Spontani pobačaj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anny35

Broj poruka: 171

Prijavi adminu

Meni isto tako. Imam neke mutacije na trombofiliju i blagu IR. Jeste to vadili? Probajte pit catafertyl za poboljsanje jajne stanice. Pise da je za pcos, al meni je moja dala i bez toga. Doduse kao sto sam rekla ja imam blagu IR pa mi to i s tim pomaze. 

Martina1931

Broj poruka: 1693

Prijavi adminu

Ja sam vadila kks, brisevi, stitnjaca, torch, svi spolni hormoni, trombofilija, kariogrami nakon drugog spontanog te 3d uzv.
    Samo je trombofilija pokazala 2 kao blaze mutacije, i dat mi je heparin u iducoj trudnoci i evo napokom sam usla u drugo tromjesecje sa heparinom. Sve ostalo je bilo uredno!
    Inace, i meni je predlozila catafertyl za jacanje JS iako mi je sve bilo uredno, nakon mjesec ipol dana  koristenja sam ostala trudna 🙏❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Simbalija

Broj poruka: 1314

Prijavi adminu

Martina kariogrami su vam došli uredni? To se samo vadi krv? Idem poslije praznika pa da se pripremim..
    Ja sam sad nakon konzultacija na Humanoj dobila da napravim kariotipizaciju, spolne hormone, spermiogram. Poslije drugog pobačaja sam napravila testiranje za trombofiliju, imam Pai i MTFHR mutacije, ali u trećoj trudnoći smo čekali srčanu aktivnost da me stave na heparin. Pila sam Andol 100 i gynositol, ali eto nije pomoglo. 
    Privatno sam radila IR, čekam konzultacije da mi očita nalaz jer ništa ne kužim, i D vitamin mi je jako nizak.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

Martina1931

Broj poruka: 1693

Prijavi adminu

Simbalija

Martina kariogrami su vam došli uredni? To se samo vadi krv? Idem poslije praznika pa da se pripremim..
    Ja sam sad nakon konzultacija na Humanoj dobila da napravim kariotipizaciju, spolne hormone, spermiogram. Poslije drugog pobačaja sam napravila testiranje za trombofiliju, imam Pai i MTFHR mutacije, ali u trećoj trudnoći smo čekali srčanu aktivnost da me stave na heparin. Pila sam Andol 100 i gynositol, ali eto nije pomoglo.
    Privatno sam radila IR, čekam konzultacije da mi očita nalaz jer ništa ne kužim, i D vitamin mi je jako nizak.

Kariogrami su nam dosli uredni , a ja sam ih ss bas plasila s obzirom da radim u zoni zracenja. 😬
    Imam te mutacije, i stavljena sam na heparin od pozitivnog testa. Cak nisu cekali ni da donesem pozitivnu betu😅
    Vitamin D igra bitnu ulogu o kvaliteti jajnih stanica, pa porazgovaraj o tome sa gin. Meni je 150msm bio a granica je iznad 75 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Simbalija

Prijavi adminu

Znam da je D vitamin bitan, zato sam i vadila, privatno naravno.. meni je 66. Sad sam dobila one ampule od 25.000 jedinica.   

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

Teich56

Broj poruka: 403

Prijavi adminu

Da li se catafertyl dobiva na recept ili se može kupiti u ljekarni bez recepta?

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚

Simbalija

Prijavi adminu

Teich možeš kupiti, ima za žene i muškarce, sad je akcija na apoteka.hr :)

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    ........loading.......

• ChaletPahulja

Broj poruka: 34

Prijavi adminu

Ne znam da li ste provjeravale amh? Moj je 52, cini mi se dobar 🤷‍♀️ Naruciti cu svakako catafertyl 😅. Ionako pijem samo 😅: vrkutu, majcinu dusicu, vitamin c, vitamin b12, vitamin e, vitamin d, aktivnu folnu, uzela sam i feminisan a.
    Btw, ja sam imala ciscenje 21.11, u 12-ti sam imala plodne dane/ovulaciju i evo jucer dobila menstruaciju, nisam ocekivala da se to sve ici bas tako lipo uredno s obzirom da sam bas dugo krvarila/smedarila nakon pobacaja tabletama. E sad mozda je to sve i od ovih stvari koje sam pocela piti odmah cim sam dosla iz bolnice 🤷‍♀️ 
    Kad razmislim ne znam sta mi je gore, ne saznati uzrok svemu ili odluciti se na novu trudnocu 😔 

• ChaletPahulja

Broj poruka: 34

Prijavi adminu

Da li ste radile kariogram i koliko ste cekale/za koliko dobile nalaz? Ja sam narucena tek u 03/24 🙄

purple13

Broj poruka: 532

Prijavi adminu

ChaletPahulja

Da li ste radile kariogram i koliko ste cekale/za koliko dobile nalaz? Ja sam narucena tek u 03/24 🙄

Pozdrav, ja ko padobranac ulijecem 😅😅
    Radila sam kariogram u Klaicevoj, tamo smo dobili termin 4mjeseca ranije nego sto je bilo na Rebru.
    Termin sam dobila za mjesec dana (mozda je to bilo tako super jer su taman obnovili taj dio i poceli s radom) i nalaz jos za mjesec dana.

2x missed ab
    Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
    💙Baby boy 🤩

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.