Blajic ti je na prvoj slici kad ugooglas u odijelu i s leptir masnom u mladim danima i na slici do ima naocale i sa jos trojicom je uz neki uređaj i na satu je 5 do 12 hahaha! Bas prigodno!

Pikice jel tebi počeo ispadati sluzni čep? Ja danas imam baš jak iscjedak, ali ne izgleda mi to ni zeleno ni sluzavo još...
Pikice jel tebi počeo ispadati sluzni čep? Ja danas imam baš jak iscjedak, ali ne izgleda mi to ni zeleno ni sluzavo još…
Nije mi poceo ispadati sluzni...i meni je iscjedak pojacan ali proziran ili mlijecni...nista sta bi licilo na sluzni cep

Curke jel se vama zna dogoditi da osjecate kao da vas beba grebe dole po stidnoj kosti? Ja tak imam osjecaj ko da ce vodenjak puknuti kad to radi.
Renchiiii idem guglat. Si nasla jos koga?
Ja nemam osječj da grebe nego kao da se gura prema dolje glavicom i od tog me peče cerviks...

Da, meni je isto tako. Valjda on ispadne baš kad se otvoriš, a mi samo uložive.

meni je pregled 09.06.i nadam se da cu biti bar malo otvorena ...od iduceg tj.kad uđemo u 38tt opako pocinjemo sa sexualnim zivotom jer navodno je sperma dobar otvarac
tako da ce i muzic napokon doci na svoje

A da li se smije sexati ako si uloživa? Ja sam isto tako namjeravala, al me malo strah sad...a i tak me bole prepone, ne znam ni kak bum noge raširila

Hahaha...ma smije...uloziva sam cijelu trudnocu pa mi nikad nitko nije rekao da imam razloga za brigu...moj sirocek samo mora lezati jer nam nijedna druga poza ne odgovara...hahahaha... sta se tice sirenja nogu, dobro ce nam doci da se malo razgibamo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji