Onaj prvi sa hdz-ovom trakicom hahahaha! Al nije mi tu zgodan uopce!
Ja samo cekam post od Klokanice da smo off topic i da se nađemo na kavi hahahaha!
Ova ideja s rasporedom uopce nije losa!

Kako ste se vi raspisale cure! Ja sam zaspala tek u jutro i pola dana prespavala! Da nemam mačku ne bi se do navečer probudila! Al baš se danas dobro osjećam, nema nekih kontrakcija ni bolova. Joj ovo o doktorima je presmiješno! Sad ja jedva čekam da ih sve upoznam!
A ništa, ako klokanica prigovori otvorit čemo novu temu Najzgodniji doktori u Petrovoj bolnici

Hahahah... Sad cu ja ic guglat da vidim koji je to
Mary ja sam se vec prepala da si isla roditi i ukrast nam njihov raspored.
A valjda nece,da ne dobe jecmenac
A sad znaaaaam..... Meni je on bio na hitnoj i kazem da neznam jel termin poroda tocan jer da ja u 9 mjesecu uopce mengu nisam imala i da je to moja dr po uzv procjenila. Na to ti jedna dr kaze da najbolje da pitam muza da on sigurno zna i odjednom uleti on i veli dobro da muz zna da je uopce njegovo. A ja mu velim na to a cujte nije ni to sigurno,a on se nasmije i veli a vidjet cemo kad se rodi jel ce licit na muza ili na postara.
Ja sam već uguglala i baš sam si mislila da je taj s trakicom od hdz-a
Ma meni je najbolje da prespavam vikend da slučajno ne bi rodila dok mi muža nema...sutra se vraća tak da moram još malo stisnuti

A gle, bar si kod muškog. mene cijelu trudnoću žene samo pregledavaju! Al moram reći da mi je to ipak bilo nekako drago Baš su mi sve dr bile ok i dosta pažljive, za sad sam dobro prošla. Jednom sam bila kod muškog privatnika koji mi je tak napravio papu da sam tri dana jedva hodala...

Hahaha, da smjesan je, meni je bio nakon cijelonocnog dezurstva i isto je valjao fore, bas me nasmijavao...
Idem ih sad googlat sve po redu da ih upoznam!

Hahahahahaha.... Renchiii javi kog si nasla da ih idem i ja guglat. Ja nikak Blajica i Starcevica nemrem nac, a on nam susjed bio a mama se nemre sjetiti kak izgleda,a i ja ga nisam vidla vec 5 godina i nemrem se sjetiti nikak.
Ja kad vidim njihovu saku ko od medvjeda odmah me znoj oblije da bu gural ruku nekam
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji