Blajić je taj zadnji put bio lud jer je on ispraznio ambulantu i samo je čekao nas s uzv-a pa je zvao dole da se ubrzaju malo. Al zato smo kod njega bile gotove za 2 minute.
Ja ću ući dole i vikati Bucooooooo di siiiiii??? hahahaha

Hahhahaha... Moze . ja bum od 7 tam da ne cekam . hahhaah.... Salim se ,oko 9 budem dosla da rijesim to
. bas me zanima jel ce ovaj put vidjeti da moje dijete ipak ima kraljesnicu
Starcevic u petrovoj na uzv mi rekao da je posteljica straga...do tad svaki uzv pise da je posteljica sprijeda...nemam pojma cure moje

Mozda se samo zabunio. Jer tak je meni Vecek. I odmah otisla na drugi uzv kod druge dr i ona mi rekla da je sprijeda da nemoze posteljica setati . da moze na pocetku kad maternica raste da se ne podigne pa da bude placenta previa ali ovako u kasnoj od 20 nadalje nemoze posteljica setat.
Ni meni nije baš jasno kak se tak često to zabune jer eto i meni se dogodilo...nadajmo se da nam bar spolove nisu fulali .

A gle 6'doktora je reklo meni cura. Pa valjda nisu svi coravi.
Joj cure jel vas muce snovi?
Ja cu izluditi sa snovima, sanjam strahote,da ce se bebi nesto dogoditi,uzas jedan....
Ma bitno je da ne pokriva usce vrata maternice a totalno navazno jel sprijeda ili straga....daj zamislite da su nam fulali spol...hahahahaha...nis, napravile bi buvljak i razmijenile stvari fino i to je to
Ja nemam problema sa snovima nego sa nesanicom...uzas...probudim se oko 5-6 i onda borba...ili me bole kukovi pa se ne mogu namjestit ili neke glupe misli skacu po glavi...grrrrr..bas sad kad bi se trebale dobro naspavati

Cure ja bum ga udavila, objesila na vrh petrove bolnice i gadala krumpirima. Ali stvarno .....
Buco tvoj zbog koga? Kaj je bilo? Mora da je muž ili doktor u pitanju.
Mene su ovu noć baš trudovi uhvatili, baš me boljelo u kralježnici i ko da ću mengu dobiti...onda sam se istuširala, legla opet u krevet i zaspala...prestalo je, sad samo tu i tamo osjetim Bh kontrakcije...nadam se da budemo još par dana izdržali. Kaj je najgore od svega muž mi ide na put za vikend zbog posla i bit ću sama do nedjelje doma. Nadam se da bude bar do drugog tjedna pričekala...
Pikice ja sam već kronično neispavana, oči su mi ko da sam sova...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji