Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    30. Svibanj 2015. 12:40

Ja imam uzv u petak...jel zna netko ko je petkom ujutro i sestici?

Buco tvoj
    30. Svibanj 2015. 12:54

Joj neznam ti stvarno. 

Renchiii ja ocekujem sliku. Kaj mislis da mi on bude na porodu a da ja neznam da je to on. Pa to bi bila katastrofa. 

Joj ja sam se sad nekaj jako uzrzjala zbog nekih nebitnih ljudi i sad me beba tak lupa da je to strasno. Popila sam odmah normabel da ne dobijem trudove .

Da morale budemo neki kokosinjac smisliti di cemonse nastaviti druzitims drugim mukama. 

Renchiii ti budes jos i prenesla.  Znam ja cekas ti nas tri pa da budemo skupa u radaoni. 

Ja sam Veceka dobro zapamtila sa osdjela kad mi je reko da mi dijete nema kraljesnicu, od onda mi je u sjecanju. 
    Mislim da kad rodim da cu uzet malu i da bum ga trazila po bolnici da popipa da moje dijete to ima 

Meni spavat nedaju. U 7 ujutro su vikali krumpiraaaaaaaaaaaa i skupljamo staro zeljezo i tako do 9.

Bublica123
    30. Svibanj 2015. 13:02

Bas nas znaju isprepadat bez utemeljenih razloga...uzas...ko da si nismo dovoljne mi same sta se cimamo na svaku glupost...umjesto da nas ohrabruju oni pizde gluposti...buco moj pomoci cemo ti u potrazi za veceko  kad rodis

Buco tvoj
    30. Svibanj 2015. 13:23

Hahahhaa... Moze. Ima da mu odrzim predavanje sta je kraljesnica,di se nalazi i kako izgleda .

Vecek je Vecek,sad u srijedu idem opet k njemu... Bas me zanima kaj sad nebude vidio. . on ko da je corav ja neznam. Kad mi je drugi put reko da dijete nema kraljesnicu ja sam otisla odmah privatno na uzv i zena lijepo sve vidjela i jos mi kraljeske prebrojala. Ali covjek ocito treba vecu dioptriju. 

renchiii
    30. Svibanj 2015. 13:32

Ma jadni oni s tim uzv-om u 6-ici. Očito se tamo niš ne vidi... Ne znam tko je petkom, ali možemo ti pogledat u srijedu Pikica, mislim da je čak ona ženska doktorica, ne mogu se sjetit imena, ali nisam ziher.

Mene kosilice ubijaju!! Ne kužim te ljude, subota ujutro i rrrrrrrrr rrrrr rrrrr od pol 8. Daj spavajte!

Herman je vjerojatno najmlađi tamo pa ćeš ga tak prepoznat. Visok, zgodan, crn i simpatičan..  Navodno mu je stari poznati ginić u Vinogradskoj.

Bublica123
    30. Svibanj 2015. 13:42

Da, stari herman jer bio faca u petrovoj...u mirovini je...a znate kako to ide kod nas...sinovi doktorcici uvijek idu ocevim stopama...daaa taj uzv u sestici je star vjerojatno ko i moja baka...zato muza nisam ni vodila, ko da moze kaj vidjet...a i cudim se kaj i meni nisu rekli da nekaj fali bebi...i ja mislim da je neka zenska...ma tak mi je svejedno...htjela ona mene naruciti u uto. ( starcevic-clooney )09.06.kad imam i pregled al sam ju molila da me stavi u neki drugi termin jer sam zadnji put kad sam imala isti dan i pregled i uzv kampirala u petrovoj punih 7 sati

Buco tvoj
    30. Svibanj 2015. 13:56

Zakaj ja uvijek dobim ruzne? 

To valjda muz nastela,da idem kod ruznih. Hahaha.... Hmmm mozda je meni Herman i bio jednom na hitnoj,ali nije se potpisao na nalazu da bi znala da je to on ...

Ja sam po tim potpisima znam, ali ak ce biti musko na porodu ja bum pitala kak se on zove da ja znam ko mi malo malo virka medu noge 

Trebala bi jedna ukrast raspored dezurstva na hitnoj pa onda da si znamo isplanirat kad cemo ic roditi. Taj dan trcimo,skacemo po stepenicama sve samo da krene. 

Buco tvoj
    30. Svibanj 2015. 13:57

E jel ima na guglu njegova slika? 

Bublica123
    30. Svibanj 2015. 14:08

Hahahahahahahahaha mislim da ima...uguglaj mislav herman....hahahahahahahahaha

Buco tvoj
    30. Svibanj 2015. 14:41

Uguglam ali mi ih puno razlicitih izbaci pa neznam kojeg gledam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI