Ma mozda ti je stvarno tak i bolje. Ne mucis se toliko. Meni je ogromna muka i tlaka kad moram u Petrovu. Te se tu skidaj za pregled, pa tam odi piskiti na stapic, pa na trece mjesto odi na uzv... Bas me umara to. Ovak ti je sve na jednom mjestu, znas kad si narucena i gotovo. A ne u Petrovoj ja dodem u 7:15 i cekam do 8 da mi vide taj stapic i tlak i kilazu,pa onda cekaj do 9 kad dr pocne raditi. Pa prednost imaju trudnice koje su malo trudne i idu na aminocintezu, pa onda trudnice iz drugih gradova, tak da me primi tek oko 10. Eto sad u pon nije bila guzva pa sam vec u 9:20 bila gotova. Tak da ti je sreca kaj si mogla tak dugo biti kod svoje.
Sretno ti da sve bude ok .
A ja bum opet nocas portira glumila, i psi mi spavaju ko topovi i nece razgovarati samnom
Moja mačka je postala noćobdija sa mnom, uvijek je jadnu probudim kad upalim svijetlo A baš je smiješna jer inače spava ko kokoš, čim padne mrak zaspi
. Skužila sam da je svaku noć oko 2 h na prozoru posjeti neka crna mačka koja ima zvončić oko vrata i onda se prek prozora prepiru...
Nego, evo ja sam upravo došla s pregleda i sve je super! Trebam se naručiti u Ta za drugi tjedan, tj. tak mi je dr rekla da se baš trebam ić naručit pa me zanima da li je to istina? Ja sam mislila da se u Petrovu samo tako dođe, a nije da mi se sad ide do tamo bez veze sam da se naručin ak nije potrebno. Bebaćica procjenjena na 2960 grama i ja sam uloživa za vršak prsta. Tako da mogla bi i ja skoro! Dajem si još tjedan do dva

Super , Bebacice su nam znaci tu negdje .
Ja kad sam krenula nisam se morala uopce narucivati,samo sam dosla. Jos sam pitala sestru jer se treba naruciti prije i rekla je ne, a sad dali je to zato kaj sam ja lezala na odjelu ili ne,neznam. Za uzv znam da treba narudba. Mozda da nazoves prije i pitas,da ne ides bezveze. Jer samo ce ti datum dat,vrijeme ti nista ne vrijedi kad je sve to tak okvirno, i ovisi si o svemu drugom.
Mene ubi piskinje. Od jutra sam bila valjda 10 puta vec na wc,ali bas osjecam da je malena nisko, i da kak god se pomakne dobim sut u mjehur.
Ja kad sam bila uloziva,za tjedan dana sam se otvorila jedan prst do unutarnjeg usca.
Moj muz je prognozirao da cu ja sljedeci tjedan roditi i on je tak siguran u to da bi se i kladio.
Ja mislim da ću roditi 10.06. To sam si nekako odredila, a i zgodan mi je datum! Meni je inače termin po mengi moj rođendan 25.06., a muž mi je rođen 25.12.! Tak da bi bilo zgodno kad bi i ona pričekala taj datum, al sumnjam nekako...pošto sam ja sitne građe mislim da će to ipak prije krenuti u skladu s tim!

Moj muz je 6.7 i njemu je bila zelja da prenesem pa da se rodi na njegov rodendan. Ali posto znas da je to trenutno nemoguce s obzirom na stanje. Al muzu mi je 13.6 imendan pa mozda bi bilo lijepo da se tada rodi .
Ja se osjecam ko slon. Bas mi je nekak sve tesko.
Ja termin po mengi nemam, nego po dva uzv samo. Tako da ti je kod mene sve moguce.
Mada moj muz vjeruje da ce to biti iduci tjedan i primio se toga ko pijan plota.
E da zvao mene sad svekar i pita kak sam i tak i ja mu velim da najvjerojatnije budem rodila iduci ili onaj iza tjedan. I on poceo zamuckivat i brzo mi poklopio. Prepao se ko da on mora roditi. Umrla sam od smijeha.
Jeste se raspisale!
Buco ne brini za te kapljice i mrljice, i meni je tak već neko vrijeme. Ja imam osjećaj da ću ja ubrzo, sve me nešto boli, i u rodnici, i u preponama, trbuh mi je postao užasno težak, stalno sam umorna što inače nisam bila, u zdjelici me stalno stišće, škaklja... samo čekam da krene!
Sestrična mi je rodila noćas u Petrovoj i isto je pohvalila sve, kaže da su babice super i da joj porod nije uopće tak strašan bio, a inače je mimozica...
Mene vam sad nekak više nije strah niti me panika hvata i baš sam u onom iščekivanju
Mary ja sam u petrovu samo došla pa su me špotali na prijemu da zašto nisam barem nazvala i najavila se i da tak može doć 100 žena i ko bi to onda pregledao taj dan. Tak da zvrcni i gađaj srijedu! Da se družimo... Ja idem sljedeću srijedu.
Mislim da to uloživa, otvorena 1 prst i nije neka razlika jer je meni Blajić rekao da sam otvorena prst i onda me Đelmiš pregledao i rekao uloživa za prst. I tak stoji od 27. tt i nije mrdnulo, a ne pijem nikakve lijekove, jedino sam mirovala, ali prestala sam prije zadnjeg pregleda i opet je bio isti nalaz...

Da da vi da se druzite a mene ko sljivi ...
Ma joj luda sam vec. Rekla sam da cekam petak pregled kod neurologa i srijedu uzv kod veceka i onda krecem na stepenice i sve ostale stvari koje idu uz to. Hodanje,skakanje,...l idem roditi.
Onda cak budem i bila 37 tjedan i nebude bila nedonosce.
Malena nocas i jutros imala tulum i sad je mirna ko bubica, valjda i ona hoce biti portir.
A meni baš paše utorak jer je to jedini dan kad mi muž ima slobodno pa me može voziti...tramvajem mi je dosta tlaka iako već tak izgledam da mi se svi odmah dižu . Nazvat ću sutra u jutro jer sam danas zaspala nakon pregleda pa nisam ni zvala...Buco tvoj kad si ti kod Goluže i sad nakon tvoje reklamacije budemo sve izbjegavale ponedjeljak
. Jel znate tko je utorkom? Ja se mislim malo primirit još ovaj tjedan jer me ionako toliko bole prepone da niš nemrem...a i čini mi se da me neka prehlada hvata pa se sad natačem s čajem. Meni se baš čini da se ja pomalo otvaram jer po noći znam imati tak bolne kontrakcije da me probude...a valjda ću bar još tjedan izdržati. Renchiii jesi ti bolje što se tiče viroze?

Ja sam ti ponedjeljkom kod njega u ambulanti i četvrtkom ti je on na uzv.
Ja sam odlucila mirovat do srijede da obavim uzv. Ali najbitnije mi je da rijesim ovaj petak kaj imam. A onda stvarno kaj bude bude.
Ja i dalje nemam kontrakcije i bas sam mami rekla da ak mi ne krenu kad mi maknu sav (a mislim kad mi ga maknu da bum odmah pravac radaona) da bum morala na drip. Jel ja sam fakat imala samo dvije i to bezbolne i to je to.
Kak smo mi zahtjevne,prvo da izdrzimo do 30 tjedna,pa onda do 34, sad kad smo dosli do 36 sad bi ipak jos jedan tjedan .
Kad smo nezahvalne!
Ja isto imam osjećaj da se otvaram jer isto imam po noci te bolne kontrakcije, a i po danu i traju sve duze i duze, nekad se ne mogu ustat kolko me stisnu. I imam i taj sluzavi iscjedak i sve to tak da msilim da sam stvarno pri kraju i bas me zanima sta ce mi reci u srijedu.
Ja sam na drugom katu i dnevno bar 3 puta siđem i popnem se, ali recimo ne mogu si zamislit da stojim u tramvaju jer mislim da bih odmah rodila kad me zatreslo
Joj mary nisam ti puno bolje, mama je popizdila danas kad je došla i kad me vidila šmrkavu i natečenu od prehlade. Valjda bude ubrzo proslo jer me neće primit u bolnicu ovakvu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji