Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    26. Svibanj 2015. 19:27

Moja torba je gotova Još samo voda, a to mislim staviti kad ću kretat u bolnicu. I za bebicu sam spremila robicu za izlaz iz bolnice, samo da mi muž to nađe jer je sav zbunjen kad je pod stresom!

Buco tvoj
    26. Svibanj 2015. 19:38

Moj si je to sve stavio u autosjedalicu i sad tontak ceka. Ima dva kompleta, jedan ak bu ovak hladno,i drugi ak bu vruce ko onih dana. Mislim da bi bilo krajnje vrijeme da si ja spremim torbu. Jer fakat bu me ulovilo na prepad i onda pola toga nebudem uzela sa sobom .

renchiii
    26. Svibanj 2015. 19:55

Moja je tip top osim vode isto, a i robicu i AS smo pripremili. Još mamina roba za povratak, pelene, higijena pupka i nosa i to je to... al za to čekamo patronažnu. 

Buco tvoj
    26. Svibanj 2015. 21:33

Meni ce mama sloziti robu za povratak jer sta cu obuc ovisi kolko cu krvariti i kak cu roditi .

Mi jos moramo bivacin i tak to iz ljekarne kupiti da imam doma,jer meni ak nekaj sfali morala bum sama ici jer mama i muz rade.Tak da se moram opremiti ko da je smak svijeta 

Buco tvoj
    27. Svibanj 2015. 00:25

Moram vam se pojadati. Ja cu izluditins tim kapljicama/ mrljicama na gacicama. Luda sam vec. 5 puta se dignem iz kreveta na wc i nista sve ok, sesti put se dignem i evo mokre flekice,pa je dva puta ima,pa je pet puta nema. Luda sam vec. Ne vjerujem da je plodna voda jer ona bi kvragu stalno curkala,a nebi se ovak igrala s mojim zivcima.... 
    Vjerojatno je onaj vodeni iscjedak, ali sam paranoicna jer kak sam otvorena do ovoja i glavice da nije ovaj piknul vodenjak, al valjda bi onda to teklo a ne ovak meni zivce pilo. 

Sad kad sam podjelila s vama to mi je lakse.

Kaj vi mislite? 
    Ne zelim trcat na hitnu kad sam tak jako otvorena, jos bum kod njih nekaj zaradila.

Mary36
    27. Svibanj 2015. 00:43

Meni zadnja dva tjedna gaćice znaju biti jako mokre, a mislim da još ni nisam otvorena. Normalno je imati jak iscjedak u kasnoj trudnoći, meni ga je zapravo bilo jako puno kroz cijelu trudnoću tak da sam mislila i da imam gljivice al mi je dr rekla da je to normalan trudnički iscjedak. Ono zna mi kad se nakon mirovanja ustanem pola gaćica biti mokro...Mislim da se ne moraš brinuti. Osim toga plodna voda se obnavlja i da ti tak jako malo curka bi ti se obnovila. Nemoj baš toliko paničariti!

Mary36
    27. Svibanj 2015. 00:46

E a meni je sad prije jedno dva sata dok sam se ustajala nešto tako glasno puklo u preponama i sad opet jedva stojim na lijevoj nozi...ma užas. A sutra imam u jutro pregled i tam će me muž vozit al on onda ide na posao tak da bum sama morala doma...ne želim ni razmišljat o tome. Možda bude bolje do jutra...

Mary36
    27. Svibanj 2015. 00:47

E i da, kad se to začulo da je puklo pita me muž da dal mi je to vodenjak pukao  Ja odmah popipala ispod dal je suho 

Buco tvoj
    27. Svibanj 2015. 00:59

Ides u Petrovu sutra? 

Sretno na pregledu , javi nam kaj su ti rekli.

Ja ujutro kad se probudim ni ne pomaknem se prvo ruke zguram ispod sebe i pipam jel mokro. Reko mi je muz da sam gora neg muskarci kad se pocnu pipat za medunozje. Ja sve isprepipam .

E da mislim da i meni to iscuri tek kad se dignem,znaci normalno je . A nekad me i beba udari u mjehur pa ono jedvice izdrzavam da se ne popiskim u krevet 

Da ti nije malena sjela na zivac?

Mary36
    27. Svibanj 2015. 01:10

A moguće da mi je na nekom živcu, baš me boli...sutra još idem zadnji put kod svoje dr, pa će mi dat uputnicu za Petrovu. Ma meni ona sa svim kasni, al možda to i nije tak loše. Baš sam joj rekla zadnji put da ću roditi prije nego stignem na pregled u tu Petrovu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI