svibanj 2015. 18:50

ma daj??? Pa šta nisi rekla 5.6.? u 11! Jeeeej družit ćemo seeeeee!!!

Buco tvoj
    28. Svibanj 2015. 19:00

U 10 sam narucena . trebala sam 4.6 ali tad je praznik,pa onda nemogu tad. 

E kak je kod njega? Jel dode na vrijeme i jel te primi oko vremena kad si narucena? I oko kolko ti dodes ako si u 11 narucena?

renchiii
    28. Svibanj 2015. 19:07

Ma kakvi, taj termin nis ne znaci. Ja sam prošli put bila u 10 narucena, došla sam 20 do 10 i u onom redu za prijem sam stajala do pol 11. Na red sam došla u pol 1, u međuvremenu su i na pauzu išli.

Tak da ovaj put ću doći oko 10 da me do 11 upišu pa možda dođem na red na vrijeme.

Jednom sam bila u 9.20 naručena, doktor je došao u 10 tek, a primio me oko 11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI