Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    27. Svibanj 2015. 20:48

A joj renchiii, nadam se da budeš bolje...
    Ma meni je užas voziti se i u autu već, tak me pritišće mjehur da jedva izdržim da se ne upišam...zato bi htjela stvarno izbjeći te tramvaje al kad mi muž toliko radi...
    Meni je bebačica sad baš jako aktivna nakon pregleda i onako upire glavicom u cerviks, a to boli i peče ko sam vrag  Prepone bole stravično, možda meni ne bude ni trebao taj čaj od lista maline...

Buco tvoj
    27. Svibanj 2015. 20:49

Renchiii neg kaj budes rodila na parkiralistu? Ak velis da te nece primiti u bolnicu 

Meni je mama rekla da minse trbuh spustio,iako ja vec tri tjedna muza pilim da gleda jel se spustio i svaki put dobim odgovor da trbuh nema stepenice da se spusti i da to ja umisljam 

Kaj jedina se ja otvaram bez icega?

Ak rodis u tramvaju bila bus glavna atrakcija, gledat cemo te u svim novinama 

Cure mene strah da ne rodim prije petka, bas me strh da nebum stigla obaviti pregled. Uzas jedan . 

Renchiii mlaka voda i unutra iscjedeni limun,i zdrava si za dva dana. Ja sam u 4 mjesecu trudnoce tak imala i dva dana samo to pila i za dva dana konda nista nije bilo.

Buco tvoj
    27. Svibanj 2015. 20:54

Mary meni je jucer dok sam lezala u cerviksu tak nekaj zapeklo da sam mislila da mi je konac puko. Ali krvi nije bilo. Tak da mislim da sam se nastavila otvarati ... 
    Ne trebaju nama nikakvi cajevi, samo se nadam da se necmo napatiti dok rodimo. Kad smo vec cijelu trudnocu zatocene ...

renchiii
    27. Svibanj 2015. 21:00

Ma daj? Ja pijem litre čaja s medom i limunom, sad ću i to počet...  Ja ću rodit od kašlja i puhanja nosa...
    Frendica mi je bolesna rađala pa nije smjela poljubiti bebu 7 dana, pričala mi je to sa suzama u očima  Ona je gripu baš imala.

Buco tvoj
    27. Svibanj 2015. 21:16

Meni je fakat pomoglo. Jos sam nekad znala i narancu unutra ubaciti,ali pola litre mlake vode i jedan limun unutra i pijuckas cijeli dan. Ja sam popila po 5 casa od pola litre. I bas mi je pomoglo. I drugi put cim sam osjetila da me lovi pocela to piti i sprijecila sam sve. A za nos sam skuhala vodu da zakipi i stavila malo soli unutra i inhalirala se i nestao mi onaj slajm i sve. 
    Ja sam se bojala bilo sta uzimati od ljekova i bas sam se iznenadila kak to pomaze.  Nadam se da ce ti pomoci 

Joj kak mene na momente probode u kicmi,bas zaboli kad se ona pomakne. Strasno nesto.

Mary36
    27. Svibanj 2015. 22:03

Joj nemojte me plašiti s tim tramvajem, to stvarno grozno zvuči...
    Da limun u vodi, inhaliranje (ja se čajevima inhaliram-skuhaš neki čaj tipa kamilicu ili mentu u velikoj posudi, pokriš se loncem preko glave i udišeš-za sinuse mrak), a super inače pomogne i čašica rakije al to sad ne možemo probavati . Obično pomogne kroz dva dana ak nije baš neka gripa...

Buco tvoj
    27. Svibanj 2015. 22:16

Joj nemoj spominjat rakiju. Moj muz sve zivo ljeci sa rakijom. Kaj god da kazes da te boli on vice rakija rakija. 

Mene tak nekaj presjeklo u trbuhu. Jel se vama to dogpdi?

Mary36
    27. Svibanj 2015. 22:20

Tak sam ja imala šefa koji je sve rakijom liječio, al je bome donosio finu domaću rakiju i meni je stvarno pomagala . A što češ, alkohol ubija bakterije... 
    Mene Buco tvoj stalno sad nekaj boli...više se niš ne čudim.

Buco tvoj
    27. Svibanj 2015. 22:32

Mene bas po sredini presjeklo,preko pupka. 

Ma joooj ludim vec. Navijam za petak i idem roditi. Tak sam si ja zacrtala. Ja bum malu nagovorila da ide van ,al ne prije petka ...

renchiii
    27. Svibanj 2015. 23:47

Mene stalno neš presjeca i probada, kao što već rekoh...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI