Ej ekipica...i mi uzivamo u gici maloj...u pet.smo se cijepili...nikakve nuspojave, hvala bogu...ma buco vasa je curka zmaj i nikakva esherihija vama ne moze nista...bas mi je drago mary sto je napokon proslo krizno razdoblje...pavel salje puse svojim princezama :*

Hej curke. :-). Evo mi se oporavili konacno. Nemamo vise e coli ali imamo dva zuba. Grickamo se i vec zvjezde gledam svaki put kad se dojimo. Za sada je sve ok. Nadamo se da ce tako i ostati. Kako str nam vi?ima zubica na vidiku? Pusamo vas puno :-*
Super Buco da je sad sve ok! Ooooo, već su i zubići izbili, pa malena je zbilja napredna! Moja još nema ni traga od zubića, ali naveliko slini već neko vrijeme pa smo u išćekivanju. Inače je sve ok, super napredujemo i odradili smo zadnje cjepljenje super, skoro bez suzica. Ja sam se uspjela skulirati da će sve biti ok pa je i ona bila mirna za razliku od zadnjeg puta!

Mary di vi idete kod pedijatra?
Ja sam produzila prvo cijepljenje tako da nam se i drugo pomice. Budemo vidjeli sta ce pedijatrica rec. Konacno smo i mi napustili ovu nasu kozu i idemo kod nove. ;-)
Mi smo u Dz Retkovec, dr Gulić nam je pedijatrica. Nju sam odabrala jer sam tu na forumu pronašla preporuku za nju. Ali...ona je bila samo na prvom pregledu, a od tada je na bolovanju i izgleda da se neće vratiti tako skoro. Od tada smo još tri puta bili na pregledu i svaki je put bila druga dr, tako da sam skroz popizdila. Dvije su bile stvarno užas, a ova zadnja sad na cjepljenju je bila super i nadam se da bi možda ona mogla tu ostati malo duže...Vi ste promjenili ped? Ja sam mislila jer me ta jedna koja nam je dala antibiotike bez pretraga stvarno uzrujala...a pričekat ću još razrješenje situacije da vidim koja će dr. na kraju tu ostati.

Mi smo ti na krugama kod dr. Cetinić. Ko i Renchii. I bas sam zadovoljna s doktoricom. Totalna suproznost od ove stare. Ali sam saznala da je ova stara ostala bez 100 pacijenata u mjesec dana. Uzas jedan.
Ej curke...jel jos netko osim mene čirne na nase staro cavrljanje

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji