Javio mi je ginekolog dosli su jos zadnji nalazi od genetskih faktora trombofilije, reko je da su blage promjene koje nisu za heparin. Sad ne znam dal da pitam drugo misljenje ili ne znam?
Napisao mi je kao samo da je za aktivnu folnu kiselinu u obliku folata.
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Ivy a o čemu se radi? Koji geni su mutirani?
Ja imam mtfhr homozigota i Pai heterozigota pa su rekli da to nije za heparin, ali da će mi ga uključiti kod iduće trudnoće zbog pobačaja..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Bok cure..u pon mi je dio prirodno prošao u hodniku bolnice. Dok sam došla na uzv ostao je dio 1,5 cm i nisu htjeli s tabletom već sam danas došla i prošao je i taj dio,prirodno. Umorna sam ko pas. Nedjelju i pon sam imala bolove poput trudova,dio što sam izbacila malo je manji od moje šake...doma,sam ovaj tjedan iako fizički mogu raditi, najradije bi još 5 dana samo ležala....upoznala sam cure koje dijele slične priče...moramo biti jake..
Evo nalaza
Faktor V Leiden G1691A normalan tip
Protrombin (II) G20210A normalan tip
MTFHR C677T heterozigot
MTHFR A1298C normalan tip
PAI-1 (4G/5G) heterozigot (4G/5G)I na drugoj temi sam ti odg, ja sam radi tih mutacija na heparinu.
Da vidjela sam, odg sam ti da je meni ginekolog rekao kao da je to samo za folnu kiselinu 🫤.
I sad sam malo zabrinuta. Tebi je gin odobrio heparin ili kako to ide?
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji