Drage moje.. imam pitanje.
Nakon kolko od pobacaja padne beta? Meni je proslo skoro 4 tjedna od spontanog danas sam isla izvaditi kontrolnu betu koja iznosi 64.42… na zadnjoj kontroli je bilo vise manje sve u redu.
Otprilike koliko treba da beta dode na ispod 5?
Hvala na odgovorima! 😊😊
Meni je trebalo skoro 5tjedana da bude negativna, al bioa je blizanacka trudnoca pa ne znam jel to igralo ulogu u sporosti padanja
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Nakon kolko od pobacaja padne beta? Meni je proslo skoro 4 tjedna od spontanog danas sam isla izvaditi kontrolnu betu koja iznosi 64.42… na zadnjoj kontroli je bilo vise manje sve u redu.
Hvala na odgovorima! 😊😊Meni je trebalo skoro 5tjedana da bude negativna, al bioa je blizanacka trudnoca pa ne znam jel to igralo ulogu u sporosti padanja
Neznam, neznam ni zasto me ginicka slala na vadenje bete dan prije kontrolnog UZV-a u dnevnoj bolnici🤷♀️ sva sam zbunjena, prije svega isprepadana jer se uzasavam pomisli na kiretazu... 😒😵💫😖
Dosta mi je bio i ovaj medikametozni prilicno tezak zahvat 🥴
Hvala na odgovorima! 😊😊Meni je trebalo skoro 5tjedana da bude negativna, al bioa je blizanacka trudnoca pa ne znam jel to igralo ulogu u sporosti padanja
Neznam, neznam ni zasto me ginicka slala na vadenje bete dan prije kontrolnog UZV-a u dnevnoj bolnici🤷♀️ sva sam zbunjena, prije svega isprepadana jer se uzasavam pomisli na kiretazu… 😒😵💫😖
Dosta mi je bio i ovaj medikametozni prilicno tezak zahvat 🥴
Pa slala te jer se beta mora ispratiti do kraja kao negativna.
Meni je beta 2tjedna nakon kiretaze bila 260 cca. A maternica je bila prazna i sve je bilo ok.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Neznam, neznam ni zasto me ginicka slala na vadenje bete dan prije kontrolnog UZV-a u dnevnoj bolnici🤷♀️ sva sam zbunjena, prije svega isprepadana jer se uzasavam pomisli na kiretazu… 😒😵💫😖
Dosta mi je bio i ovaj medikametozni prilicno tezak zahvat 🥴Pa slala te jer se beta mora ispratiti do kraja kao negativna.
Meni je beta 2tjedna nakon kiretaze bila 260 cca. A maternica je bila prazna i sve je bilo ok.
Obavila pregled, moram na histeroskopiju, ostao je mali komadic koji se nikako neda
Dosta mi je bio i ovaj medikametozni prilicno tezak zahvat 🥴Pa slala te jer se beta mora ispratiti do kraja kao negativna.
Meni je beta 2tjedna nakon kiretaze bila 260 cca. A maternica je bila prazna i sve je bilo ok.Obavila pregled, moram na histeroskopiju, ostao je mali komadic koji se nikako neda
Valjda na kiretazu mislite, histeroskopija je dijagnosticka metoda?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni je beta 2tjedna nakon kiretaze bila 260 cca. A maternica je bila prazna i sve je bilo ok.Obavila pregled, moram na histeroskopiju, ostao je mali komadic koji se nikako nedaValjda na kiretazu mislite, histeroskopija je dijagnosticka metoda?
Samo mi je receno da idem na histeroskopiju a sad neznam sta misle pod tim.. 🤷♀️ jos sam pitala kiretaza, kazu ne, samo to jer je ostalo zaista malo.. neznam luda sam vise od svega 😏
Dada meni nikad nije dala da vadim betu, imala sam tri patološke trudnoće.. očito smatra da nije nužno ako je maternica čista. U utorak imam kontrolu pa ću je baš upitati zašto to nisam vadila.. meni prva menga nakon pobačaja došla u dan točna, točno bih pomislila da mi je tijelo kao urica da me nije iznevjerilo toliko puta..
Bebade ne znam što bih rekla osim žao mi je što prolaziš kroz to...znam da ti nije lako. Drži se!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Dada meni nikad nije dala da vadim betu, imala sam tri patološke trudnoće.. očito smatra da nije nužno ako je maternica čista. U utorak imam kontrolu pa ću je baš upitati zašto to nisam vadila.. meni prva menga nakon pobačaja došla u dan točna, točno bih pomislila da mi je tijelo kao urica da me nije iznevjerilo toliko puta..
Bebade ne znam što bih rekla osim žao mi je što prolaziš kroz to…znam da ti nije lako. Drži se!
Od srca ti hvala.. Sad čitam unazad malo tvoja iskustva, vjerujem da me jako dobro razumiješ 🤕 svu sreću ti želim!
I ja sam došla s ljetnih beba nedavno...
Držim fige da sve prođe oke.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Sortiraj odgovore
Najstariji