Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renchiii
    30. Svibanj 2015. 15:03

Onaj prvi sa hdz-ovom trakicom hahahaha! Al nije mi tu zgodan uopce! 

Ja samo cekam post od Klokanice da smo off topic i da se nađemo na kavi hahahaha!

Ova ideja s rasporedom uopce nije losa!

Mary36
    30. Svibanj 2015. 15:11

Kako ste se vi raspisale cure! Ja sam zaspala tek u jutro i pola dana prespavala! Da nemam mačku ne bi se do navečer probudila! Al baš se danas dobro osjećam, nema nekih kontrakcija ni bolova. Joj ovo o doktorima je presmiješno! Sad ja jedva čekam da ih sve upoznam!
    A ništa, ako klokanica prigovori otvorit čemo novu temu Najzgodniji doktori u Petrovoj bolnici

Buco tvoj
    30. Svibanj 2015. 15:39

Hahahah... Sad cu ja ic guglat da vidim koji je to 

Mary ja sam se vec prepala da si isla roditi i ukrast nam njihov raspored. 

A valjda nece,da ne dobe jecmenac 

Buco tvoj
    30. Svibanj 2015. 15:43

A sad znaaaaam..... Meni je on bio na hitnoj i kazem da neznam jel termin poroda tocan jer da ja u 9 mjesecu uopce mengu nisam imala i da je to moja dr po uzv procjenila. Na to ti jedna dr kaze da najbolje da pitam muza da on sigurno zna i odjednom uleti on i veli dobro da muz zna da je uopce njegovo. A ja mu velim na to a cujte nije ni to sigurno,a on se nasmije i veli a vidjet cemo kad se rodi jel ce licit na muza ili na postara. 

Mary36
    30. Svibanj 2015. 15:45

Ja sam već uguglala i baš sam si mislila da je taj s trakicom od hdz-a
    Ma meni je najbolje da prespavam vikend da slučajno ne bi rodila dok mi muža nema...sutra se vraća tak da moram još malo stisnuti

Mary36
    30. Svibanj 2015. 15:46

Ma daj, eto još je i duhovit

Buco tvoj
    30. Svibanj 2015. 16:00

Da zato sam ja zavrsila kod mrtvog puhala 

Mary36
    30. Svibanj 2015. 16:12

A gle, bar si kod muškog. mene cijelu trudnoću žene samo pregledavaju! Al moram reći da mi je to ipak bilo nekako drago Baš su mi sve dr bile ok i dosta pažljive, za sad sam dobro prošla. Jednom sam bila kod muškog privatnika koji mi je tak napravio papu da sam tri dana jedva hodala...

renchiii
    30. Svibanj 2015. 16:14

Hahaha, da smjesan je, meni je bio nakon cijelonocnog dezurstva i isto je valjao fore, bas me nasmijavao... 

Idem ih sad googlat sve po redu da ih upoznam!

Buco tvoj
    30. Svibanj 2015. 16:19

Hahahahahaha.... Renchiii javi kog si nasla da ih idem i ja guglat. Ja nikak Blajica i Starcevica nemrem nac, a on nam susjed bio a mama se nemre sjetiti kak izgleda,a i ja ga nisam vidla vec 5 godina i nemrem se sjetiti nikak. 

Ja kad vidim njihovu saku ko od medvjeda odmah me znoj oblije da bu gural ruku nekam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI